Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Czy jakis mod moze zmienic nazwe tematu na Mirror's Edge Catalyst? Hello everyone, Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3. Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation. The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players. So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst. Sara Jansson Senior Producer, Mirror’s Edge Catalyst http://www.mirrorsedge.com/ Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Zrobione. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players. http://www.mirrorsedge.com/ Ehe, moje tlumaczenie: "no poruszanie sie w grze jako motyw przewodni spoczko, ale za malo szczelania wiec trzeba go bylo troche dodac stad catalyst a nie pelnoprawny sequel" Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Coś mi się wydaje, że gra wyląduje u mnie na liście w kategorii "Zaorać". Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Coś mi się wydaje, że gra wyląduje u mnie na liście w kategorii "Zaorać". Ale Mirror's Edge to ty szanuj. Wypluj te słowa. Z grą wiążę niezdrowo duże jak na grę od EA oczekiwania i mam nadzieję, że choć w połowie zostaną spełnione. Faith 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Jedynka mi się bardzo podobała, ale to już nie jest ta sama firma co w 2007/2008 roku więc oczekuję, że to zyebią. Obym się mylił. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Gralem w wersje z PS Plusa i nie polecam. Moze kiedys zagram jak cena spadnie do 100 zl bo wiecej za ta gre bez fabuly nie dam. Tyle gier mam jeszcze do ogrania ktore tylko czekaja na mnie a jeszcze zblizaja sie premiery sporej ilosci gierek wiec ta giereczka odpada 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Fajna okładka, podoba mi się. Coś czuję, że po demie na konfie E3 rzucę się na platynowanie jedynki z mojej kolekcji, na którą zerkam właśnie jednym okiem. Ciekawi mnie czy chcą przedstawić zupełnie nową historię z po prostu tymi postaciami, które znamy, czy nawiązać do tego co się działo w ME na pas-genach. To jedyna gra EA na którą się tak jaram i mam nadzieję, że naprawdę zależy im na przywróceniu Mirror's Edge. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 (edytowane) Premiera 23.02.2016 Edytowane 15 czerwca 2015 przez Zaqair Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Dla wszystkich zmartwionych, że gameplay będzie nastawiony na strzelanie:http://www.pcgamer.com/mirrors-edge-...ve-no-gunplay/ Sara JannsonIn (Senior Producer): In Mirror's Edge: Catalyst, you won't be using any guns at all (...) Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Niech oni tego nie zje.bią.Jedyna gra od EA na którą czekam. Ciekawe czy za muzykę znów będzie odpowiadać Solar Fields. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Ta gra nie ma prawa się nie udać. Wywali najgorszy element (gunplay) i dali openworld. Jeśli nie uprościli za bardzo sterowania pod casuali to będzie bardzo dobrze. Jak dla mnie DAY1 - takie perełki trzeba wspierać. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Jedyna gra od EA na, którą czekam i kupię Day 1. Jedynka to jedna z najlepszych gier FPP w jaką grałem w życiu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Na jakiej zasadzie bedzie dzialac ten open world? Nie mowcie ze to bedzie sandbox bo yebne na plery. Dla mnie do tej gry pasuje tylko czysta liniowka jak w oryginale. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 czerwca 2015 No właśnie to jest największą niewiadomą teraz. Jak premiera w lutym to gra powinna być grywalna na tych targach, a tu dupa, bo nikt nie zdaje żadnych relacji. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Na jakiej zasadzie bedzie dzialac ten open world? Nie mowcie ze to bedzie sandbox bo yebne na plery. Dla mnie do tej gry pasuje tylko czysta liniowka jak w oryginale. Open world nie musi oznaczać kupy. Z takim rozwiązaniem na pewno będzie czego szukać (jakieś ukryte itemy itp.), a przy takim gameplayu będzie można się zdrowo nakombinować aby dotrzeć w niektóre miejsca. Same misje fabularne chciałbym mieć takie jak w jedynce, żeby nie było za dużo rozkminy tylko czysty flow po optymalnym szlaku. @Kre3k Gra jest grywalna na E3. Na ppe znajdziesz jakiegoś newsa z tym związanego. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Na jakiej zasadzie bedzie dzialac ten open world? Nie mowcie ze to bedzie sandbox bo yebne na plery. Dla mnie do tej gry pasuje tylko czysta liniowka jak w oryginale. Przecież open world >>>>>>>>>> liniowe levele. Nie wiem w czym liniowa struktura jest niby lepsza od otwartej w tego typu grze... Wreszcie koniec z zacinkami i "gdzie mam teraz iść?" Jak miasto będzie dobrze zaprojektowane to będzie goty improwizowanie, bo gdzie byś nie pobiegł, to nie trafisz na ściane nie do pokonania, jak to w jedynce często miało miejsce. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Trochę źle mnie rozumiałeś, po prostu nie chcę totalnego open worlda, tylko grę podzieloną na misje jak w jedynce, ale z możliwością dowolnego przechodzenia. Nie chcę aby gra zrobiła się sandboxem, w którym musimy biec przez pół miasta aby rozpocząć misję. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Taka już jedynka miała być, a przynajmniej artykuły nt temat budziły takie nadzieje - Że gra miała mieć otwarą strukture, bardziej niż to co zaserwowano w jedynce. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Po tym materiale http://tvgry.pl/?ID=5488 zapał mi całkowicie opadł. Otwarty świat kompletnie mi tu nie pasuje więc gra wylatuje z listy. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Ktoś ma ochotę na kolekcjonerkę za 199$: 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 ochotę owszem, z hajsem gorzej spoko kolekcjonerka ogólnie. może kiedyś się ogarnie albo chociaż same litografie do kolekcji. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 (edytowane) Dokladnie.Chec mam,ale 200$ to troche sporo. Edytowane 9 lipca 2015 przez Zaqair Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Za taką cene powinni lekcje parkoura dorzucić gratis. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 jestem w trakcie przechodzenia czesci pierwszej swietna gra, czekam na dwojeczke tylko obawiam sie ze bedzie slabo bo ostatnio Dice robi kiepskie zbugowane gry ;/ na jakim silniku jest ta gra ? bo jak frosbite to spokojnie bedzie mozna kupic gre po pol roku ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi