Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli?

Destiny ma lore i to całkiem za(pipi)iste. Czytałeś coś o nim w ogóle czy tylko piszesz tak bo singiel beznadziejny?

Singiel =/= lore

BTW. Świetna robota Zeratul!

Edytowane przez Voytec
Opublikowano

Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli?

Destiny ma lore i to całkiem za(pipi)iste. Czytałeś coś o nim w ogóle czy tylko piszesz tak bo singiel beznadziejny?

Singiel =/= lore

Oczywiscie gralem kolego i nie zdzierzylem. Gram ja sobie ci ja i po chwili wychodzi jakis faflon i mi prawi, ze jestem jakims legendarnym straznikiem i to w zasadzie na tyle. Reszta to fruwanie na planety i rozwalanie hord i killroomow w roznych okolicznosciach przyrody + wbijanie lvl i kolekcjonowanie pukawek.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ktoś sie bawił tym na Xboxie jest jakaś poprawa jakości/ spadek fps?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Singiel =/= lore

Oczywiscie gralem kolego i nie zdzierzylem. Gram ja sobie ci ja i po chwili wychodzi jakis faflon i mi prawi, ze jestem jakims legendarnym straznikiem i to w zasadzie na tyle. Reszta to fruwanie na planety i rozwalanie hord i killroomow w roznych okolicznosciach przyrody + wbijanie lvl i kolekcjonowanie pukawek.

Tak samo jak w BB albo DS chodzisz i kroisz potworki + bossa od czasu do czasu. A za wszystkim kryje sie bogate lore, ktore jak sie nie chce to sie ominie, a jak chce to sie je pozna. Proste.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj ruszyła beta. Jakieś opinie? To w końcu rak czy nie?

jakby wyj,ebać te wszystkie znaczniki, kreski, podświetlenia przeciwników czy wall hacki to byłaby najlepsza gra w historii gamingu a tak mamy tylko najlepszy tytuł ostatnich kilku lat

dawno nie mialem tak, żeby siedzieć 5 godzin przed konsolą i nie czuć znużenia, do tego gra się w to bardzo odprężająco i nie przypominam sobie momentów w których odczuwałem irytację. prawdziwy growy eden

Edytowane przez Tommo
  • Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

a jak przysiadziesz ze znajomkami w party to juz w ogole musi byc poezja :obama:

no raczej, jak robiłem tą główną misję w szpitalu sam to grało się jedynie poprawnie. więcej funu było robienie tych side questów z randomami jak wpadaliśmy na dzielnicę opanowaną przez jakiś gang i zdejmowałem kolejnych zakapiorów ze swieżo wylootowanego shotgana :banderas:

Opublikowano

Powiedzcie bo żal mi czasu na betę. Czy to drugie destiny (do tych co choć trochę w destiny pograli) czy jednak jest fabuła i jakiś naprawdę ciekawy loot. Czy na xbox one i ps4 gra ma stałe fps? Czy krztusi się na którejś? Czy gra się ogólnie bez trolowania podoba? Bo obecnie nie wiem co jest trollingiem a co prawdą przez bansaia

Opublikowano

Powiedzcie bo żal mi czasu na betę. Czy to drugie destiny (do tych co choć trochę w destiny pograli) czy jednak jest fabuła i jakiś naprawdę ciekawy loot. Czy na xbox one i ps4 gra ma stałe fps? Czy krztusi się na którejś? Czy gra się ogólnie bez trolowania podoba? Bo obecnie nie wiem co jest trollingiem a co prawdą przez bansaia

gra jest naprawdę miodna a jak ktos gra co roku w jakieś uposledzony assasinsy wacz dogsy i jest do pewnych motywów przyzwyczajony to uważam, że będzie zachwycony

Opublikowano

Generalnie moje wrażenia świetnie spisał Bansai, nic dodać, nic ująć. Sam dobijam do 7 lvlu, strzelanie jest naprawdę miodne, gra jest sporo wolniejsza od Destiny, ale jednocześnie ma niesamowity klimat. Efekty atmosferyczne i Nowy Jork są wykonanie kapitalnie, świetnie się po tym wszystkim biega i to zwiedza.

Największym problemem są te powtarzające się NPC i wrogowie, których stworzono chyba 3 modele, bo dosłownie co kawałek jest identyczny człowiek z identycznymi tekstami, podobnie przepychająca się para zawsze robi to w taki sam sposób i zawsze jest to baba i murzyn.

Murzynów to w tej grze mnóstwo. Ogólnie spodziewałem się czegoś gorszego, a jestem pozytywnie zaskoczony. Graficznie po wyłączeniu tej aberracji chromatycznej i ustawieniu ostrości na 70% jest lepiej, gra śmiga w natywnym 1080p i baaaardzo rzadko czuć niewielkie spadki fps (bite 2-3 klatki). Fabularnie nic ciekawego, ot ratujemy panią doktor i wskrzeszamy skrzydło medyczne w naszej bazie (która ma swoją drogą iście genialny klimat, detali tutaj od groma). Gierka do multi ze znajomymi może być rewelacyjna.