Bansai 11 198 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Ja juz gram, poczatkowo gra toczy sie na... Brooklynie, wiec jeszcze na Manhattan nawet nie mozna isc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Inaczej niz w becie? Juz mi sie miesza Bansai blagam nie rozpedzaj sie dzis zbytnio. Znając ciebie do jutra mozesz miec 15lvl. A chcial bym z wami zaczac, oby jutro. Bede mial urlop wiec bede mial czas nadganiac ale wiesz Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Po tym jak Bansai pyknął MGSa V, to spodziewam się co najmniej 10 poziomu jutro! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Ja juz gram, poczatkowo gra toczy sie na... Brooklynie, wiec jeszcze na Manhattan nawet nie mozna isc Jakbys mogl szybki spacerek na polnoc Manhattanu zrobic jak sie tam dostaniesz to bede wdzieczny. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Bieganie po calej mapie na start moze byc klopotliwe bo w becie kazdy sektor mial preferowany lvl podany. Najpierw okolice 4lvl a troche dalej 6-7lvl. Pewnie im dalej tym jeszcze wieksze. Wbicie sie na poczatkowym lvlu na koniec mapy moze byc masakra Edytowane 7 marca 2016 przez Yano Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Po tym jak Bansai pyknął MGSa V, to spodziewam się co najmniej 10 poziomu jutro! Stawiam 10 lvl dziś do 12 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Bansaj prosze nie śmigaj tak dziś, naciesz sie grą, pozwiedzaj xDDD jutro będę cie gonił ile wlezie ale jeśli bedziesz dziś robił typowe tempo to czarno to widze ;p pozatym pamiętaj - gra ma na troche jednak starczy a nie że za tydzien wymaksowana i do szafy ;p ps. obczaiłem początek gry na jakimś gameplayu, nie bede mowil konkretów ale rzeczywiście w becie było co innego. dobrze Edytowane 7 marca 2016 przez Yano Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Zrobilem pierwsza misje z randomami, od razu poziom hard i... Mimo wszystko fajnie ze na hardzie sporo sa w stanie wytrzymac [na normalu jednym magazynkiem z broni na 1 lvlu spokojnie 3 idzie zabic], jest wtedy taka zabawa w pchanie sie do przodu ostrzeliwujac wrogow, czasem wycofywanie jak napor wroga jest zbyt duzy, z reguly w takich grach po prostu suniesz do przodu kladac wszystko na 2 strzaly, a tutaj jednak troche dluzej to wszystko trwa. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Mam i ja grę. W końcu forumowicze przelali pieniądze to trzeba było coś za nie kupić. Wersja zwykła bo w golda nie będę się bawił. Jak gra się na tyle spodoba że będę chciał dłużej w nią grać to wtedy pomyślę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Jakbys mogl szybki spacerek na polnoc Manhattanu zrobic jak sie tam dostaniesz to bede wdzieczny. Mozna latac po calym Manhattanie od poczatku Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Ciekawe jakie będą zadania w challenge mode i jaki jest gwarantowany drop wtedy oraz czy każda misja ma jeden oddzielny, czy liczba jest większa (pewnie zależnie od misji). Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 W marketach już cena 30 zł w dół Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Wiecie moze gdzie odebrac te pierdoły z Ubisoft Club, ktore nabylem za punkty? W kryjowce nie mam takiej opcji... Edytowane 7 marca 2016 przez Koleś88 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 W becie był koleś w bazie od nagród - specjalny vendor na parterze, na tyłach schowany. Powinien być oznaczony na mini-mapie. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Premiera w Japonii dopiero 10-tego... Pozostaje sie uzbroic w cierpliwosc. Ale bedzie granie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Koles w poczatkowej bazie tez widzialem na gameplayu tego "reward vendora" chyba po lewej Edit W empiku na polkach juz lezy the division.... Kwaaa ale mnie kusi zeby kupic juz dzis a jutro opylic sama gre z kolekcjonerki Grrrrr nienawidze kurierow Edytowane 7 marca 2016 przez Yano Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 No tak, chodzi Ci o handlarza? Ale moge tylko kupic/sprzedac a nigdzie nie widzialem opcji odebrania ciuszkow i jakiejs tam broni. Probowalem wszystkiego. Moze gdzies na Manhattanie to ogarne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Szukaj goscia z "reward" w nazwie. A nie zwyklego sprzedawcy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Koles w poczatkowej bazie tez widzialem na gameplayu tego "reward vendora" chyba po lewej Edit W empiku na polkach juz lezy the division.... Kwaaa ale mnie kusi zeby kupic juz dzis a jutro opylic sama gre z kolekcjonerki Grrrrr nienawidze kurierow W euro agd też, 2 dyszki taniej przynajmniej na pc. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 To prawda że grafika na PS4 ostrzejsza od bety, więcej detali ,NPC i widoczny jest większy horyzont ? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Szukaj goscia z "reward" w nazwie. A nie zwyklego sprzedawcy Dzieki, bede szukal. Na razie na Manhattanie tez mam tylko dostawce sprzetu i dostawce uzbrojenia. U zadnego nie ma do odbioru staffu. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Tutaj się odbierało nagrody w becie. https://www.youtube.com/watch?v=h9kbSra4dbU Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 To prawda że grafika na PS4 ostrzejsza od bety, więcej detali ,NPC i widoczny jest większy horyzont ? Prawda gram od Alfy i tak dobrze nie było pod względem grafiki. Test prawdy nastąpi jutro jak sewery będą obciążone ,puki co jedno niekontrolowane wyjście z gry+ blokada postaci. Pierwsza misja grupowa na Hardzie daje rade :-) wyszukiwanie randomów szybkie i bezproblemowe. 1 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Tutaj się odbierało nagrody w becie. https://www.youtube.com/watch?v=h9kbSra4dbU Potwierdzam dokładnie jest w tym samym miejscu co w Becie Edytowane 7 marca 2016 przez Cottage Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Biję się z myślami czy kupić. Dużo jest osób, chętnych do gry od zera tak za kilka dni ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi