Marcin_wawa 452 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Znając Ubi, na pewno masz rację Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 W betę zagram, ale jak mnie nie wypi*r*oli z kapci to nie biere. Poczekam na wstępne opinie, bo może się okazać, że hypu dużo, a wyszło jak zwykle. Pamiętajcie, watchdogs uczy.... Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xoF4_GgeSoc Kolejny gameplay, Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Czyli stare UBI, po becie na pewno nie podejmę decyzji o zakupie. Poczekam przynajmniej tydzień po premierze Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Chyba będzie sporo znaczników, jak w mocno gownianym watch dogs... Ale potencjał jest. I w koncu to gra tpp. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 (edytowane) Sprawdzimy pod koniec stycznia http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx The Division: E3 2013 vs. Now - troche sie pozmieniało Chociaż gra wciąż wygląda dobrze Edytowane 16 stycznia 2016 przez Fanek 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 skończy się tym że fanki i inny podgracze będą oceniać grę przez pryzmat e3 2013 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 skończy się tym że fanki i inny podgracze będą oceniać grę przez pryzmat e3 2013 a przez co mają oceniać, pokazali taki gameplay to teraz niech cierpią, że ludzie będą hejtować, zresztą to tylko grafika a gra zapewne jest kolejnym ubi crapem wiec dobrze się stanie chociaż i tak się sprzeda Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 No dla kompletnego janusza twojego pokroju pewnie tak Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 (edytowane) Mazzeo jaki bulwers lol, graficznie Divison wciąż wygląda dobrze, co do gameplayu, strzelania i reszty trzeba samemu będzie ocenić. Gra wygląda dość mocno taktycznie, troche pośrednie Rainbox Six tylko tu widać rozgrywka jest szybsza i bardziej dynamiczna. Filmik pokazuje różnice w zmianie designu menu i mniej śmieci na ulicach Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie sądził, ze gra będzie wygladać tak jak z E3 XD Edytowane 16 stycznia 2016 przez Fanek 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 No właśnie wygląda dość taktycznie, ale to wypruwanie w przeciwników setki naboi nieco burzy klimat. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Burzy i mi sie nie spodobalo. Tak jak nie spodobal mi sie trailer z E3. Gra o ktorej nikt nie bedzie za rok pamietal bo mutli mnie w tej grze ryra. No chyba ze milo sie zaskocze odapalajac to kiedys w GWG. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 tak samo mowiono o destiny a jak jest sami wiecie Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Pewnie kolejna gra, ktora niczym dying light, wiedzmin i fallout 4 wyrwie mi wiele dni z życiorysu... Pranie będzie zalegało w kuble, śmieci w koszu, pies nie wyprowadzony będzie popiskiwał pod stolikiem zastawionym browarami i zimną pizzą, gekonowi nie będzie miał kto wrzucić świerszcza, w pracy będę myślami błądził po zakamarkach new jorku, pełny pęcherz będzie tępym bolem prosił się o spuszxzenie choćby kropli uryny, rozpalone czoło będzie prosiło o zimny kompres, nie wydarzy się wuele rzeczy, ktore normalnie by się wydarzyły, kiedy choć na chwilę stawał bym z kanapy , żona będzie szantazować pozwem, a ja będę grał w grę... będę grał w kolejną dobrą grę, bardzo dobrą dodam poki jeszcze ruszam dUPę z kanapy. Idę wystawić fallouta na olxie. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Po E3 w 2013 bylem strasznie zainteresowanym zakupem The Division, po paru obsuwach hype opadl. Rzadziej sledzilem newsy o tej grze itd. Teraz jednak znowu mam zamiar zlozyc zamowienie przedpremierowe gry. Powiedzcie mi, w tej grze jest kampania i czy bedzie to cos w stylu Destiny z levelowaniem i odblokowaniem rzadkich broni ? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Nie ma co ukrywać, że z grafą zjechali mocno, noc wygląda jak na kiepskim LCD czyli szaro a reszta kolorystyki to jakieś kolorowe pastele i tona wskaźników ehhh...zobaczymy tą betę ale liczyłem na poważny klimat apokalipsy a nie to coś. 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 tak samo mowiono o destiny a jak jest sami wiecie I to mnie martwi. Kupiłbym na premierę, ale nie chcę co tydzień powtarzać tego samego. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 o ile zalozenia gry mi sie podobaja, to za AI przeciwnikow(o ile w fullu tego nie zmienia) powinien byc kryminal ! Prawie w kazdym fragmencie Ci terorystow biegaja przed celownikiami graczy jak dalny... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Większość filmików pochodzi z samego początku gry więc obstawiam że jest to celowy zabieg również dla dziennikarzy aby nie miauczeli. A co do grafy to szczerze polecam obejrzeć kilka filmików z ostatnich dni bo grafa potrafi zaskoczyć pozytywnie a to co większość osób nagrywa nie wiadomo czym to niestety ale jakość nie powala to nie ma co nawet oceniać gry pod względem grafy. Cieszy że będzie singiel (ma być nader konkretny) ale i tak połączenie z netem musi być. Szczerze nie przeszkadza mi to i skłaniam się do preo-ordera (szkoda tylko że limitka jest taka jakaś miałka a chcą prawie 500zł, za 300 jeszcze bym wziął). Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Grafika w grze multi, ludzie.... Taki last of US do dzisiaj żyje w trybie sieciowym bo ma bardzo dobrze zrobiona mechanikę zabawy. Ludzie wchodzą ekipka i po prostu grają, jest team play, jest zabawa. Jak spartolą aspekt cooperacyjny (czyli trzon zalożeniowy tej gry) to będzie taka sama sytuacja jak z orderkiem kochanym. Beta zrobi darmowe stress testy na serwerowniach jak to było z tęczą 6, a po premierze się okaże czy gra jest wstanie utrzymać gracza na więcej niż miesiąc. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Grafika w grze multi, ludzie.... Ta gra to nie tylko multi człowieku... Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Grafika w grze multi, ludzie.... Ta gra to nie tylko multi człowieku... Prawda, tylko w jakiś 80%... Grzecznie odsyłam do Gola : http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22065 ' class='bbc_url' title='Zewnętrzny odnośnik' rel='nofollow external'> http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22065 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 reaktywujemy nasza gildie z destiny 'Ars moriendi'. zapewne nie wszyscy ale i tak dobrze ze z czescia znow bede mogl pograc, super sie z nimi gralo do wczesnego ranka, zapraszam przy okazji do dolaczenia na wspolnego zarywania nocek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 @ofi aha czyli grafiki może nie być ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi