Moldar 2 273 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Przytrzymaj i patrz jest po prostu głupie. W tej grze można przebiec z jednego murku do drugiego oddalonego o 10 metrów za pomocą jednego przycisku. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 I tak 90% graczy nie będzie umiało z tego korzystać(wystarczy załączyć napady w gta i samemu zobaczyć graczy ameby) Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Te wszystkie znaczniki i informacje dla retardow strasznie niszczą odbiór gry, żenujące to jest strasznie Kubson...żadna filozofia. Wejdź sobie w opcje i ustaw auto hud jak i całą reszte...Osobiście mi to jakoś nie przeszkadza ale widać że to kwestia gust. Może w full to zmienią. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Pleju, Pawcio, Bluber i JA mamy wam do przekazana tylko jedna, bardzo krotka wiadomosc: Jak juz ekipa poszla spac, postanowilem sobie urzadzic nocne polowanko na rogue hunterow, ledwo co wszedlem do Dark Zone i od razu kilka celi sie pojawilo, osiagneli najwiekszy stopien ROGUE i wyznaczono za nich BOUNTY wiec mysle sobie ze sprawa jest powazna, dodatkowo jeden typek z ich party mowil zeby gracze ktorzy dotychczas probowali ich zabic dali sobie spokoj, TO MI TYLKO DODALO MOTYWACJI ABY ICH ZAORAC Tutaj z kolei troche inna sytuacja, zabili mnie 2-3 razy, ale bylo to dosc blisko punktu kontrolnego wiec postanowilem ich troche pomeczyc, niestety film urwal sie w polowie, bo potem jeszcze z 10 minut gonilem kilku w metrze, ale metodą DIVIDE AND CONQUER oczywiscie zaoralem ich wszystkich W tym przypadku sprobowalem zachowac sie jak cham, zrobilem 30 sekundowy zwiad czy aby na pewno jestesmy na tym dachu sami, uzylem kamuflazu przed skanem, schowalem sie blisko typa i ... :> No MESJASZYSCIE SIE GRA. A na koniec fotka, spojrzcie na postac MASORZA [ https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/12604774_1054548917940280_8120509000209200600_o.jpg] - nawet podobny XDDD 4 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 (edytowane) Jak juz ekipa poszla spac, postanowilem sobie urzadzic nocne polowanko na rogue hunterow, ledwo co wszedlem do Dark Zone i od razu kilka celi sie pojawilo, osiagneli najwiekszy stopien ROGUE i wyznaczono za nich BOUNTY wiec mysle sobie ze sprawa jest powazna, dodatkowo jeden typek z ich party mowil zeby gracze ktorzy dotychczas probowali ich zabic dali sobie spokoj, TO MI TYLKO DODALO MOTYWACJI ABY ICH ZAORAC Tak to ogladam i mam jedno pytanko. To boty czy dałny? Jeden strzela w druga strone, drugi chodzi do Ciebie plecami a trzeci biega na czworaka pod Twoimi jajami xDDDDDDD Edytowane 30 stycznia 2016 przez Velius 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Mysle ze dauny drogi kolego Ale tak troche na ich usprawiedliwienie to tam z przodu przed wejsciem bylo troche graczy, ja od tylca poszedlem (chyba jako jedyny wpadlem na taki genialny pomysl), wiec jesli przez kolimatory sie gapili mogli mnie nie widziec od spodu jak sobie wchodzilempo tych schodach. Dopiero po pierwszym fragu ktos tam majaczyl "stairs stairs..." Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 AI raczej niczym poza głupotą się nie wyróżnia. Ale gra się fajnie, jak ktoś lubi coopa, to można się świetnie bawić. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 (edytowane) nu jorker potwierdza że NYC dobrze odwzorowane https://www.youtube.com/watch?v=-cfnG-GZWHw no shit DarkZone jest IMO do poprawki, za szybko się ginie i nie ma szans by przeciwstawić się grupie która pojawia się w ekstrakcji i nagle postanawia zaatakować. Raz mieliśmy sytuacje gdy stoimi dwoma grupami, zaczyna i nic. Nadlatuje helikopter i nie chcesz ich atakować bo nie chcesz być rogue, a jak zaczynasz podczepiać ładunek to oni walą 2 granaty i ty leżysz. No i jaki sens jest w tym, że oni zamieniają się w rogue i ktoś inny może ich teraz zdjąć. Żaden. Ty sam tylko na tym tracisz. Edytowane 30 stycznia 2016 przez Zeratul Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Ktorym przyciskiem sie wali z bliska w morde? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Wciskasz prawą gałkę 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Powie mi ktos czym roznia sie bronie, pancerz itp? Tzn niektore mam na zielonym tle, kilka na niebieskim i kilka na siwym. Na siwym mam niby na wyzszy level ale statystyki broni itp sa slabsze od np. zielonych, ktore sa z mniejszym lvl. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Kolory nie oznaczaja przypadkiem jakie statystyki dany sprzet podnosi? Zielony leczenie, niebieski chyba te od tarczy i obrony itd. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Aaa no moze i tak. Siwy w takim razie to neutralny pewnie. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Wydaje mi się, że kolory oznaczają jakość sprzętu podobnie jak np. W Diablo czy destiny. Szary, zielony, niebieski, dalej pewnie fiolet i orange. Im rzadszy tym lepsze dodatki do broni Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 (edytowane) Powie mi ktos czym roznia sie bronie, pancerz itp? Tzn niektore mam na zielonym tle, kilka na niebieskim i kilka na siwym. Na siwym mam niby na wyzszy level ale statystyki broni itp sa slabsze od np. zielonych, ktore sa z mniejszym lvl. To coś jak w Destiny (legendarne i egzotyki). Podaje kolejność: szare - standardowe bez żadnych specjalności ziolone - nieco lepsze niebieskie - jeszcze lepsze fioletowe - super lepsze żółte - najlepsze Edytowane 30 stycznia 2016 przez Salwador 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Dzieki. Tylko czemu niektore siwe, sa lepsze od np. niebieskich? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Typ broni i wymagany poziom do ubrania Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Bez trolowania, ale dla mnie ta gra to jakies nieporozumienie i wierze, mocno ze tutaj jakas wieksza akcja trolowania sie odbywa. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 To samo myslalem, ale naprawde po kilku h gra duzo zyskuje. Oczywiscie trzeba miec swoja ekipe, zeby czerpac max przyjemnosci z gry. Dziala Wam gra teraz? Mnie od ok godziny nie chce sie polaczyc i w ogole nie odpala "The servers are currently down for maintenance". Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 W tej becie jest tylko jedna instancja, z jakiegos questu do medycznego skrzydla? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Tak, do tego dark zone i jakieś side quest na miescie Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 (edytowane) Hud w tej grze po Bloodbornie wypala mi galki oczne z komunikatami wlasnie jestes podpalony super koorwo nie zauwazylbym XD I nie potrafie pojac jak mozna wpakowac magazynek komus w plery a on nie dosc ze nic nie poczuje to jeszcze Ci za rog da dyla o_O Wyglada to jak sikanie sie gunami na wode a nie ostra amunicje. Sa jakies tam techniczne headshoty lub inne stealth kille czy wszystko opiera sie na pakowaniu magazynkow? o_O Edytowane 30 stycznia 2016 przez Zetta Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 :> Bansai teraz to już nie wiem czy trolujesz bo cholera tyle grać w crapa dla trolowania ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Bansai nie troluje, bierzemy na premiere bo gra się wybornie w zgranej ekipie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi