Opublikowano 28 stycznia 20169 l you do not have the correct permissions to continue. please check your console settings and try again pograne
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Moje pierwsze odczucia to tak: Grafika jakas tam jest. Znacznikow na mapie od chuya. Smiesznie wyglada jak do murzyna w skorzanej kurtce trzeba wypakowac pol magazynku. Rzucilo sie na mnie trzech murzynow i dosyc latwo mnie zabili wiec trzeba kolegow z Liva do pomocy. Elementy rpg, drzewko rozwoju postaci, modyfikacja bronic calkeim na plus. Mam nadzieje ze nie zyebia endgamu i bedzie co zbierac. Czy NYC wyglada tak jak wyglada nie wiem bo nigdy tam nie bylem.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Czyli spełniły sie moje największe obawy, tak też przypuszczałem, murzyn OP
Opublikowano 28 stycznia 20169 l W tej grze strzelamy tylko do murzynów? To może jednak dam szansę temu raczkowi. Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Pograłem niecałą godzinkę ale pojawił się jakiś restart serwera i wydupcyło party także postanowiłem zrobić sobie przerwę i trochę ochłonąć. Fenomenalna grafika, powalający klimat i design zaśnieżonego miasta. bardzo satysfakcjonujący gunplay i miodna cooperacja. Gra wzbudziła we mnie podobne odczucia jak syphon filter na psx ciorany w święta 2000 roku, aż znowu poczułem się dzieckiem i zapłonęła we mnie miłość do gier. Dziękuję ubisoft.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Ladna tendencja zwyzkowa UBi - ostatnio GOTY Rainbow, teraz Division, niech jeszcze Raymana wydadza! Edytowane 28 stycznia 20169 l przez easye
Opublikowano 28 stycznia 20169 l W paru miejscach zwaliłem opis bo nagrywanie o 5 rano nie służy. Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Zeratul
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Zeratul, powaga takie problemy z v sync? weź ty sobie kup smoka i przestań smiecić kurde tematy lol
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Ta gra chodzi w 30 czy 60fps? Jaka jest rozdzielczość na Xboxie? pytam informacyjnie, nie dla beki to nie CW Dotychczasowe gameplaye nie mają specjalnie ostrego obrazu, a większość jest właśnie z Xboxa Division jest właśnie chyba tytułem third-party dla Xboxa, który na ta paltforme może dostać więcej zawartości niż PS4 Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Fanek
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Na ps4 podobno wcale nie jest lepiej (z tego co mówili ludzie po pokazach).
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Ta gra chodzi w 30 czy 60fps? Jaka jest rozdzielczość na Xboxie? pytam informacyjnie, nie dla beki to nie CW Dotychczasowe gameplaye nie mają specjalnie ostrego obrazu, a większość jest właśnie z Xboxa Division jest właśnie chyba tytułem third-party dla Xboxa, który na ta paltforme może dostać więcej zawartości niż PS4 grafika wypala gałki oczne a gra chodzi w rozdzielczosci ktora jest akurat w sam raz
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Ta gra chodzi w 30 czy 60fps? Jaka jest rozdzielczość na Xboxie? pytam informacyjnie, nie dla beki to nie CW Dotychczasowe gameplaye nie mają specjalnie ostrego obrazu, a większość jest właśnie z Xboxa Division jest właśnie chyba tytułem third-party dla Xboxa, który na ta paltforme może dostać więcej zawartości niż PS4 grafika wypala gałki oczne a gra chodzi w rozdzielczosci ktora jest akurat w sam raz To żeś k@#%a pomógł.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Dziala jeszcze ten januszowy sposob na bete przy pre-orderze? Wlasnie ogarnalem pre-order ale mam the division - no beta access.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l No tak mozna bylo sie tego spodziewac Czyli jak ktos by posiadal zbedny kodzik na ps4 to bylbym bardzo wirtualnie wdzieczny
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Heh taka beka się toczy na forumku, a ja tak sobie gram i jest mega przyjemnie. Z ekipą to dopiero będzie miodnie
Opublikowano 28 stycznia 20169 l podobno ubi to zablokował bo wszyscy anulowali preordery Moze ktos to potwierdzic, czy info wyssane z dupy ?
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Pre-Ordering The Division on PSN No Longer Gets You Access to the PS4 Beta http://www.pushsquare.com/news/2016/01/pre-ordering_the_division_on_psn_no_longer_gets_you_access_to_the_ps4_beta