Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

A to nie jest tak że mając sp i tak musisz "kupić" jeszcze dodatki na store? W sumie chętnie bym sprawdził dodatek z gwiazdą tylko pytanie czy w ogóle ktoś w to gra a i gry dawno już nie mam na dysku.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 124,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Warto znowu reaktywowac się na serwie :0 Podstawka była bidna jak jakaś beta, nie powinno byc coś takiego sprzedawane, EA strzelilo sobie w stopę... obawiam się, ze z 2ką będzie to samo :)

Opublikowano

Jak mam podstawkę i pojawiła się promocja edycji limitowanej za 21 zł to jak ja kupię to normalnie doinstaluje mi te dodatki?

Edit. Prawie bym to kupił. Czy ja dobrze widzę i wszystkie dodatki są za free? A to za 21 zł to jest poprostu w tym podstawka?

Edytowane przez kacprzak1991