Opublikowano 23 marca 20169 l Seria to chyba 3 kille pod rzad bez smierci pistoletem blasterowym Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Wydaje mi się, że bardziej chodzi o trzy serie po trzy zabicia. Jak robiłem jedną taką serie to nie naliczało, ale i tak najbardziej męczyło mnie zabijanie tym (pipi)ym pistolecikiem zwiadowcy i tą strzelbą. Edytowane 23 marca 20169 l przez simonldz
Opublikowano 24 marca 20169 l Mam pytanko do posiadaczy SP czy wam tez jak gracie tryb konwoj to po jednej mapie zmienia wam na tryb bohaterowie i zloczyncy. Jest to z deka denerwujace i mam nadzieje ze to poprawia. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 marca 20169 l tak.mam to samo.nie wiem co jest po bohaterach. U mnie tez nie widać przelicznika :punkty na kredyty.Tzn.dodaje ale nie widać jak przelicza Edytowane 24 marca 20169 l przez grzesznik
Opublikowano 24 marca 20169 l Jesteśmy betatesterami i musimy kazdy tryb sprawdzić mnie bardziej denerwuje że w trybie bohaterów wybieramy na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" Edytowane 24 marca 20169 l przez simonldz
Opublikowano 24 marca 20169 l Tez prawda. Mam nadzieje ze szybko wypuszcza łatke Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 marca 20169 l Kiedy dodatek dla non premium? Ten blaster relby v10 sensowny? Jak wypada przy ee3 czy e11?
Opublikowano 29 marca 20169 l 5kwietnia chyba. Co do blasterow to niestety malo gralem i jeszcze ich nie odblokowalem Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 marca 20169 l Nie jestem za bardzo w temacie ale czemu cena tej gierki tak drastycznie spadła w ciągu 5 miesięcy? Warto teraz kupić za 80-90zł?
Opublikowano 29 marca 20169 l Brać brać, epicka muzyka plus 60 klatek, akcja, blastery, potężne maszyny kroczące, dużo trybów, klimat SW.. Za 80 warto :-)
Opublikowano 29 marca 20169 l Nie jestem za bardzo w temacie ale czemu cena tej gierki tak drastycznie spadła w ciągu 5 miesięcy? Warto teraz kupić za 80-90zł? Lubisz SW, jesteś fanem - warto. W innym przypadku raczej nie za bardzo.
Opublikowano 29 marca 20169 l Fanem wielkim moze nie jestem, cala Sage bardzo lubie. Jak ogarne zaleglosci to pewnie sie skusze, tylko czy duzo osob jeszcze gra na PS4 i nie ma problemow ze znalezieniem rozgrywki?
Opublikowano 29 marca 20169 l Ja to za 160 na premierę kupiłem i nie żałuję. Całkiem realnie myślę nad dodatkiem, o ile nie kupię koksu..
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ktoś dziś wieczorem na Starwarsy misje coop chce porobić? Gdzieś po 22
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Kupiłem wczoraj używkę za 75 zł. Myślałem że coś pogram, ale aktualizacja wstrzymała moje zapędy Pierwsze granie zatem dziś wieczorem.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Wczoraj pograłem w końcu ale tylko ok. 2 godzin. Oprawa A/V robi wrażenie. Wybuchy, muzyka czy wszelkie inne odgłosy to rewelka
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Cena sie zrobila taka ze zaczynam sie zastanawiac nad kupnem, powiedzcie mi jak duzo strace biorac gola uzywke? Bo pewnie season pass trzyma cene.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l spokojnie na 3-4 miesiace gry wystarczy gry, na nabicie levelu i ogarniecie map, mnie sie zaczelo nudzic po ~100h gry Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Mi się dalej zdarza pograć po kilka mapek, wbrew pozorom nie jest wcale tak mało zawartości w tej grze. Biorąc pod uwagę że dodatki z sp mają wychodzić do końca tego roku to jeszcze będzie okazja żeby kupić passa na jakiejś promce pewnie. Boryz jak lubisz SW to w takiej cenie bierz śmiało, w innym wypadku możesz odpuścić.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l No wlasnie SW uwielbiam A jakas odskocznia od BF4 by sie przydala w strzelankach od czasu do czasu. Dzieki Panowie za odpowiedzi
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Kupuj śmiało ceny używek już są bardzo małe. Mi już się BF 4 znudził a Battlefront zapowiada się przyjemną odskocznią