wrog 609 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Tak na serio to nie jest czytelny, ekran jest okropnie nasrany tymi znacznikami rzygać się chce jak na to patrze. To sobie w opcjach ustaw pod siebie... 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 dzieki stary za te jakże cenne rady jprdl pierwszy raz gre ubisoftu widze na oczy i nie wiem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Tak na serio to nie jest czytelny, ekran jest okropnie nasrany tymi znacznikami rzygać się chce jak na to patrze. To sobie w opcjach ustaw pod siebie... Jeżeli pierwsze co trzeba zrobić to wejść do opcji i dostosować sobie hud to znaczy, że gra jest źle zaprojektowana. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Nie trzeba, ale jak ktoś nie ogarnia i narzeka na liczbę „znaczków”, to niech sobie zrobi tak, jak mu wygodnie. 2 Cytuj
amar 0 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 U mnie totalna podjarka! Podchodziłem na zasadzie "eee dobra, zobaczymy jak bardzo zdowngradeowali gierkę w stosunku do trailera z e3". Włączyłem, zagrałem dostępne misje single player, a potem z jakąś randomową ekipą z usa weszliśmy do Dark Zone i wciągnęło mnie! Sam fakt ogromnej frajdy z przebywania w teamie i komunikacji jest godny odnotowania. Bardzo podoba mi się motyw uzdrawiania postrzelonego ziomka z ekipy. A poza tym, Nowy Jork, fajne postaci w samej grze, muzyka i jak dla mnie najlepsza implementacja systemu cover. Chce się grać i nie chce się wierzyć, że tą grę zrobił ubisoft. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Nie jest zle zaprojektowana tylko zrobiona pod najwiekszy rynek zbytu czyli casual dobrze ze w opcjach jest ustawienie hud'a. Ja zawsze pierwsze co robie w kazdej grze to wejscie do opcji i zmiana szybkosci obrotu kamery na max bo mozna przy normalnym obracaniu zasnac lub oberwac w plery a taka kamera na max obrotach przy domyslnych ustawienach moglaby casualowi zawrocic w glowie i jeszcze by sie bidaczysko porzygal XD Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Twoim rozumowaniem sutek wiedźmin też jest źle zaprojektowany bo pierwsze co zrobiłem po odpaleniu to wyłączyłem większość tego badziewnego hudu. Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Twoim rozumowaniem sutek wiedźmin też jest źle zaprojektowany bo pierwsze co zrobiłem po odpaleniu to wyłączyłem większość tego badziewnego hudu. Bo może jest? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Hud na pewno, ale hud to nie cała gra o ile się nie myle. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Szkoda tylko bo da sie to wszystko wylaczyc w W3 by gra nie prowadzila za raczke odliczajac kolejne metry do celu ale kto tak bez kitu zrobil?? Dlatego najlepiej zaprojektowana gra dla mnie jest Bloodborne ktory nie prowadzi za raczke i nie ma nawet mapy. Gdyby tak W3 mial system Bloodborne GOTL!! 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 w takim duzym swiecie jak w3, chcialbys sie poruszac bez mapy? powodzenia 2 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Chce się grać i nie chce się wierzyć, że tą grę zrobił ubisoft. Bo nie zrobił Massive Entertainment jest odpowiedzialny za tytuł Ubi to wydawca. Edit: Kto jeszcze nie obadał to ma czas do wtorku http://forums.ubi.com/showthread.php/1381747-Beta-Extension Edytowane 1 lutego 2016 przez Oldboy Cytuj
amar 0 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Jeśli ktoś reflektuje, to można się ustawić wieczorem na wspólne granie. Mój PSN ID: superzajac Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 zminusowalem, tego nie da sie ogladac cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem 6 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tXDmCdBjEmE zminusowalem, tego nie da sie ogladac cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem No niestety ale nie masz wylacznosci na pisanie bzdur. Ja tam sie nauczylem tolerowac twoje pozbawione sensu I merytoryki posty. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Zapowiada się kolejna beta tym razem otwarta tuż przed premierą 16-21 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CxJVrILs-aw Tymczasem na master race od choooja glitchy, z godziny na godzinę coraz więcej exploitów, fajnie tam mają w Ubi. Infinity ammo, wallhack i tak dalej. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Zaraz dojdzie jeszcze jakis aimbot, na pc sie nie gra online. Za duzo oszukujacego scierwa. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Na takich gagatkow potrzebna jest Dywizja WALCOWA Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) w takim duzym swiecie jak w3, chcialbys sie poruszac bez mapy? powodzeniaJa nie mialem na mysli by mapy nie bylo w W3 oczywiscie musi byc przy tak wielkim swiecie i to bardzo czytelna. Jedyne czego naprawde niepotrzeba to ta strzalke prowadzaca i odliczajaca ile jeszcze metrow do celu zostalo Ta strzalka robi z W3 samograja i nie zebym tutaj W3 obrazal bo gra jest GOTY. Poprostu te HUDy tak teraz ulatwiaja gry ze szok w Division to jest nawet juz komunikat ze w ogniu stanoles XD Edytowane 1 lutego 2016 przez Zetta Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Division Defense Force, czy ktos wzywal?A wiec "On Fire" - oczywiscie status ten pokazuje ile czasu zostalo zanim status ploniecia ZEJDZIE z naszej postaci, a jako ze w tym stanie nie mozna walczyc ani sie leczyc, to powiadomienie pokazuje ile czasu jeszcze jestesmy bezsilni, podobnie jest z efektem krwawienia czy dezorientacji [miesza ci troche sterowanie], dzieki tej informacji mozemy bardzo dokladnie zaplanowac ile czasu mamy siedziec w ukryciu lub uciekac przed wrogiem a kiedy bedzie mozna bezpiecznie wrocic do WALKI. TAKTYKA KOLEDZY, TAKTYKA. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Sam lepiej bym tej bety nie opisał Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Na premierę tego raczej nie wezmę bo tyle piniendzy na żadną grę oprócz gears of war nie wydam ale tak z z tydzien-2 później bardzo chętnie przytulę jakąś używkę. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Na premierę tego raczej nie wezmę bo tyle piniendzy na żadną grę oprócz gears of war nie wydam ale tak z z tydzien-2 później bardzo chętnie przytulę jakąś używkę. 15-20 zl taniej kupisz, zawsze to cos, ale na rokse nie starczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi