Karas 433 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) open world chyba zawsze gwarantuje solidną porcje godzin w singlu, więc o to bym się nie martwił Podoba mi się to co napisali. Gunplay wywalony, a walki z przeciwnikami nie będą przerywać flowu biegania. Otwarty świat zapewne zagwarantuje większą elastyczność w pokonywaniu przeszkód i obejdzie się bez sytuacji z pierwszej części, gdzie trzeba było się zstrzymać w miejscu na minutę, bo nie wiadomo gdzie dalej iść/biec/skoczyć Od zapowiedzi się obawiałem aż do dzisiaj że właśnie pójdą głownie w strzelanie , jak widać niepotrzebnie Edytowane 12 marca 2014 przez Karas Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Mirror's Edge bedzie na e3 EA World Premiere 2014 3:00 – 4:00 PM ET (Noon – 1 PM PT) Live from the Shine Exposition Center, Electronic Arts CEO Andrew Wilson reveals Battlefield: Hardline and world premieres nearly a half-dozen new games, including updates on Mirror's Edge, Dragon Age: Inquisition, a new project from Criterion Games, and much more. All Access Live: Alien: Isolation, Oculus Rift Founder, Batttlefield Hardline, Dragon Age and More Surprises Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Oby nie pokazali tylko sneakpeak i koniec , Żądam przybliżonej daty i urywka z rozgrywki Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Jakoś wątpię w premierę w tym roku ale niech chociaż pokażą jakiś dłuży gameplay.No i liczę na powrót Solar Fields jako twórców muzyki bo przy jedynce odwalili kawał genialnej roboty. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) W tym roku? Watpie ze wyszlo chociaz w 2015. DICE musi skonczyc Battlefronta na premiere VII epizodu i bardzo prawdopodobne ze szykuja takze Battlefielda 5 na przyszla jesien (chociaz dwie gry z tego samego gatunku w podobnych terminach to moze troche za duzo dla nich) ME wyjdzie w 2016 roku. Edytowane 6 czerwca 2014 przez Kre3k Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Ja na ten rok nie liczę obstawiam marzec 2015 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 ME wyjdzie w 2016 roku. Bez przesady. Choć wiele złego można powiedzieć o EA, to jednak nie można im zarzucić, że zapowiadają grę na kilka lat przed premierą jak UBI czy Sony. Dlatego obstawiam, że premiera to pierwsza połowa 2015. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Opublikowano 8 czerwca 2014 Trzeba siedziec w branzy od wczoraj, albo byc bardzo naiwny, zeby wierzyc w premiere w pierwszej polowie 2015. Przeczytajcie sobie zreszta nawet kilka postow wyzej i ten wyciek informacji, tam jest nawet wspomniane o 2016. I nie bez powodu w zeszlym roku na koncu zwiastuna bylo "kiedy bedzie gotowe". Cytuj
Karas 433 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) Nie wierze w 2015 no chyba że w okolicach listopad-grudzień , obstawiam gdzieś tak marzec 2016 Edytowane 8 czerwca 2014 przez Karas Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tak sobie myślę, że jeśli gra ma być tak zabugowana jak B4, to może faktycznie niech sobie spokojnie pracują nad nią do tego 2016. Tym bardziej, że dla DICE to będzie pierwsza gra z otwartym światem, więc lepiej niech mają jak najwięcej czasu na dopracowanie tytułu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Juz bez przesady jak skupia się tylko na singlu to co ma niby być zbugowane jak w bfie? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Jedynka jest dla mnie jedną z gier poprzedniej generacji. Kibicuje tej grze jak cholera ale boję się nie tyle z powodu dice ale ea. Od me3 wszystko co od nich wychodzi to kupa. Sim city kupa, bf 4 kupa, moh kupa, nba live mega kupa etc. Fify nie liczę bo ona co roku trzyma poziom ale nawet tutaj na next genach poprzycinali. Titanfall nie był kupą ale znudził mi się szybko jak na multi. Niech będzie ten sam klimat i uczucie pędu oraz minimalizm otoczenia. Niech skupia się na konstrukcji plansz i singlu. Ea nie s(pipi) tego! Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Zważywszy na to jak mało pokazali obawiam się trochę o datę premiery. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Mało tego ME było ale dobre i to. Fajnie,że pokazali jakieś concept gameplay'e. Pewnie gierkę zobaczymy nie prędko jak wyjdzie do końca 2015roku to będzie już niezłe osiągnięcie Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Lipa, a nie fajnie, bo po tak długim oczekiwaniu każdy miał chyba nadzieję na 2014. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Lipa, a nie fajnie, bo po tak długim oczekiwaniu każdy miał chyba nadzieję na 2014. Nikt o zdrowych zmysłach nie liczył na tak nierealny termin , cóż czyli jednak dopiero w 2016 wnioskując po tym co nam zaserwowali heh Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Trailer pokazali rok temu, więc jednak miałem nadzieję, że teraz do zobaczenia będzie sporo więcej. Niestety gra w porównaniu z BF musi mieć naprawdę niski priorytet. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Lipa, a nie fajnie, bo po tak długim oczekiwaniu każdy miał chyba nadzieję na 2014.Plotka z marca mowila o 2016 wiec nie wiem jak mogles myslec,ze gra wyjdzie w tym roku. Na 2015 tez bym nie liczyl. Edytowane 9 czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Po zeszłorocznej zapowiedzi liczyłem na 2015 no ale jak widać podeszłam do tego zbyt optymistycznie. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Wy sie (pipi)a cieszcie, że to stary, dobry Mirror's Edge, dopieszczony i z otwartym światem, bo w dzisiejszych czasach to spokojnie mogli zrobic z tego gre dla debili "trzymaj X i gałke do przodu, aby wykonywać wszystkie akrobacje jakie tylko się da" Cud, że gra wygląda tak jak powinna. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Mirror's Edge 2 will focus more heavily on first-person combat than its predecessor, according to DICE general manager Karl Magnus Troedsson. The first game was praised for its fast-paced, vertigo inducing runs across rooftops and through corridors. But when protagonist Faith fought enemies directly, either in melee or with stolen firearms, it became much more awkward. "What I can say is that if the last game focussed on first-person movement, it was definitely shown in the movie here that the DICE team will be focussing on first-person combat as well, to really nail and refine that," Troedsson said in an interview with CVG. He noted that the trailer was composed of much earlier footage than EA has typically released in the past. Despite some missing textures, the team decided it was more important to show "the movement or the message of what we're doing". "Fans of the game will just have to wait and see until we talk more about the actual game is and the vital mechanics of it," Troedsson said. "We've shown the combat and movement now, but there's so much more to talk about. What I can say is, this is not just going to be the same game as the last one. We're building Faith for a new generation." EA has indicated that the sequel will take place in an open world. The title is in development using DICE's Frostbite engine and will be released for Xbox One, PS4 and PC "when it's ready" http://www.computerandvideogames.com/469205/mirrors-edge-2-will-refine-first-person-combat/ Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Strażnicy wreszcie pasują do całokształtu wg mnie w pierwszej części jakoś nie za bardzo komponował się z tym minimalizmem Cytuj
Karas 433 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Według Microsoft Store gdzie można składać już preorder'a premiera jeszcze w tym roku Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Musi być w tym roku. Przecież nie na darmo EA rozdawało pierwszą część za darmo Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Byloby cudnie, ale cos nie wierze w to. Nic nie pokazali oprocz trailera z e3 2013? Dawno.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi