Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chociaż jedna osoba to kupi przez wasze posty tutaj to mam nadzieje, że wszyscy traficie do piekła

Ja nie robie sobie jaj, od dawna szukalem czegos do coopa gdzie bede mogl z kumplami na luzie pograc.

Opublikowano

Czytając posty w tym temacie widzę, że tylko ja ogrywam betę, a reszta już ostro napjerdala w fulla.

No nic i tak sie nie zmieni w fullu. Gra dalej bedzie ch.ujowa.
Opublikowano

Pyszna gierka. Tyle akcji, czlowiek w pospiechu robi przewrotke aby uniknac granata i wypada za mape :banderas:

Szkoda ze nie pomaga reset gry i juz sobie wiecej nie pogram, ale to zapewne super rozegranie ze strony Ubi, granat zapewne musial mnie zabic i trafilem poprostu do ZAŚWIATÓW. Alez pieknie rozwiazane :obama:

Opublikowano

Do osob, ktore po godzinie gry zamierzaja zrezygnowac z grania lub juz zrezygnowaly - nie robcie tego ! Dajcie szanse. Ja po 1h bylem bardziej zniechecony do niej niz zachecony. Teraz po ok 5h jest duzo lepiej. Gdy ogarnie sie wiele rzeczy, te pogmatwane menu, 3 strony (medyczna itd), eksploracje miasta, gra daje duzo radosci (ale tylko ze znajomymi). Powoli zaczynam chwytac o co tam biega, eksplorowac lokacje (a noz znajdzie sie fajna czapke czy cos). Snajperka naprawde daje rade ! Feeling strzelania bardzo dobry. Nadal nie kumam czemu w niektorych trzeba wpakowac kilka magazynkow a oni i tak uciekaja (mimo, ze mam 6lvl i bron znosna).

Szkoda, ze statystyki z bety nie przejda na pelniaka. Dobrze, ze beda pl napisy, troche tego jest na(pipi)ane w menu i samej grze, ze ciezko wszystko skumac.

Co-op ze znajomymi i robienie misji jest naprawde fajne. Tylko ten dark zone czy jak to sie zwie, w ktorym glownie wzywany helikopter i przekazujemy przesylke albo rozpierdalamy inne grupki i kroimy im stuff na dluzsza mete na pewno strasznie znudzi. Dobrze, ze zapowiedzieli dodatkowe tryby w nim, tylko ciekawe czy beda dostepne od razu czy dopiero w jakims dlc? Wie moze ktos?

Opublikowano

Świetna gra, niesamowite przywiązanie do detali, bardzo dobra grafika i świetnie, że dodali opcje typu możliwość wyłączenia aberracji chromatycznej. W ekipie się gra świetnie, gra wyląduje na premiere u mnie. Nie podobało mi się jedynie to, że strzelamy do klonów i to jeszcze tylko rasy czarnej strasznie rasistowski stereotyp. 

Opublikowano (edytowane)

Teraz gdy już wszyscy zagrali, kurtyna opadła, trudno uwierzyć chociaż w jedno wasze słowo :)

Hitu nie będzie

Rainbox Six to musiał być wypadek przy pracy Ubisoftu

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Idzie pograć, ale Mesjasza to ja tutaj nie widzę. Cover system na jeden przycisk, przytrzymaj a ludzik zrobi resztę.Samemu nuda, więc od razu odradzam, trzeba mieć ekipę. Ja grami MMO i pseudo MMO ( destiny) jestem zmęczony już, więc nawet nie myślę o zakupie.

interfejs, Ubi przebiło poziom żenady.

Opublikowano

kolejna kloaka od Ubi, dawno się tak nie wynudziłem :/ Dark Zone to jakieś nieporozumienie ze stałymi pktami spawnu, aż się prosi o spawnrape

zobacze jutro ze znajomymi, nie sądze żeby nagle zrobiło się bosko :<

Opublikowano

Tak zapytam tylko z czystej ciekawości..

Cover system na jeden przycisk, przytrzymaj a ludzik zrobi resztę.

Co z coverem jest nie tak? Lepszy by był jakby trzeba było wprowadzać combosy przycisków? Czy może wyciągać z plecaka cegły oraz zaprawe i budować osłone, a drugi ziomek w coopie by Ci pchał betoniarke??
  • Plusik 2