Skocz do zawartości

Mirror's Edge Catalyst

Featured Replies

Opublikowano

Oni teraz tylko robią gry na Frostbite. 

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gralem w wersje z PS Plusa i nie polecam. Moze kiedys zagram jak cena spadnie do 100 zl bo wiecej za ta gre bez fabuly nie dam. Tyle gier mam jeszcze do ogrania ktore tylko czekaja na mnie a jeszcze z

• Pograłem blisko 3 godziny i mam parę spostrzeżeń. Zaczynając od narzekań: zdecydowanie nie przekonuje mnie system ulepszeń. Nie wiem kto wymyślił konieczność odblokowywania takich podstawowych ruchów

• Wreszcie moge sie wypowiedziec na temat tej gry, a jest to.... jak dotad najbardziej niedoceniona gra tej generacji. Chyba nie musze wam nawet mowic, ze kilmat tej gry to jak pizza u wlocha, gdy do t

Opublikowano

Maly teaser z gameplayu ktory pewnie zobaczymy na gamescom.  

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Opublikowano

Wy(pipi)ka, opcja jak przeskakuje przez szyby a moment wcześniej widać odbicie robi robotę  :banderas:

Opublikowano

Po zobaczeniu nowego materiału jestem w miarę spokojny o gierkę.Oby tylko było jak najmniej bzdetów typu QTE czy cinematic experience to będzie dobrze.

W dodatkowo jako twórca OSTa wraca Solar Fields. Jedyne co martwi to ten nieszczęsny Frostbite, no ale myślę,że w przypadku ME2 nie będą musieli łatać gry jeszcze rok po premierze XD

Opublikowano

Podoba mi się że dalej jest utrzymana ta sterylna/prosta stylistyka gry z mocno nasyconymi kolorami. 

Opublikowano

:banderas:

mowilem, ze bedzie dobrze i nie spieprza tego

Opublikowano

PPE jak zwykle w formie:

"Odniosłem wrażenie, że konstrukcja zamkniętych lokacji jest zbyt sprzyjająca Faith ze względu na upstrzenie ich niewiarygodnie wygodnymi elementami, które nie do końca wyglądają wiarygodnie."

Opublikowano

Na hajpie powyższego filmiku przechodzę ponownie ME najpierw zbierając torby a potem na hardzie i jestem w szoku z jaką godnością Mirror's Edge się postarzał. Graficznie dalej wygląda świetnie! Oczywiście słabsze tekstury 2 cm przed twarzą są widoczne i modele postaci już słabe, ale cała reszta jest na najwyższym poziomie.

Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać lutego! To trochę dziwne uczucie, że 2 jedne z bardziej wyczekiwanych przeze mnie gier, które wychodzą w ciągu najbliższego pół roku robi DICE. Damn you EA!

Opublikowano

tumblr_nspqx2OiD31uan3zpo1_250.gif

:fsg:

cholera coś za dobrze się to zapowiada. oby tylko nie poszli zbyt pod casuli, bo zastrzelem.

Opublikowano

Nie podoba mi się tylko to co Faith nosi na prawej ręce na tych wszystkich artach. Zapowiada się na jakąś linkę, która może zabić cały fun parkouru.

Opublikowano

linkę? zwykła rękawica jak u oryginalnej Faith

trick.jpg

Opublikowano

Wątpie by zrobili coś takiego Faith. Gadżety mogą być dobre w Far Cry'u, Batmanie czy Just Cause ale tutaj po prostu przeczyłyby z ogólnym zamysłem gry. To powinna być immersyjna parkourowa przygoda z wplecionym wciągającym (oby) wątkiem fabularnym i nic ponadto.

Opublikowano

ojej... 

to bankowo jakiś pasek do zakładania na wiszących linach or something :sorcerer:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra przesunięta na 24 maja. :lapka: 

Opublikowano

Sezon przesuwania premier z Q1 2016 mozna uznac oficjalnie za otwarty ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Bylem ciekaw kto pierwszy speka i co zostanie przesuniete Mirrors Edge czy Deus Ex ;) Szkoda, ala lepiej dla portfela ;)

Opublikowano

Całe szczęście, pierwsze trzy miesiące są tak napchane grami, ze trzeba dużo czasu i kasy aby to ograć.

Opublikowano

Bylem ciekaw kto pierwszy speka i co zostanie przesuniete Mirrors Edge czy Deus Ex ;) Szkoda, ala lepiej dla portfela ;)

Byłem w małym szoku, że 23 lutego debiutują Mirror's Edge, Deus Ex i Far Cry Primal, więc tylko kwestią czasu było ogłoszenie o opóźnieniu premiery jednej z tych gier. Nie zdziwię się jak któraś z pozostałej dwójki też przeskoczy o tydzień wcześniej lub później ;)

Edytowane przez lothronik

Opublikowano

Ciekawe czy znowu najbardziej użyteczna mechanika poruszania się będzie niezamierzona przez tworców.

Opublikowano

Ciekawe czy znowu najbardziej użyteczna mechanika poruszania się będzie niezamierzona przez tworców.

rozwiń