qraq_pk 371 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 W oryginale okazało się że najlepszym sposobem na "rozpędzenie się" było skakanie. zobacz speedruny Wygląda to komicznie i ani trochę jak zamierzyli twórcy. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) nie grałem w jedynke a na tym filmiku z pc widzę, że grafika wcale się jakos nie zestarzała polecacie zagrać? czy dzis juz za stare guwno? Edytowane 2 listopada 2015 przez najdas85 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No jasne że tak. Kolorystyka tej gry wciąż oczo(pipi)na. Najlepsze wspomnienia miałem jednak z wer ps3 na 40 calowym telewizorze, ten początek jak Faith śmiga i ześliguje się po gzymsie wielkiego budynku <3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Giera nadal dobrze wyglada w tym roku przechodziłem raz jeszcze i jest si. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 nie grałem w jedynke a na tym filmiku z pc widzę, że grafika wcale się jakos nie zestarzała polecacie zagrać? czy dzis juz za stare guwno? I to jak bardzo. Sam ostatnio na hypie po E3 zaliczałem grę po raz kolejny i pierwsza myśl jaka się nasuwa to to, ze gra dobrze się starzeje. Cytuj
Paliodor 1 769 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) W oryginale okazało się że najlepszym sposobem na "rozpędzenie się" było skakanie. zobacz speedruny Wygląda to komicznie i ani trochę jak zamierzyli twórcy. Prze kolo.Takich wymiataczy zawsze się fajnie ogląda. Sam też troszkę bawiłem się w speedruny w tym specjalnym trybie i muszę przyznać,że satysfakcja z pobijania swoich bądź ustalonych przez grę wyników jest ogromna. Edytowane 2 listopada 2015 przez Paliodor Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Szykuje się chuyowa fabuła z postaciami, które mnie nie obchodzą, super. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 ale ta gra ma design, az chyba przejde w koncu jedynke Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Fabuła w Mirror's Edge. Przecież w tę grę grasz, żeby sobie poskakać babeczką po budynkach z użyciem parkouru. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 No właśnie. Powinni po prostu usunąć fabułę i zrobić grę gdzie po prostu masz misje. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Zapisy na betę http://www.mirrorsedge.com/beta?utm_campaign=medgc-social-global-ic-tw-beta-website-12&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=medgc-social-global-ic-tw-beta-website-12&cid=52170&ts=1454603905525 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 No właśnie. Powinni po prostu usunąć fabułę i zrobić grę gdzie po prostu masz misje. Jak będzie można skipować scenki to żaden problem, gorzej jak będzie dużo tych interaktywnych cutscenek. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Nie przesadzajcie. W jedynce tez tak bylo i wyszla jedna z najlepszych gier wszech czasow. Liczy sie klimat, a ten bedzie napewno. Dizajn podobny, nic nie zmieniali takze bedzie bomba. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Szykuje się chuyowa fabuła z postaciami, które mnie nie obchodzą, super. Też się tego obawiam. Trailer za bardzo skupia się na paplaninie i jakiś randomach, do tego sugeruje dużą efektowność i liczne skrypty sadząc po tych wybuchach. Z drugiej strony widać fajne miejscówki. Moje podejrzenia na tę chwilę: rozbudowana historia, szybka i poprzez liczne skrypty efekciarska rozgrywka oraz więcej opcji przejścia fragmentów, w tym proste lecz czasochłonne dla nieogarów. Do tego pewnie jakiś tryb z czasówkami bez filmików. Na pewno gra będzie bardziej przystępna, bo pierwsza część jednak słabo się sprzedała i wymagała nieco ogrania nawet dla samego przejścia fabuły, co nie oznacza braku wyżyłowanych czasów do pobicia przez fanów. Cytuj
okens 541 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Na pewno miasto bedzie przekozackie. Na pewno beda poukrywane hardcorowo bzdety tylko dla wyjadaczy i BLAGAM! Mam nadzieje przyzwoity poziom trudnosci. Po Filmiku macie racje... fabula raczej kleczy, jesli bedziemy miec szczescie to nie bedzie odstraszac. Ale koniec koncow mysle, ze przyjmie sie to to bo brakuje takich cudakow na rynku Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=fw_iikaH8b8 Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 (edytowane) I wydaje mi sie, ze juz moge powiedziec, ze ten wyjatkowy klimat gry zoastal zachowany. A to wlasnie ta odmiennosc i klimat kojarzacy mi sie nie wiadomo dlaczego z Gost in The Shell: SAC powodowaly, ze mialem na pierwsza czesc przeogromne parcie. Nowy filmik widzialem juz ze 3 razy i wlasnie przy porannej kawie w pracy zabieram sie za niego znowu. O i bylbym zapomnial. I zyczylbym sobie tylko wiecej takich akcji gdzie trzeba sie porozgladac i pokombinowac jak wspinanie sie na ostatnie rusztowanie w jedynce. Edytowane 11 marca 2016 przez okens Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 Coś czuje, że sterowanie zostanie spłycone i będzie hold x to parkour jak w asssynach. Na jednym z filmików powiedzieli, że skill nie powinien leżeć w wykonywaniu trików/pokonywaniu przeszkód, a w znalezieniu jak najkrótszej trasy :F Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Co za bzdura, przeciez wlasnie mega fun byl wtedy gy trzeba bylo zaufac swoim zdolnoscia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Coś czuje, że sterowanie zostanie spłycone i będzie hold x to parkour jak w asssynach. Na jednym z filmików powiedzieli, że skill nie powinien leżeć w wykonywaniu trików/pokonywaniu przeszkód, a w znalezieniu jak najkrótszej trasy :F To nie grałeś w jedynkę skoro tak mówisz, nie będzie tak spokojnie to nie ten developer Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Coś czuje, że sterowanie zostanie spłycone i będzie hold x to parkour jak w asssynach. Na jednym z filmików powiedzieli, że skill nie powinien leżeć w wykonywaniu trików/pokonywaniu przeszkód, a w znalezieniu jak najkrótszej trasy :F To nie grałeś w jedynkę skoro tak mówisz, nie będzie tak spokojnie to nie ten developer Grałem w jedynke ale co to ma do rzeczy? Koleś jawnie na filmiku mówi, że skill nie powinien leżeć w umiejętnościach manualnych, tylko w wyszukiwaniu najbardziej optymalnej drogi, no to jak mam to interpretować? I uwierzyć w to wcale trudno nie jest, bo jedynka za dobrze się nie sprzedała, więc jak najbardziej możliwe jest, że przystosowywali grę do szerszego grona odbiorców. Jarałem się mocno gierką, ale teraz jestem nastawiony sceptycznie. Przynajmniej się nie rozczaruję jakby moje obawy się sprawdziły. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Jarałem się mocno gierką, ale teraz jestem nastawiony sceptycznie Z mocnego jaranka na sceptyczne nastawienie z powodu jednego cytatu? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 No jak dostaje komentarz od deva, który mocno implikuje uproszczenie sterowania, a owe sterowanie było chyba najbardziej kluczowym elementem jedynki, to ciężko nie być zaniepokojonym. Daliby demo to wszystkie wątpliwości zostałby rozwiązane, a tak to pozostaje czekać na pierwsze opinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi