Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

Seria to chyba 3 kille pod rzad bez smierci pistoletem blasterowym

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka

Wydaje mi się, że bardziej chodzi o trzy serie po trzy zabicia. Jak robiłem jedną taką serie to nie naliczało, ale i tak najbardziej męczyło mnie zabijanie tym (pipi)ym pistolecikiem zwiadowcy i tą strzelbą.

Edytowane przez simonldz

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 125,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Mam pytanko do posiadaczy SP czy wam tez jak gracie tryb konwoj to po jednej mapie zmienia wam na tryb bohaterowie i zloczyncy. Jest to z deka denerwujace i mam nadzieje ze to poprawia.

Opublikowano

tak.mam to samo.nie wiem co jest po bohaterach.

U mnie tez nie widać przelicznika :punkty na  kredyty.Tzn.dodaje ale nie widać jak przelicza

Edytowane przez grzesznik

Opublikowano

Jesteśmy betatesterami i musimy kazdy tryb sprawdzić:) mnie bardziej denerwuje że w trybie bohaterów wybieramy na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy"

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Tez prawda. Mam nadzieje ze szybko wypuszcza łatke

Opublikowano

5kwietnia chyba. Co do blasterow to niestety malo gralem i jeszcze ich nie odblokowalem

Opublikowano

Nie jestem za bardzo w temacie ale czemu cena tej gierki tak drastycznie spadła w ciągu 5 miesięcy? Warto teraz kupić za 80-90zł?

Opublikowano

Z takim contentem, to ta gra powinna jeszcze taniej kosztowac

Opublikowano

Brać brać, epicka muzyka plus 60 klatek, akcja, blastery, potężne maszyny kroczące, dużo trybów, klimat SW.. Za 80 warto :-)

Opublikowano

Nie jestem za bardzo w temacie ale czemu cena tej gierki tak drastycznie spadła w ciągu 5 miesięcy? Warto teraz kupić za 80-90zł?

Lubisz SW, jesteś fanem - warto. W innym przypadku raczej nie za bardzo. 

Opublikowano

Fanem wielkim moze nie jestem, cala Sage bardzo lubie. Jak ogarne zaleglosci to pewnie sie skusze, tylko czy duzo osob jeszcze gra na PS4 i nie ma problemow ze znalezieniem rozgrywki?

Opublikowano

Ja to za 160 na premierę kupiłem i nie żałuję. Całkiem realnie myślę nad dodatkiem, o ile nie kupię koksu..

Opublikowano

Ktoś dziś wieczorem na Starwarsy misje coop chce porobić?

Gdzieś po 22

Opublikowano

Double exp w ten weekend!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cena sie zrobila taka ze zaczynam sie zastanawiac nad kupnem, powiedzcie mi jak duzo strace biorac gola uzywke? Bo pewnie season pass trzyma cene.

Opublikowano

spokojnie na 3-4 miesiace gry wystarczy gry, na nabicie levelu i ogarniecie map, mnie sie zaczelo nudzic po ~100h gry

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Mi się dalej zdarza pograć po kilka mapek, wbrew pozorom nie jest wcale tak mało zawartości w tej grze. Biorąc pod uwagę że dodatki z sp mają wychodzić do końca tego roku to jeszcze będzie okazja żeby kupić passa na jakiejś promce pewnie. Boryz jak lubisz SW to w takiej cenie bierz śmiało, w innym wypadku możesz odpuścić. 

Opublikowano

No wlasnie SW uwielbiam ;) A jakas odskocznia od BF4 by sie przydala w strzelankach od czasu do czasu. Dzieki Panowie za odpowiedzi :)