Czezare 1 450 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 Wlasnie instaluję potezny (sadzac po czasie sciagania) apdejt do tej gry. Wiadomo co on daje/dodaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 http://gamexcess.net/2014/11/14/d4-patch-1-1-released-all-dlc-re-released-for-two-weeks/ Takze jak ktod ma gre to sciagajcie pacza poki darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj usiadlem do gry i ... wstalem dopiero po skonczeniu xD Niech to bedzie wyznacznik tego ze gra mnie wciagnela bez reszty (i przy okazji tego ze jest krotka ). Na poczatku mindfuck gonil mindfuck, ale z czasem wszystko zaczelo sie pomalutku ukladac tylko po to zeby ... znowu przywalic mindfuckiem, jeszcze wiekszym oczywiscie. Ale ze lubie takie klimaty, to siedzialem z rodziabiona japa i wchlanialem dalej ten swietny klimat. Soundtrack jest genialny, szczegolnie ten kawalek mi wpadl w ucho: https://www.youtube.com/watch?v=PvGkJzENaRQ Od razu mnie scielo w polaczeniu z kontekstem w grze i potem gadka z tym typem, masakra, dalej do konca nie wiem kto to jest... Gameplay troche sztywny i moze na poczatku odepchnac, widac ze nie bylo to pod pada zaprojektowane, cale szczescie ten aspekt nie jest tutaj najwazniejszy. Ciezko cokolwiek innego napisac bo czuje sie jakbym dopiero ugryzl pierwszy solidny kes a siedze teraz z checia dobrania sie od razu do calego ciasta. Bohaterow polubilem, ciekaw jestem dalszej historii i ... tyle, po prostu chce wiecej, chce dorwac D. PS. Baseball Edytowane 12 grudnia 2014 przez Bansai 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 http://www.xboxmad.net/x/swery-qa-d4.html XboxMAD: Finally, when can we expect to see the next episode of D4? SWERY: "I'm sorry, but I can't answer that. Of course, I want to give you all the episodes as quickly as possible, but as you know, I'm SWERY. It took me around 6 years to complete Deadly Premonition, and it took around 4 to complete Season 1 of D4. Therefore, you're going to have to be a little patient.D4 may be a title that divides people at first glance. But I think we made it into a game that really transmits its charm to people who play it. Therefore, don't pass judgment until you actually take it into your hands and give it a try!I love you all!!" Brzmi tak jakby kontynuacja była pewna, ale przyjdzie na nią trochę poczekać ze względu na prędkość pracy samego developera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Czekam bardzo, D4 i Sunset Overdrive przywracają wiarę w gaming w zalewie sequeli i remasterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Pytanie mam. W grze zbieramy te medale/emblematy, ale niektóre z nich są położone w taki sposób, że widzimy je tylko w momencie gdy się obracamy z jednej pozycji do drugiej - jak w takim razie je podnieść skoro normalnie ich nie ma w naszym polu widzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Można wzrok kierowac na boki, nie pamietam tylko ktorymi przyciskami bylo w tutorialu przeciez Edytowane 22 grudnia 2014 przez Copper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) No właśnie w sytuacjach gdy np. wyglądamy przez okno, to faktycznie możemy kierować wzrokiem przy pomocy prawego analoga, ale przy normalnym poruszaniu prawym analogiem całkowicie obracamy postacią do innej pozycji. EDYTA: Zapomniałem o LB/RB. Edytowane 22 grudnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 466 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 W te gre trzeba grac na kinkiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Stamina za szybko spada jak wszędzie klikam Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 ale wiecie, ze stamine mozna uzupelnic cos jedzac, pijac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Don to cebularz, sepi na żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Fajnie, mam zglitchowane ze 3 osiągnięcia - za ukończenie gry i 2 za stunty. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 w styczniu D4 trafi do oferty GWG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Gra rozkręca się fabularnie tak od połowy pierwszego odcinka i jest dobrze, ale jak w ostatniej scenie mi "Bane" wyskoczył to wymiękłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 W te gre trzeba grac na kinkiecie.Podpisuję się pod tym stwierdzeniem obiema ręcyma i nogmi. Granie w D4 na padzie to profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Już jest w GwG, jak ktoś ma problem z pobraniem to niech zmieni region na US. Cytuj Odnośnik do komentarza
baziu123 0 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Najlepsze mario party do grania z osobami,które nie grają na co dzień było to na wii. Machanie wiilotem jak idiota działa magicznie hipnotyzująco i przyciąga dużo bardzie niż zwykłe minigry na pada. Tyle że machanie wiilotem sprawdza się przez jedną, maks dwie imprezy. Z klasycznymi MP masz do przeskoczenia tylko barierę wstępną, a później jest już tylko lepiej. U Mnie machanie witoldem nie ma końca nie wyobrażam sobie tej gry beż pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Wczoraj ściągnąłem już normalnie, tzn bez podawania danych karty . Przybliżcie jak bardzo gra traci bez kinecta bo ogram ją bez, ale smaczków chętnie posłucham. Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 jak pobrałeś bez dodawania karty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Kliknąłem tak jak zwykle w buy "free", następnie nie doczekałem się planszy z "add card" tylko z "continue". E: na moim defaultowym regionie czyli UK Edytowane 6 stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ms taki dobry, sprawdziłem dziś i też poszło bez problemów (konto pl) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Pograłem godzinkę i bardzo fajna gierka, taka inna dla odmiany, szkoda że sterowanie nie daje pełnej swobody i poszarpane krawędzie walą po oczach. Edytowane 6 stycznia 2015 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 20 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2015 Próbowałem 3 razy, naprawdę chciałem tej pozycji dać szansę. Niestety nic z tego. To nie dla mnie. Ni i to tragiczne sterowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Serio konczy sie cliffhangerem i nie bedzie dalszego ciagu? Jest na stemie za 5 euro i chcialem ograc, ale jak nie ma konkretnego zakonczenia to sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi