OmerPL 20 Opublikowano 20 stycznia 2016 Opublikowano 20 stycznia 2016 Hej! Czy ktoś składał może preorder w empiku na grę i dostał już kod do bety? Bo Beta coraz bliżej a tu ani widu ani słychu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Gierka nastawiona na multi w dużym mieście. Proszę to odszczekać !!! Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Hej! Czy ktoś składał może preorder w empiku na grę i dostał już kod do bety? Bo Beta coraz bliżej a tu ani widu ani słychu. Składałem pre-order w Empiku specjalnie żeby ten kod dostać, ale jeszcze ani widu ani słychu. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) Perki, sporo tego na pierwszy rzut oka Edytowane 21 stycznia 2016 przez Fanek Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 ogladalem gdzies aktualne commentary devow, ktorzy powiedzieli, o ile dobrze zapamietalem, ze zredukowali HP przeciwnikow aby nie trzeba bylo w nich ladowac 4 magazynkow tymczasem na gameplajach widac cos zupelnie innego, walki z bossami tak jak pisalem to juz totalna padaczka a jak obejrzymi gameplay z e3 to tam nawet jakos szczegolnie nie widac, ze to ma byc action rpg bo przeciwnicy calkiem sprawnie gina. Marzy mi sie jakis tryb hardcore gdzie normalnie sie strzelamy, bo ladowac w typa pociski, patrzyc na jakies cyferki i konczac drugi magazyn aby go zabic to tak srednio mi sie usmiecha. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Jest jakiś filmik z walką z bossem? podajcie coś Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 A możesz podać mniej wiecej czas? nie mam w tej chwili możliwości przeglądać całość oglądałem to video kawałkami kilka dni temu, ale nie trafilem na żadną walke z bossem Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 no to jak ogladales i nie trafiles na walke z bossem to ja nie jestem w stanie ci pomoc moze wlacz sobie dzwiek albo sluchaj co tam mowia ? 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 bizon ale to jest wzorowane na diablo/borderlands/destiny to normalne, że przeciwnicy mają w ciul hp i trzeba ładować ich przez pól godziny bo inaczej zbieranie lepszego lootu nie będzie miało sensu, szkoda, że w realistycznym settingu to wyglada beznajdziejnie bo w takich borderach to pasowało do komiksowej otoczki a tutaj to trochę lol jak idzie grupa gangsterów i zaczynasz do nich strzelać headshoty a oni stoją jak koły, strasznie je.bie immersje Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 No ale o to wlasnie chodzi, ja sie nie czepiam tego, ze w diablo cisniesz typa pol godziny. Ale jak odpalasz w Division snajperke i trzeba kilku headshotow aby zabic typa, albo 5 strzalow z shotguna z bliskiej odleglosci to wyglada to troche komicznie. Wiem, ze innym moze tez sie to podobac, ale ja jestem z tym, co graja tylko hardcore 1shot kill a nie jakies gunwa obesrane i ladowanie magazynka w typa w multi aby padl. Wole o wiele trudniejsza rozgrywke niz takie mielenie na sile, niech to bedzie 3-4 strzaly w tors nawet, no ale nie takie jajca jak na filmikach. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Popieram panowie! Też średnio mi się to widzi ale pozostaje czekać i wierzyć, że po becie poprawią to trochę. Dla mnie to też kupa śmiechu, że trzeba typa gonić z shotem pół mapy i pakować śrutem aby go położyć, liczę na zmianę tego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 nie zmienią tego, to jest concept tej gry i tyle Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 nie zmienią tego, to jest concept tej gry i tyle Szkoda ale może beta rozwieje wątpliwości i okaże się, że nie przeszkadza to tak bardzo albo w ogóle nawet na co liczę teraz. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Mnie też się mocno nie podoba to pakowanie ołowiu do zwykłych bandytów czy dresiarzy. Tak jak bluber mówi, w Destiny czy Borderlands to pasuje, tutaj wygląda to komiczne. Głównie przez to mam obawy co do tego tytułu. Cytuj
Shen 9 676 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Kilku kumpli sie interesuje Division, nie ma zbyt wiele alternatyw do fajnego coopa, kod do bety mam to sie przetestuje. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) Takie rzeczy mogą jak s.ranie śrutem kilogramami mogą nawet zmienić poprzez patch'a. Będzie niezadowolenie graczy w becie to już wtedy to zmienią. Ja osobiście też na to liczę aby trochę bardziej wrócili do pierwotnych prezentacji bo kilkanaście celniejszych strzałów a trzy magazynki w głowę to jest różnica. No i przez to również mam obawy co do AI, które na razie jest absurdem bo im bardziej wytrzymały przeciwnik tym bardziej przez do przodu i w ogóle się nie chowa tylko leci z bronią bo nawet czterech graczy nie da go wykosić zanim on do nich dojdzie. To nie Destiny z wielkimi lokacjami, skokami, jetpackami aby takie cyrki odstawiać. Zwłaszcza iż nawet tam przeciwnicy na głowę przyjmowali max. 2 strzały a nie pół magazynka. Edytowane 21 stycznia 2016 przez chrno-x Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Kilku kumpli sie interesuje Division, nie ma zbyt wiele alternatyw do fajnego coopa, kod do bety mam to sie przetestuje. To se pograj w darmowego Warframe,mniej nasrane na ekranie tez można pakować kilka magazynków w przeciwnika,jest posmaczek grindu lootowania i rpg. Polecam mocno bo nie ma ujowego p2w i gra nie jest pocięta na dlc 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 (edytowane) Będziecie mieli wysoki level, dobry gear, perki, talenty i całą resztę, to szybciej zabijecie przeciwników i pięciu magazynków nie trzeba będzie władować w zwykłego mobka. To jest RPG, tak to działa i tak powinno działać. Jak ktoś chce 1 szot - 1 kill, to Division nie jest grą dla niego. Edytowane 22 stycznia 2016 przez wrog Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 No właśnie jakoś tego nie widzę ponieważ jest kilka filmików ukazujących postać na 20lv (a max. to 30-ty) i tak naprawdę mało się zmieniło względem 4lv który był najczęściej pokazywany. Dalej gracz musiał srać tonami ołowiu w przeciwników i dalej przeciwnicy z większym HP-em parli na gracza na całego (bo po co się schować). Cytuj
Shen 9 676 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 To takie mmo tylko z karabinami, czego sie spodziewacie? Ze jeden headshot bedzie kładł kazdego? To po co levelowac i farmic sprzet? Cytuj
artex 28 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 To takie mmo tylko z karabinami, czego sie spodziewacie? Ze jeden headshot bedzie kładł kazdego? To po co levelowac i farmic sprzet? system powinien być podobny do tego z Tlou , a nie że leci licznik punktów jak walisz w kolesia , wtedy by się tak nikt nie wychylał żeby dostać kulkę i byłoby bardziej surviwalowo , a tak lecisz na pałe bo wiesz że koleś musi w ciebie władować z dwa magazynki żebyś padł , nic pogramy w betę to zobaczymy , bo sam jestem napalony na tą grę ale jak będzie lipa to trzeba będzie wrócić do Tlou , bo nic innego na horyzoncie ciekawego w podobnych klimatach nie widać. Cytuj
Shen 9 676 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 No jak chcesz taktycznej strzelaniny to celuj w Rainbow Six bardziej. Cytuj
artex 28 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 No jak chcesz taktycznej strzelaniny to celuj w Rainbow Six bardziej. nie lubie fps-ów Cytuj
wrog 640 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 W takim razie poczekaj na Ghost Recon, bo Division raczej nie będzie grą dla Ciebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi