Opublikowano 31 stycznia 20169 l Tak na serio to nie jest czytelny, ekran jest okropnie nasrany tymi znacznikami rzygać się chce jak na to patrze. To sobie w opcjach ustaw pod siebie...
Opublikowano 31 stycznia 20169 l dzieki stary za te jakże cenne rady jprdl pierwszy raz gre ubisoftu widze na oczy i nie wiem
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Tak na serio to nie jest czytelny, ekran jest okropnie nasrany tymi znacznikami rzygać się chce jak na to patrze. To sobie w opcjach ustaw pod siebie... Jeżeli pierwsze co trzeba zrobić to wejść do opcji i dostosować sobie hud to znaczy, że gra jest źle zaprojektowana.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Nie trzeba, ale jak ktoś nie ogarnia i narzeka na liczbę „znaczków”, to niech sobie zrobi tak, jak mu wygodnie.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l U mnie totalna podjarka! Podchodziłem na zasadzie "eee dobra, zobaczymy jak bardzo zdowngradeowali gierkę w stosunku do trailera z e3". Włączyłem, zagrałem dostępne misje single player, a potem z jakąś randomową ekipą z usa weszliśmy do Dark Zone i wciągnęło mnie! Sam fakt ogromnej frajdy z przebywania w teamie i komunikacji jest godny odnotowania. Bardzo podoba mi się motyw uzdrawiania postrzelonego ziomka z ekipy. A poza tym, Nowy Jork, fajne postaci w samej grze, muzyka i jak dla mnie najlepsza implementacja systemu cover. Chce się grać i nie chce się wierzyć, że tą grę zrobił ubisoft.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Nie jest zle zaprojektowana tylko zrobiona pod najwiekszy rynek zbytu czyli casual dobrze ze w opcjach jest ustawienie hud'a. Ja zawsze pierwsze co robie w kazdej grze to wejscie do opcji i zmiana szybkosci obrotu kamery na max bo mozna przy normalnym obracaniu zasnac lub oberwac w plery a taka kamera na max obrotach przy domyslnych ustawienach moglaby casualowi zawrocic w glowie i jeszcze by sie bidaczysko porzygal XD
Opublikowano 1 lutego 20169 l Twoim rozumowaniem sutek wiedźmin też jest źle zaprojektowany bo pierwsze co zrobiłem po odpaleniu to wyłączyłem większość tego badziewnego hudu.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Twoim rozumowaniem sutek wiedźmin też jest źle zaprojektowany bo pierwsze co zrobiłem po odpaleniu to wyłączyłem większość tego badziewnego hudu. Bo może jest?
Opublikowano 1 lutego 20169 l Szkoda tylko bo da sie to wszystko wylaczyc w W3 by gra nie prowadzila za raczke odliczajac kolejne metry do celu ale kto tak bez kitu zrobil?? Dlatego najlepiej zaprojektowana gra dla mnie jest Bloodborne ktory nie prowadzi za raczke i nie ma nawet mapy. Gdyby tak W3 mial system Bloodborne [emoji33] GOTL!!
Opublikowano 1 lutego 20169 l w takim duzym swiecie jak w3, chcialbys sie poruszac bez mapy? powodzenia
Opublikowano 1 lutego 20169 l Chce się grać i nie chce się wierzyć, że tą grę zrobił ubisoft. Bo nie zrobił Massive Entertainment jest odpowiedzialny za tytuł Ubi to wydawca. Edit: Kto jeszcze nie obadał to ma czas do wtorku http://forums.ubi.com/showthread.php/1381747-Beta-Extension Edytowane 1 lutego 20169 l przez Oldboy
Opublikowano 1 lutego 20169 l Jeśli ktoś reflektuje, to można się ustawić wieczorem na wspólne granie. Mój PSN ID: superzajac
Opublikowano 1 lutego 20169 l zminusowalem, tego nie da sie ogladac cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem
Opublikowano 1 lutego 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=tXDmCdBjEmE zminusowalem, tego nie da sie ogladac cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem No niestety ale nie masz wylacznosci na pisanie bzdur. Ja tam sie nauczylem tolerowac twoje pozbawione sensu I merytoryki posty.
Opublikowano 1 lutego 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=CxJVrILs-aw Tymczasem na master race od choooja glitchy, z godziny na godzinę coraz więcej exploitów, fajnie tam mają w Ubi. Infinity ammo, wallhack i tak dalej.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Zaraz dojdzie jeszcze jakis aimbot, na pc sie nie gra online. Za duzo oszukujacego scierwa.
Opublikowano 1 lutego 20169 l w takim duzym swiecie jak w3, chcialbys sie poruszac bez mapy? powodzeniaJa nie mialem na mysli by mapy nie bylo w W3 oczywiscie musi byc przy tak wielkim swiecie i to bardzo czytelna. Jedyne czego naprawde niepotrzeba to ta strzalke prowadzaca i odliczajaca ile jeszcze metrow do celu zostalo Ta strzalka robi z W3 samograja i nie zebym tutaj W3 obrazal bo gra jest GOTY. Poprostu te HUDy tak teraz ulatwiaja gry ze szok w Division to jest nawet juz komunikat ze w ogniu stanoles XD Edytowane 1 lutego 20169 l przez Zetta
Opublikowano 1 lutego 20169 l Division Defense Force, czy ktos wzywal?A wiec "On Fire" - oczywiscie status ten pokazuje ile czasu zostalo zanim status ploniecia ZEJDZIE z naszej postaci, a jako ze w tym stanie nie mozna walczyc ani sie leczyc, to powiadomienie pokazuje ile czasu jeszcze jestesmy bezsilni, podobnie jest z efektem krwawienia czy dezorientacji [miesza ci troche sterowanie], dzieki tej informacji mozemy bardzo dokladnie zaplanowac ile czasu mamy siedziec w ukryciu lub uciekac przed wrogiem a kiedy bedzie mozna bezpiecznie wrocic do WALKI. TAKTYKA KOLEDZY, TAKTYKA.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Na premierę tego raczej nie wezmę bo tyle piniendzy na żadną grę oprócz gears of war nie wydam ale tak z z tydzien-2 później bardzo chętnie przytulę jakąś używkę.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Na premierę tego raczej nie wezmę bo tyle piniendzy na żadną grę oprócz gears of war nie wydam ale tak z z tydzien-2 później bardzo chętnie przytulę jakąś używkę. 15-20 zl taniej kupisz, zawsze to cos, ale na rokse nie starczy