oFi 2 467 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 @ofi aha czyli grafiki może nie być okMam na myśli to, że grafika może nie być największym problemem Division, tylko sama rozgrywka. Ale niektórzy widzę tutaj martwią się o jakiś downgrade graficzny, o którym i tak wszyscy wiedzieli, że będzie.Jak sam koncept kooperacyjny będzie leżał, to nawet grafika i podstawka singlowa mu nie pomoże - a szkoda. Mimo wszystko trzymam kciuki, że Ubi dało trochę wiecej swobody gamedev'owi. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Coraz gorzej, gra bedzie okrutnie pocięta na DLC W wersji, która trafi na półki sklepowe będzie dostępny tylko i wyłącznie obszar Midtown Manhattan i zabraknie promowanego na targach E3 2013 Brooklynu, który zrobił przecież na graczach ogromne wrażenie http://www.pssite.com/news/47162/tom-clancy-s-the-division-tylko-z-jedna-dzielnica-w-dniu-premiery.html Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 (edytowane) Spoko pewnie nie chca ujawniac wszystkiego od razu. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 18 stycznia 2016 przez hav7n 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Mam nadzieje, ze wersja na pc bedzie miała opcja grania z ilością detali pokazaną na E3 bo ten swiat z xboxa jest strasznie pusty jesli chodzi o ulice i detale. No i szkoda, ze to takie sztuczne rpg, gdzie laduje jak osiol w typa dwa magazynki, a w bossow strzelasz w glowe 10 magazynkow. Nie podoba mi sie to ale mimo wszystko zapowiada sie jakis ciekawszy shooter. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Racja, oby na PS4 tez byla taka opcja, bo niestety na Xboxie nie wyglada to zbyt ciekawie. Zobaczymy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Mam nadzieje, ze wersja na pc bedzie miała opcja grania z ilością detali pokazaną na E3 bo ten swiat z xboxa jest strasznie pusty jesli chodzi o ulice i detale. Pamiętasz watch_dogs? No właśnie, więc chyba już wiesz czego się można spodziewać po ubi. Na PC będzie to wyglądać ofc lepiej niż na konsolach, ale o jakości z prezentacji na e3 absolutnie nie ma mowy. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Wyjda jakies mody i bedzie wygladac jak z prezentacji na E3. Watch Dogs tez wyglada bardzo dobrze z tymi modami. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Beka ze Square Enix, że wydają Hitmana w częściach, ale Ubi robi to samo lel Ja rozumiem, że w wielkich mmo typu wow czy cuś można dodawać spokojnie content w patchach, ale w grze na konsole, która powinna dostarczać jak najwięcej rozrywki taki myk przynajmniej dla mnie nie przechodzi. Rozumiem DLC i te sprawy, że potem będą, ale wycięcie dzielnicy, którą się wcześniej prezentowało na targach to strzał w kolano. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Jakie kolano, developerzy wycinaja bo motłoch i tak kupi, a jak kupi to znaczy ze mu taka forma odpowiada. 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Wyjda jakies mody i bedzie wygladac jak z prezentacji na E3. Watch Dogs tez wyglada bardzo dobrze z tymi modami. Super logika - niech developer leci w chuya, gracze przecież naprawią modami. xDD Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Z Watch Dogs na PC były takie perypetie, że w silniku gry zostały ustawienia na o wiele lepszą jakość, moderzy to wykorzystali, a Ubisoft w którymś tam patchu to zablokował. Więc myślę, że z Division już nic lepszego się nie zrobi, bo nie popełnią drugiego takiego "błędu" w ich mniemaniu. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 odpaliłem ten gameplay i od nadmiaru elementów interfejsu zrobiło mi się niedobrze. kolejne ścierwo od ubi, zaorać Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 w coś bym pograł w coopie, ale na premiere to tego nie kupie, czuje ze bedzie wykastrowane z contentu jak Destiny na poczatku. Cytuj
Paliodor 1 783 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Wyjda jakies mody i bedzie wygladac jak z prezentacji na E3. Wątpliwe,do WD wydali patcha co blokował tą lepszą grafę więc teraz pewnie zabezpieczą się tak by nikt nie pożądany nie kopał w plikach gry. A tą oprawę z prezentacji na E3 pewnie zostawiają sobie podobnie jak w przypadku Watch Dogs do wydania "remasterd" na PS5/Xcoś tam xD Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 tę pany, to jest ubi. bierzcie na to poprawkę. downgrade to oni mają wpisany w status firmy. jak to wyjdzie połatane, kompletne i ogarnięte to można ewentualnie pomyśleć ale brać to na premierę to jak zrobić loda ceo. już prędzej ghost recon wildlands interesuje bo z division wyjdzie co zawsze - hype i obiecanki a później smutna żaba. interfejs napaćkany chyba po to, żeby odwrócić uwagę graczy i skupić wzrok na czymś innym niż grafa. te menusy można było spokojnie jakoś schludnie i przejrzyście zrobić no ale po co. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 tę pany, to jest ubi. bierzcie na to poprawkę. downgrade to oni mają wpisany w status firmy. jak to wyjdzie połatane, kompletne i ogarnięte to można ewentualnie pomyśleć ale brać to na premierę to jak zrobić loda ceo. już prędzej ghost recon wildlands interesuje bo z division wyjdzie co zawsze - hype i obiecanki a później smutna żaba. interfejs napaćkany chyba po to, żeby odwrócić uwagę graczy i skupić wzrok na czymś innym niż grafa. te menusy można było spokojnie jakoś schludnie i przejrzyście zrobić no ale po co. Będzie tak jak mowisz. Ale chciakbym jednak uwierzyć że gra nie będzie tylko dla casuali Najgorsze jest to że ludzie nakarmią raka jeśli okaże się klepanką bez większego sensu. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 (edytowane) Wys.aja patcha z lepszą grafika jakos za rok tak jak zrobili z the crew. XDXDXD Mapa pocięta na naście dlc,zyebany hud,downgorad,mapa pocieta na dlc,nasrane ikonek na ekranie,mapa pocieta na dlc... dzieki Ubi ale 200zeta + 350 na dlc wydam na cokolwiek innego. Ciekawe jak zarżna nowego Ghost Recoon:/ Edytowane 18 stycznia 2016 przez kudlaty88 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 (edytowane) Nie chce się powtarzać ale oni mają jakieś ciśnienie na kolor kredki. RS:Siege też tak ma. Tu już nie chodzi o poziom detali ale zbudowali by poważniejszą atmosferę z dobranymi kolorami i grą świateł i nie było by takich jęków. Zresztą ja się tu o grafice produkuję a rozgrywka kapelusza nie zrywa. Jeszcze te dzielnice miasta w DLC. Zażynają tą grę przed premierą... Edytowane 18 stycznia 2016 przez da$io Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Wszystko fajnie pięknie, ale na tym 50 min gameplayu nic szczególnego się nie dzieje, ciągle pif paf i wyskakujące cyferki dmg, zieeew. Nudny strasznie ten coop się wydaje, gdzie się podziało Army of Two, miło wspominam tę grę i przynajmniej były jakieś kozak gurwa akcje. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Myślałem, że coś na tym gameplayu będzie co zmieni moje zdanie ale... Nudne to troszkę Wiadomo, niektórzy się odezwą, że w to trzeba zagrać żeby poczuć klimat i wgl. Na premierę na pewno nie wezmę, poczekam na recenzję . Jedyną grą którą teraz wezmę na premierę będzie Naruto UNS4 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Ten HUD... te znaczki... to Ubisoft... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Obejrzałem jeden gameplay i tam koleś powiedział coś co mnie odrzuciło od tej gry. Destiny z fabułą.... no to ja już podziękuję Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Gra bedzie monotonna jak i te wszystkie dzielnice. To juz Destiny bylo bogatsze w zawartosc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi