michu86- 393 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Elegancka giereczka, ale tego vendora magika z ciuszkami ni hu hu. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Trochę rozbawiła mnie scena otwierające gdzie: Gadają co to jest ta DYWIZJA i im się te zegarki odpalają....jakby Zordon ich wzywał Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 @CosmosDuża część graczy jutro zacznie grać, ale pewnie nie każdy będzie miał czas ostro gonić - raczej nie powinno być problemów z co-opem od zera. Gorzej gdyby w weekend wystartowała z piątkową premierą.Chociaż osobiście ustawiłem sobie grafik całkiem nieźle, więc najbliższe kilka dni sporo czasu spędzę przy padzie - nawet podkręciłem tempo czytania, co by nie czuć poczucia winny, zostawiając pozycje do czytania na ten miesiąc w stanie hibernacji.Btw.Jest już jakaś społeczność forumowa na PSN związana z Division, czy nadal tylko ta z bety? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Fajna gra. Zaliczyłem kilka misji fabularnych i na normalu potrafi być trudno w singlu a w multi ta sama misja na hardzie z 3 randomami poezja. 0 problemów ze znalezieniem ludzi do gry. 7 lvl + baza rozbudowana o trzy skrzydła mogę iść spać; ). Lvl strasznie szybko leci 3 h gry i 7 lvl. Ubisoft na plusie od jakiegoś czasu. Po genialnym far cry następna dobra giereczka. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 To mnie przekonaliście, guitar hero najwyżej poeczeka Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 To mnie przekonaliście, guitar hero najwyżej poeczeka Nawet się nie zastanawiaj i łykaj puki jest w sklepach Gdyby ktoś był chętny na wspólną grę na PS4 to jestem do dyspozycji po 20 :-) Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) właśnie odpaliłem na PC i na starcie czarny ekran, widać sam kursor, pomaga tylko reset całego komputera ech ubi XD jednak dziala, możliwe ze f.lux psuł (nie chce mi się sprawdzać czy tak jest na pewno) Gra ktos na PC jeszcze? Edytowane 8 marca 2016 przez jaszczoor Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Dobra, czas isc spac. Od 19 z malymi przerwami, zlecialo strasznie. 8 lvl wbity. 50% skrzydla medycznego, 20% ochrony. Wieczorem trzeba odblokowac techniczne, troche potyczek, wbic 10lvl i ruszyc na strefe mroku jest bardzo dobrze. Ciekawe tylko na jak dlugo. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Premiera w US i serwery leżą i kwiczą. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Premiera w US i serwery leżą i kwiczą. Dziwne bo na apce widzę ,że znajomi grają na X1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Patrzą przez 3h na komunikat, że nie można się połączyć ; ) Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Wiadomo kiedy dokładnie recki? Wczoraj chwilkę pograłem i grafa rzeczywiście lepiej wygląda niż w becie na PS4. Jak na razie pozytywnie wrażenia Kto chce to zapraszać PS4: Alex19PL Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Dobra poleciał troll na maksa, 12 poziom 8h za mną i moją drużyną, o 5 rano położyłem się spać Gra się jeszcze lepiej jak w betę, choć potrafi przylagować i wyrzucić z gry to i tak fan jest ogromny, a starcia z NPCekami potrafi być mega zacięte Ubi w końcu się postarało. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Massive dostało mnóstwo czasu na zrobienie tej gry - w stajni Ubi to rzadkość jednak. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 wywala z gry ? to pewnie jak był wieczór w ameryce bo jak ja grałem do 22 przez 4h mnie nie wywaliło z gry. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) Gram i ja. Kurier sie postaral i przybył o 10 rano. Nawet mnie obudził wręcz Narazie godzinke pogralem i jest oczywiście swietnie ale to juz wiedzialem po becie Kolekcjonerka ladna. Spore pudło itp ale popatrzylem na nia tylko przez chwile bo odrazu chcialem odpalac gierke Jedno co sie czepne ze malo jest opcji w tworzeniu postaci. Tylko kilka twarzy, fryzur itp. Ale przynajmniej nie da sie zrobic mutanta dziwaka wiec nie beda biegac zadne brzydactwa Btw podobno dlc bedzie wychodzilo miesiac wczesniej na xboxa a dopiero potem ps4 i pc. To mnie wkurzylo Edytowane 8 marca 2016 przez Yano 1 Cytuj
ezils 23 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Na pc nie można grać, w uplay problemy są. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Kurier ma być za godzinę, więc za dwie pewnie i ja już wystartuję Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) w sumie fajna gierka z tego wyszła. moment kiedy wchodzi się do bazy, a tam 20 typa tańczy/biega po pokoju ma swój urok. Edytowane 8 marca 2016 przez ragus Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 No to mnie napaliliście W sumie z kuponem rabatowym w mediaexpert z odbiorem osobistym wyjdzie mi 209 zł wiec nie ma źle Jakby co jestem chętny na zgraną ekipę do coopa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 wszyscy pobraliście urlopy na division? a ja w robocie Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Małe niedopatrzenie ze strony devów: Trzeba spróbować Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 A jednak multiplayer mesjasz od Ubi. Jutro u mnie premiera z ranca odbieram ze sklepu i sie dolaczam. Miejmy nadzieje ze serwery wytrzymaja. @Yano po co ci edyt ryja i tak skonczymy z kominiarkami. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Małe niedopatrzenie ze strony devów: Trzeba spróbować Czyli tak jak zawsze gracze to największe (pipi) gry. Dlatego odrzucają mnie takie produkcje , jak gra dobra by nie była to znajdzie się imbecyl pokroju tego na filmiku co będzie psuł zabawę. Ludzie to jednak siuraki są. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Jak was ktos zablokuje to pamietajcie o opcji fast travel. btw. pisalem juz chyba wczoraj, ale misje na poziomie HARD sa kilka razy trudniejsze od tego co bylo w becie, tutaj przyklad z BETY znany chyba wszystkim ktorzy w nia grali. Od drugiej minuty to juz dym totalny. Misja w tunelu to byla katorga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi