Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

you do not have the correct permissions to continue. please check your console settings and try again

pograne

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Musisz poprosić tate żeby wyłączył filtr rodzinny

Opublikowano

Moje pierwsze odczucia to tak:

Grafika jakas tam jest.

Znacznikow na mapie od chuya.

Smiesznie wyglada jak do murzyna w skorzanej kurtce trzeba wypakowac pol magazynku.

Rzucilo sie na mnie trzech murzynow i dosyc latwo mnie zabili wiec trzeba kolegow z Liva do pomocy.

Elementy rpg, drzewko rozwoju postaci, modyfikacja bronic calkeim na plus. Mam nadzieje ze nie zyebia endgamu i bedzie co zbierac.

Czy NYC wyglada tak jak wyglada nie wiem bo nigdy tam nie bylem.

Opublikowano

Czyli spełniły sie moje największe obawy, tak też przypuszczałem, murzyn OP

Opublikowano

W tej grze strzelamy tylko do murzynów? To może jednak dam szansę temu raczkowi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Murzyni = minimum 9 od polygonu.

Opublikowano

Pograłem niecałą godzinkę ale pojawił się  jakiś restart serwera i wydupcyło party także postanowiłem zrobić sobie przerwę i trochę ochłonąć. Fenomenalna grafika, powalający klimat i design zaśnieżonego miasta. bardzo satysfakcjonujący gunplay i miodna cooperacja. Gra wzbudziła we mnie podobne odczucia jak  syphon filter na psx ciorany w święta 2000 roku, aż znowu poczułem się dzieckiem i zapłonęła we mnie miłość do gier. Dziękuję ubisoft.

Opublikowano

Ladna tendencja zwyzkowa UBi - ostatnio GOTY Rainbow, teraz Division, niech jeszcze Raymana wydadza!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zeratul, powaga takie problemy z v sync?

weź ty sobie kup smoka i przestań smiecić kurde tematy lol 

Opublikowano

Ta gra chodzi w 30 czy 60fps?

Jaka jest rozdzielczość na Xboxie? pytam informacyjnie, nie dla beki to nie CW

Dotychczasowe gameplaye nie mają specjalnie ostrego obrazu, a większość jest właśnie z Xboxa

Division jest właśnie chyba tytułem third-party dla Xboxa, który na ta paltforme może dostać więcej zawartości niż PS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Na ps4 podobno wcale nie jest lepiej (z tego co mówili ludzie po pokazach).

Opublikowano

Dotychczasowe gameplaye nie mają specjalnie ostrego obrazu, a większość jest właśnie z Xboxa

Division jest właśnie chyba tytułem third-party dla Xboxa, który na ta paltforme może dostać więcej zawartości niż PS4

grafika wypala gałki oczne a gra chodzi w rozdzielczosci ktora jest akurat w sam raz

Opublikowano

Sorry, ale wolałbym usłyszeć opinie kogoś jeszcze

Opublikowano

Jaka jest rozdzielczość na Xboxie?

1921x1081 Lepiej niż na ps4 :obama:

Opublikowano

grafika wypala gałki oczne a gra chodzi w rozdzielczosci ktora jest akurat w sam raz

To żeś k@#%a pomógł.

Opublikowano

Dziala jeszcze ten januszowy sposob na bete przy pre-orderze? Wlasnie ogarnalem pre-order ale mam the division - no beta access.

Opublikowano

podobno ubi to zablokował bo wszyscy anulowali preordery 

Opublikowano

No tak mozna bylo sie tego spodziewac ;)

Czyli jak ktos by posiadal zbedny kodzik na ps4 to bylbym bardzo wirtualnie wdzieczny ;)

Opublikowano

Heh taka beka się toczy na forumku, a ja tak sobie gram i jest mega przyjemnie.

Z ekipą to dopiero będzie miodnie :banderas:

Opublikowano

podobno ubi to zablokował bo wszyscy anulowali preordery

Moze ktos to potwierdzic, czy info wyssane z dupy ?

Opublikowano

No to ladnie, zostaje jedynie czekac na kod od ubi z tych zapisow