mlody23 26 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Oddam jeden kod do bety już do wbicia w PSN na PS4 chętni? Jeśli aktualne to poproszę o wysłanie na priv :-) Sorry już nie Trudno...ale doceniam info i chęć podzielenia się :-) Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Ponawiam prośbę o kluczyk na One, gdyby komuś zbywało. Mam, nieaktualne. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Ja też poproszę o klucz na betę dobrego zielonego kolegę... Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 To jak juz spamujemy, to ja tez ponowie zapytanie z wczoraj czy ktos ma zbedny kodzik na ps4 (niestety ze strony nvidii juz nie mozna kluczykow lapac) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli? Destiny ma lore i to całkiem za(pipi)iste. Czytałeś coś o nim w ogóle czy tylko piszesz tak bo singiel beznadziejny? Singiel =/= lore BTW. Świetna robota Zeratul! Edytowane 29 stycznia 2016 przez Voytec Cytuj
oFi 2 494 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Dzisiaj ruszyła beta. Jakieś opinie? To w końcu rak czy nie? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Mesjasz elektronicznej rozrywki, tak mowia nasi zieloni przyjaciele i ja IM wierze. beta na ps4 dopiero o godzinie 13 rusza 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli? Destiny ma lore i to całkiem za(pipi)iste. Czytałeś coś o nim w ogóle czy tylko piszesz tak bo singiel beznadziejny? Singiel =/= lore BTW. Świetna robota Zeratul! Oczywiscie gralem kolego i nie zdzierzylem. Gram ja sobie ci ja i po chwili wychodzi jakis faflon i mi prawi, ze jestem jakims legendarnym straznikiem i to w zasadzie na tyle. Reszta to fruwanie na planety i rozwalanie hord i killroomow w roznych okolicznosciach przyrody + wbijanie lvl i kolekcjonowanie pukawek. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Ktoś sie bawił tym na Xboxie jest jakaś poprawa jakości/ spadek fps? Edytowane 29 stycznia 2016 przez Fanek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli? Destiny ma lore i to całkiem za(pipi)iste. Czytałeś coś o nim w ogóle czy tylko piszesz tak bo singiel beznadziejny? Singiel =/= lore BTW. Świetna robota Zeratul! Oczywiscie gralem kolego i nie zdzierzylem. Gram ja sobie ci ja i po chwili wychodzi jakis faflon i mi prawi, ze jestem jakims legendarnym straznikiem i to w zasadzie na tyle. Reszta to fruwanie na planety i rozwalanie hord i killroomow w roznych okolicznosciach przyrody + wbijanie lvl i kolekcjonowanie pukawek. Tak samo jak w BB albo DS chodzisz i kroisz potworki + bossa od czasu do czasu. A za wszystkim kryje sie bogate lore, ktore jak sie nie chce to sie ominie, a jak chce to sie je pozna. Proste. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj ruszyła beta. Jakieś opinie? To w końcu rak czy nie? jakby wyj,ebać te wszystkie znaczniki, kreski, podświetlenia przeciwników czy wall hacki to byłaby najlepsza gra w historii gamingu a tak mamy tylko najlepszy tytuł ostatnich kilku lat dawno nie mialem tak, żeby siedzieć 5 godzin przed konsolą i nie czuć znużenia, do tego gra się w to bardzo odprężająco i nie przypominam sobie momentów w których odczuwałem irytację. prawdziwy growy eden Edytowane 29 stycznia 2016 przez Tommo 3 1 Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 a jak przysiadziesz ze znajomkami w party to juz w ogole musi byc poezja Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 ktoś w to będzie grał na PC? 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 czy gral to nie wiem, odpale bete i zobacze czy sie nie zrzygam 1 Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 a jak przysiadziesz ze znajomkami w party to juz w ogole musi byc poezja no raczej, jak robiłem tą główną misję w szpitalu sam to grało się jedynie poprawnie. więcej funu było robienie tych side questów z randomami jak wpadaliśmy na dzielnicę opanowaną przez jakiś gang i zdejmowałem kolejnych zakapiorów ze swieżo wylootowanego shotgana Cytuj
ezils 23 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 ktoś w to będzie grał na PC?Yup. Dodawaj: ezils89 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Dzis moze na chwile wdepne do gierki, a dluzej sie zasiedze pewnie jutro. Pytanie wstepne: na One beta jest spolszczona kinowo? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=qvF_TwLtUEM Ladnie trzyma 30fps, zero spadkow nawet podczas wiekszej rozruby Edytowane 29 stycznia 2016 przez hav7n Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 jakby ktoś chciał kod na one'a to proszę: 7OLPP5956KF9 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Powiedzcie bo żal mi czasu na betę. Czy to drugie destiny (do tych co choć trochę w destiny pograli) czy jednak jest fabuła i jakiś naprawdę ciekawy loot. Czy na xbox one i ps4 gra ma stałe fps? Czy krztusi się na którejś? Czy gra się ogólnie bez trolowania podoba? Bo obecnie nie wiem co jest trollingiem a co prawdą przez bansaia Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Jakby ktoś miał kod na betę XO to poproszę na PM. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Powiedzcie bo żal mi czasu na betę. Czy to drugie destiny (do tych co choć trochę w destiny pograli) czy jednak jest fabuła i jakiś naprawdę ciekawy loot. Czy na xbox one i ps4 gra ma stałe fps? Czy krztusi się na którejś? Czy gra się ogólnie bez trolowania podoba? Bo obecnie nie wiem co jest trollingiem a co prawdą przez bansaia gra jest naprawdę miodna a jak ktos gra co roku w jakieś uposledzony assasinsy wacz dogsy i jest do pewnych motywów przyzwyczajony to uważam, że będzie zachwycony Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Blant nienawidzę destiny tu się nawet dobrze bawiłem ale samemu tego nie odpalaj. Edytowane 29 stycznia 2016 przez Pawcio Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Generalnie moje wrażenia świetnie spisał Bansai, nic dodać, nic ująć. Sam dobijam do 7 lvlu, strzelanie jest naprawdę miodne, gra jest sporo wolniejsza od Destiny, ale jednocześnie ma niesamowity klimat. Efekty atmosferyczne i Nowy Jork są wykonanie kapitalnie, świetnie się po tym wszystkim biega i to zwiedza. Największym problemem są te powtarzające się NPC i wrogowie, których stworzono chyba 3 modele, bo dosłownie co kawałek jest identyczny człowiek z identycznymi tekstami, podobnie przepychająca się para zawsze robi to w taki sam sposób i zawsze jest to baba i murzyn. Murzynów to w tej grze mnóstwo. Ogólnie spodziewałem się czegoś gorszego, a jestem pozytywnie zaskoczony. Graficznie po wyłączeniu tej aberracji chromatycznej i ustawieniu ostrości na 70% jest lepiej, gra śmiga w natywnym 1080p i baaaardzo rzadko czuć niewielkie spadki fps (bite 2-3 klatki). Fabularnie nic ciekawego, ot ratujemy panią doktor i wskrzeszamy skrzydło medyczne w naszej bazie (która ma swoją drogą iście genialny klimat, detali tutaj od groma). Gierka do multi ze znajomymi może być rewelacyjna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi