Pupcio 18 420 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 No ale pisałem o starych battlefrontach a gierki z nich do singla to nie były. A to w te nie grałem, jakoś zawsze gardziłem tymi nowszymi odsłonami. Żałuj, walki na miecze świetlne grane w 4 osoby na ps2 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Uff ja na szczęście jestem graczem multiplayerowym głównie Jak ta gra będzie tak wyglądała i działała w 30fps i 720p na xone to i tak oddam pokłony Dice, a ci gadają, że niby 60fps ma być Cytuj
django 549 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Dice "60fpsów na trzech platformach" Ta... Windows, OSX i Linux? A tak na serio to podbijam to co napisal mates na poprzedniej stronie. Wyglada spoko, ale wiadomo, ze rzeczywistosc bedzie o wiele bardziej bolesna. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Sony podpisało umowę z EA i Disneyem co do tej gry, czyli można liczyć na jakieś ekskluzywne dodatki. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Omg jak to się prezentuje a zdjęcia nawet jak podpieszczone ryją beret. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Niech podadzą cenę pre-ordera z season pass na PC to się zastanowię. Póki co jest 220zł za cyfrową edycję specjalną na PC. http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/buy Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Pokaz gameplayu za zamkniętymi drzwiami odbywał się na PS4. Teraz tylko czekać na wrażenia dziennikarzy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 (edytowane) Wrażenia już są. Ogólnie bardzo pozytywne. Walki do 40 osób na mapie, kilka planet, w grudniu za darmo wyjdzie pierwsze DLC z nową planetą. Na mapie będą różne power-upy, nie będzie podziału na klasy postaci. Edytowane 17 kwietnia 2015 przez suteq Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Nie no te obrazki to chyba z PS5 i Xbox Two Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Zwróciliście uwagę, że jeden z żołnierzy innej niż ludzie rasy był na tym trailerze wystylizowany żeby wyglądać jaki kostium ze starych filmów, a nie "realnie"? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Pewnie skin do kupienia za 5$ Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Miazga. Pre order już dawno złożony,teraz tylko czekać 6 miechów Cytuj
Karas 433 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Jakoś mnie nie zaskoczył brak normalnego singla , w końcu Visceral dłubie nad swoim tytułem w uniwersum SW który pewnie będzie skupiony na singlu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Jakoś mnie nie zaskoczył brak normalnego singla , w końcu Visceral dłubie nad swoim tytułem w uniwersum SW który pewnie będzie skupiony na singlu Czyli dla mnie kolejna gra z serii SW do odstrzału. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Jakoś mnie nie zaskoczył brak normalnego singla , w końcu Visceral dłubie nad swoim tytułem w uniwersum SW który pewnie będzie skupiony na singlu Czyli dla mnie kolejna gra z serii SW do odstrzału. Oj tam jak uda im się zrobić tytuł na poziomie pierwszego DS to why not ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 (edytowane) Wtedy w sumie były trochę inne czasy, EA inaczej podchodziło do rynku i klientów. Natomiast jak już miałbym rozpatrywać nowego singla SW to przede wszystkim musieliby ogarnąć silnik, bo widać, że sobie z nim średnio radzą. Do tego naprawdę fajną historię(ale to raczej nie byłby problem bo SW mają bogate uniwersum) oraz naprawdę zróżnicowany gameplay z fajnymi krajobrazami. Chociaż i tak cały czas mi się marzy SW: TFU III. Edytowane 17 kwietnia 2015 przez suteq Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Z porządnym singlem i wciągającym gameplayem zawsze były problemy i całe te SW zawsze na jedno fabularne kopyto robione, to przynajmniej pokażą kosmiczną grafikę niczym z następnej generacji komputerów z NASA, coby januszy urobić na starcie. Potem wyjdzie jak zawsze. Mark my words. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Wtedy w sumie były trochę inne czasy, EA inaczej podchodziło do rynku i klientów. Natomiast jak już miałbym rozpatrywać nowego singla SW to przede wszystkim musieliby ogarnąć silnik, bo widać, że sobie z nim średnio radzą. Do tego naprawdę fajną historię(ale to raczej nie byłby problem bo SW mają bogate uniwersum) oraz naprawdę zróżnicowany gameplay z fajnymi krajobrazami. Chociaż i tak cały czas mi się marzy SW: TFU III. Ja skończyłem na pierwszej części, która była za(pipi)ista. Sam nie wiem czemu nie zabrałem się za dwójkę. Zgaduję, że przez ocene w PE XD Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Całe szczęście, że będzie tylko multi. Trailer rozpalił moje zmysły, czekam na jakiś konkretny gameplay (ale to pewno na konfie EA na E3) i decyduje, czy kupować czy nie. Póki co, za(pipi)iste. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 @chris Mi tam dwójka mimo hejtów się podobała. Tylko była dosyć krótka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 troche sie jaram tylko szkoda ze gre robi Dice bo oni gier dobrych nie potrafia robic ;/ wiec pewnie wyjdzie lipa nie ma co sie oszukiwac najlepsze gry ze swiata Star Wars robilo swego czasu Factor 5 <3 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 trailer tak jak przypuszczałem, nie przedstawia ani poziomu grafiki i ani nawet zarysu gameplaya, tylko to cgi/render. Dobrze że jest EA Access to sie obada przed premierą, ale czuję że będą cyrki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) No cóż zobaczymy co z tego wyjdzie, niestety ale EA poszło drogą Titanfalla i mam nadzieję że to tak samo się nie skończy Edytowane 18 kwietnia 2015 przez marekjw2523 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 najlepsze gry ze swiata z sw to byly dwa kotory. end of story.. a tak konczac offtop ja licze ostro na sw battlefront, bitwa o hoth w zamieci snieznej czuje ze moze byc moc:) fajnie ze bitwy beda na 40 osob jak widac w bf4 ilosc graczy nie zawsze powoduje ze jest lepiej zreszta kto gral 24 graczy e bc2 wie ze nieraz starcia tam dawaly wiecej radochy niz mlucka w bf4. czekam na wiecej info mam nadzieje na zakladanie klanow jakies wyzwania klanowe, ranki etc Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 trailer tak jak przypuszczałem, nie przedstawia ani poziomu grafiki i ani nawet zarysu gameplaya, tylko to cgi/render. Dobrze że jest EA Access to sie obada przed premierą, ale czuję że będą cyrki.Chyba zartujesz sobie z tym CGI. Slepy na jedno oko stwierdzi ze to jest trailer prerenderowany na silniku gry. Szkoda tylko ze naciagany bullshot ktory nijak bedzie sie mial do koncowej wersji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi