MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Zapowiada się kolejna beta tym razem otwarta tuż przed premierą 16-21 było wiadome od kiedy plik aktualnej bety nazywał się XONE "Division Pierwsza Beta" Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Na PC beta odmawia współpracy z Win 10, domyślnie na strzał i zoom za pomocą myszki nie reaguje, nie wygląda hiper a zżera w mig wszystko co komputer posiada. Poza tym w multi będzie to festiwal cheaterstwa na masową skalę. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Z newsow wynika ze juz zaczeli biegac z infinity ammo Edytowane 1 lutego 2016 przez Zetta Cytuj
spo21 1 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Witam Czy zeby grac samotnie singla potrzebuje ps+?Czy konsola musi byc online? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 No i troche dluzszy montazyk z wczorejszego PvP, szczegolnie mocarna akcja w sniezycy. Dla takich chwil GRA SIE W TE GRE Choc przyznam troche ze jak na to patrzalem klejac to jakos spektakularnie to PvP nie wyglada, ale w grze gdy na linii stoi twoj loot, exp czy kaska jest fes intensywnie i bardzo emocjonujaco Nie jest moze tak cudowne jak zabijanie na 2 strzaly w codzie, ale na pewno jest wieksza satysfakcja z fraga i tego ze to jemu cos zakosiles, szczegolnie jak mam status Rogue'a [na co potocznie mowie status rogala]. Alez bedzie Day One Collector's Edition 2 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Sam lepiej bym tej bety nie opisał No niestety ale Total Biscuit się już na starcie gubi. Beta ma za zadanie przetestować połączenia sieciowe, pokazać deweloperowi czy wszystko pod kątem multi działa jak należy bo w końcu bo to się bety robi, a on narzeka na mały obszar udostępniony. Bardzo TB szanuję i niejednokrotnie czerpię inspirację do swojego show, ale jak on czasem coś powie to zastanawiam się czy pod publiczkę tak mówi czy on tak naprawdę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Beta trwa do dzisiaj? Wiadomo do ktorej? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Taa, do 12 byla. Serwery juz wylaczone. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Bansai jakich spluw używałeś ? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 (edytowane) W becie bylo cos lepszego od tych 2 zlotych giwer, ktore mozna bylo kupic u "dilera" w safe housie? Nie pamietam ich nazw. / Cadeceus? Edytowane 2 lutego 2016 przez Koleś88 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ooo wlasnie, to byly najmocniejsze giwery w becie? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Muszę powiedzieć, że mam pozytywne wrażenia z bety. Co ciekawe nie grałem z nikim ze znajomych tylko samemu więc porobiłem co tam było do zrobienia, pozwiedzałem miasto itd. Gra wygląda świetnie, ma dość ciekawy feeling strzelania, w którym czujemy, że stoją za nim statystyki. Nie wszystkim się to musi podobać, ale wg. mnie jest ok. Grałem tylko jedną postacią, ale będzie coś takiego jak w Destiny, gdzie sprzęt można dzielić na wszystkie postacie? 2 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 (edytowane) Skrzynia jest chyba dla wszystkich postaci wspólna, podobnie jak w Destiny. Otwartą kwestią jest jednak sens posiadania więcej niż jednego agenta w Division Chyba że będzie jak w Destiny, gdzie aktywność z end-game raz na tydzień możesz machnąć dla dropa. Edytowane 3 lutego 2016 przez wrog Cytuj
ezils 23 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Sens posiadania kolejnej postaci jest w przypadku gdy Twój kolega jest 10 leveli niżej, a chciałbyś mu pomóc w darkzone np. Level nie pozwoli dołączyć Ci do jego gry. Tak było też w becie. Od 8 poziomu w dark zone było 8-8. A poniżej było 1-7. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Bez sensu. Odnośnie tego co wrog pisał to tylko będzie miało sens jeżeli będzie można bronie przerzucać między postaciami. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Ma to jak najbardziej sens. Kupisz grę na premierę. Wbijesz potem 30 level a ziomki dopiero co przygodę zaczynają i chcieliby razem z Tobą zagrać. No to tworzysz nowa postać, a swoją główna w międzyczasie levelujesz dalej. "players will be able to create up to four new characters at a time. The reasoning behind this move is so players can change characters based on what their friends are playing. " Na razie tyle wiadomo. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Sens posiadania kolejnej postaci jest w przypadku gdy Twój kolega jest 10 leveli niżej, a chciałbyś mu pomóc w darkzone np. Level nie pozwoli dołączyć Ci do jego gry. Tak było też w becie. Od 8 poziomu w dark zone było 8-8. A poniżej było 1-7. Ale strefy w Dark Zone też chyba mają swoje levele. Poza tym w becie koledzy z niższym levelem mogli do Ciebie wbić w DZ, mimo że byłeś już dopakowany na 8. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Tak, są różne strefy DZ. Gdy wbilem już 8 level w becie to nikt poniżej nie mógł dołączyć do mojej gry. Ani mój kolega, ani randomy. Wyskakiwalo DZ mismatch czy coś takiego. przed dz entrance u góry miałem 8-8, kolega 1-7. Staliśmy koło siebie. Po przejściu przez bramę nie spotkaliśmy się. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Mielismy to samo. Grali we 4. 3 z Nas 8lvl ogolny wbity, czwarty kolega 7. Niby na mapie go pokazywalo ale nie widac go bylo na ulicy. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Ze skillami bedzie mozna pokombinowac, ale bedzie grane w coopie typowego tanka zrobie 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Bedzie trzeba chyba zrobic 3 postacie, i po 1 umiejetnosci rozwijac na kazda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi