Zeratul 415 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Czytając posty w tym temacie widzę, że tylko ja ogrywam betę, a reszta już ostro napjerdala w fulla. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Giercuje moze Ktos teraz na ps4? Chetnie bym popykal i sie poduczyl troche Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Ja się chętnie dołączę - PSN - Matriks1111 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 jak wygląda sprawą z tą strefą gdzie można spotkać innych graczy? normalnie gra się na jednym serwerze i jest obszar gdzie można nakurwiać innych? Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Jak chociaż jedna osoba to kupi przez wasze posty tutaj to mam nadzieje, że wszyscy traficie do piekła Ja nie robie sobie jaj, od dawna szukalem czegos do coopa gdzie bede mogl z kumplami na luzie pograc. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 To wystarczyło pograć w Killing Floor 2. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Wpisalem kod do bety i teraz czekam na maila. Pewnie sie doczekam dopiero w poniedzialek, jak juz bedzie po becie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Czytając posty w tym temacie widzę, że tylko ja ogrywam betę, a reszta już ostro napjerdala w fulla.No nic i tak sie nie zmieni w fullu. Gra dalej bedzie ch.ujowa. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Ladnie w tym hudzie nayebane. Nawet jak sie pale to jest nad glowa napis ON FIRE XDDDD Kuhwa dzieki Ubi, nigdy bym sie nie domyslal. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Te wszystkie znaczniki i informacje dla retardow strasznie niszczą odbiór gry, żenujące to jest strasznie Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Wpisalem kod do bety i teraz czekam na maila. Pewnie sie doczekam dopiero w poniedzialek, jak juz bedzie po becie. Wcale się nie doczekasz, nikt już klucza nie dostanie. Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Jakas ekipa na bieganie po dark zone by sie przydala Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Ta kropka pomarańczowa, która pokazuje ci gdzie iść to jakiś nowy poziom retardu. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 nu jorker potwierdza że NYC dobrze odwzorowane https://www.youtube.com/watch?v=-cfnG-GZWHw Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Pyszna gierka. Tyle akcji, czlowiek w pospiechu robi przewrotke aby uniknac granata i wypada za mape Szkoda ze nie pomaga reset gry i juz sobie wiecej nie pogram, ale to zapewne super rozegranie ze strony Ubi, granat zapewne musial mnie zabic i trafilem poprostu do ZAŚWIATÓW. Alez pieknie rozwiazane Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Do osob, ktore po godzinie gry zamierzaja zrezygnowac z grania lub juz zrezygnowaly - nie robcie tego ! Dajcie szanse. Ja po 1h bylem bardziej zniechecony do niej niz zachecony. Teraz po ok 5h jest duzo lepiej. Gdy ogarnie sie wiele rzeczy, te pogmatwane menu, 3 strony (medyczna itd), eksploracje miasta, gra daje duzo radosci (ale tylko ze znajomymi). Powoli zaczynam chwytac o co tam biega, eksplorowac lokacje (a noz znajdzie sie fajna czapke czy cos). Snajperka naprawde daje rade ! Feeling strzelania bardzo dobry. Nadal nie kumam czemu w niektorych trzeba wpakowac kilka magazynkow a oni i tak uciekaja (mimo, ze mam 6lvl i bron znosna). Szkoda, ze statystyki z bety nie przejda na pelniaka. Dobrze, ze beda pl napisy, troche tego jest na(pipi)ane w menu i samej grze, ze ciezko wszystko skumac. Co-op ze znajomymi i robienie misji jest naprawde fajne. Tylko ten dark zone czy jak to sie zwie, w ktorym glownie wzywany helikopter i przekazujemy przesylke albo rozpierdalamy inne grupki i kroimy im stuff na dluzsza mete na pewno strasznie znudzi. Dobrze, ze zapowiedzieli dodatkowe tryby w nim, tylko ciekawe czy beda dostepne od razu czy dopiero w jakims dlc? Wie moze ktos? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Świetna gra, niesamowite przywiązanie do detali, bardzo dobra grafika i świetnie, że dodali opcje typu możliwość wyłączenia aberracji chromatycznej. W ekipie się gra świetnie, gra wyląduje na premiere u mnie. Nie podobało mi się jedynie to, że strzelamy do klonów i to jeszcze tylko rasy czarnej strasznie rasistowski stereotyp. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 mi sie za to podoba wszystko nie wiem do czego moglbym sie przyczepic polecam fanom freedom fighters Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Teraz gdy już wszyscy zagrali, kurtyna opadła, trudno uwierzyć chociaż w jedno wasze słowo Hitu nie będzie Rainbox Six to musiał być wypadek przy pracy Ubisoftu Edytowane 29 stycznia 2016 przez Fanek 1 1 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Idzie pograć, ale Mesjasza to ja tutaj nie widzę. Cover system na jeden przycisk, przytrzymaj a ludzik zrobi resztę.Samemu nuda, więc od razu odradzam, trzeba mieć ekipę. Ja grami MMO i pseudo MMO ( destiny) jestem zmęczony już, więc nawet nie myślę o zakupie. interfejs, Ubi przebiło poziom żenady. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 kolejna kloaka od Ubi, dawno się tak nie wynudziłem Dark Zone to jakieś nieporozumienie ze stałymi pktami spawnu, aż się prosi o spawnrape zobacze jutro ze znajomymi, nie sądze żeby nagle zrobiło się bosko :< Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Tak zapytam tylko z czystej ciekawości.. Cover system na jeden przycisk, przytrzymaj a ludzik zrobi resztę.Co z coverem jest nie tak? Lepszy by był jakby trzeba było wprowadzać combosy przycisków? Czy może wyciągać z plecaka cegły oraz zaprawe i budować osłone, a drugi ziomek w coopie by Ci pchał betoniarke?? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi