Skocz do zawartości

Mirror's Edge Catalyst

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Maly teaser z gameplayu ktory pewnie zobaczymy na gamescom.  

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Wy(pipi)ka, opcja jak przeskakuje przez szyby a moment wcześniej widać odbicie robi robotę  :banderas:

Opublikowano

Po zobaczeniu nowego materiału jestem w miarę spokojny o gierkę.Oby tylko było jak najmniej bzdetów typu QTE czy cinematic experience to będzie dobrze.

W dodatkowo jako twórca OSTa wraca Solar Fields. Jedyne co martwi to ten nieszczęsny Frostbite, no ale myślę,że w przypadku ME2 nie będą musieli łatać gry jeszcze rok po premierze XD

Opublikowano

PPE jak zwykle w formie:

"Odniosłem wrażenie, że konstrukcja zamkniętych lokacji jest zbyt sprzyjająca Faith ze względu na upstrzenie ich niewiarygodnie wygodnymi elementami, które nie do końca wyglądają wiarygodnie."

Opublikowano

Na hajpie powyższego filmiku przechodzę ponownie ME najpierw zbierając torby a potem na hardzie i jestem w szoku z jaką godnością Mirror's Edge się postarzał. Graficznie dalej wygląda świetnie! Oczywiście słabsze tekstury 2 cm przed twarzą są widoczne i modele postaci już słabe, ale cała reszta jest na najwyższym poziomie.

Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać lutego! To trochę dziwne uczucie, że 2 jedne z bardziej wyczekiwanych przeze mnie gier, które wychodzą w ciągu najbliższego pół roku robi DICE. Damn you EA!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Sezon przesuwania premier z Q1 2016 mozna uznac oficjalnie za otwarty ;)

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Bylem ciekaw kto pierwszy speka i co zostanie przesuniete Mirrors Edge czy Deus Ex ;) Szkoda, ala lepiej dla portfela ;)

Byłem w małym szoku, że 23 lutego debiutują Mirror's Edge, Deus Ex i Far Cry Primal, więc tylko kwestią czasu było ogłoszenie o opóźnieniu premiery jednej z tych gier. Nie zdziwię się jak któraś z pozostałej dwójki też przeskoczy o tydzień wcześniej lub później ;)

Edytowane przez lothronik
Opublikowano

Ciekawe czy znowu najbardziej użyteczna mechanika poruszania się będzie niezamierzona przez tworców.

Opublikowano

Ciekawe czy znowu najbardziej użyteczna mechanika poruszania się będzie niezamierzona przez tworców.

rozwiń