Fanek 668 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Bluber jesteś pewien, to miało być darmowe, ale wrzucili do płatnego DLC? Ja nie potwierdzam, ale wczoraj wieczorem na imprezie, chłopaki grali w Division i tak rozmawialiśmy o płatnych elementach. Oni więcej wiedzą ode mnie i są bardziej wkręceni, i zeszło na temat handlu Edytowane 9 marca 2016 przez Fanek Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Klimat tej gry bardzo mnie do siebie przyciąga, jaki miks gier reprezentuje sobą Dywizja? Jak z soundtrackiem? No i kiedy pojawią się recenzje tej gry Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Klimat tej gry bardzo mnie do siebie przyciąga, jaki miks gier reprezentuje sobą Dywizja? Jak z soundtrackiem? No i kiedy pojawią się recenzje tej gry Skoro kupiłeś grę i Ci się podoba to po grzyba recenzja przepłacanych pismaków ?. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Bluber jesteś pewien, to miało być darmowe, ale wrzucili do płatnego DLC? Ja nie potwierdzam, ale wczoraj wieczorem na imprezie, chłopaki grali w Division i tak rozmawialiśmy o płatnych elementach. Oni więcej wiedzą ode mnie i są bardziej wkręceni, i zeszło na temat handlu Loot trading będzie w pierwszej darmowej aktualizacji w kwietniu, nie należy do płatnej części DLC. Edytowane 9 marca 2016 przez mlody23 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Co nieco o Phoenix Credits Edytowane 9 marca 2016 przez Malibu Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Co nieco o Phoenix Credits Szkoda,że od 30 lvl te daily i weekly Wczoraj z randomami na Hardzie robiliśmy ponad 2h Subway Morgue był to najbardziej niesamowity i intensywny czas spędzony (puki co) w grze, satysfakcja z rozwalenia Benchleya niesamowita,praca zespołowa to podstawa, a nagrody zacne :-) (aż przypomniał mi się pierwszy moment i muzyka kiedy klęczy Crota ^_^ ) Minusem lekkim na jaki się natknąłem grając z randomami w misje to brak komunikacji głosowej (tylko jedna osoba na 6 różnych ekip) nie wiem z czego to wynika. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) jak dobrze że nie uległem, po wtopie z Destiny nie dałem się drugi raz nabrać na epickiego rpga gra do kupienia za parę miesięcy jak ogarną bolączki wieku dziecięcego ta gra Destiny wciągnęła dupą i to już w fazie bety. 20 LVL wbity AI momentami robi robotę zwłaszcza podczas pierwszych spotkań ze snajperami Edytowane 9 marca 2016 przez Soul Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 maski też są u was niewidoczne? można jakoś włączyć ich podgląd? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Maski wskakują automatycznie na postać gdy wchodzisz na skażony teren.. 1 Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 A znalazł ktoś jakieś Skiny na bron? Ja mam 17 lvl i ani jednego, pamiętam, że w becie gdzieś znalazłem. Mam nadzieje, że skinów nie będzie się kupowało za realny hajs, a będą do zdobycia w grze. Cytuj
artex 28 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 maski też są u was niewidoczne? można jakoś włączyć ich podgląd? w ekwipunku można wcisnąć :Triangle18x18: i pokazuję każdą rzecz założona na postać osobno Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) A znalazł ktoś jakieś Skiny na bron? Ja mam 17 lvl i ani jednego, pamiętam, że w becie gdzieś znalazłem. Mam nadzieje, że skinów nie będzie się kupowało za realny hajs, a będą do zdobycia w grze. Musisz odblokować jedno ze skrzydeł, chyba to pomarańczowe w sensie ulepszyć pewną rzecz i na samym końcu za schodami pojawi się sprzedawca z takimi fantami. A i jeszcze jeden myk może nie wszyscy wiedzą jak się szybko przenieść się do swoich ziomali, wystarczy wejść w grupę i zaznaczyć członka grupy do którego chcemy się przenieść i tyle, nie trzeba go szukać na mapie Edytowane 9 marca 2016 przez Soul 1 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 maski też są u was niewidoczne? można jakoś włączyć ich podgląd? Trojkat przy wyborze kategorii armoru, ewentualnie wchodzisz do skazonej strefy, EWENTUALNIE patrzysz na lewa dolna czesc plecaka, jest zawieszona gdzies na pasku jak nie jestes w skazonej strefie. @Yano Juz wrocilem, szykuj dupe i zaraz gramy, zapraszam tez innych w razie czego, pisac wiadomosc i jedziemy z koksem Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 A znalazł ktoś jakieś Skiny na bron? Ja mam 17 lvl i ani jednego, pamiętam, że w becie gdzieś znalazłem. Mam nadzieje, że skinów nie będzie się kupowało za realny hajs, a będą do zdobycia w grze. Musisz odblokować jedno ze skrzydeł, chyba to pomarańczowe w sensie ulepszyć pewną rzecz i na samym końcu za schodami pojawi się sprzedawca z takimi fantami. A i jeszcze jeden myk może nie wszyscy wiedzą jak się szybko przenieść się do swoich ziomali, wystarczy wejść w grupę i zaznaczyć członka grupy do którego chcemy się przenieść i tyle, nie trzeba go szukać na mapie Dzięki wielkie, + Cytuj
warblade5 3 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Właśnie robie instalke mam nadzieje że znajdzie się ktos chętny do wspólnego grania . Ps . Kobieta w Sklepie (RTV Euro AGD) pytała co to za gra bo duzo juz ich sprzedali na obydwie konsole na Pc nic.... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 @Yano Juz wrocilem, szykuj dupe i zaraz gramy, zapraszam tez innych w razie czego, pisac wiadomosc i jedziemy z koksem Wy chore p$#%$# jak ja wam zazdroszczę że macie tyle czasu na granie. Między innymi dlatego na xbox one kupuje gry do online bo z wami kompleksów można się nabawić. Ja tu 3 h pogram a ci 12 h w ciągu tych samych 24 h Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Ja sobie wypraszam blancioch, ja wczoraj o 15 do domu wrocilem i o 16 grac zaczalem chyba, to Yano pajac wzial urlop i siedzi non stop od rana do rana xD Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 i jak panowie warto kupic do coopa? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 warto przynajmniej po 8 h gry Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 A czy ta gra ma cokolwiek do zaoferowania jak chodzi o single player? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) i jak panowie warto kupic do coopa?Tak. Dla mnie to diablo z satysfakcjonującym gameplayem. @pawel No masz normalnie misje fabularne które można robić samemu, ale po co, skoro przed każdą misją za pomocą matchmakingu możesz sobie dobrać w 30 sekund 3 randomów i razem z nimi ją przechodzić. Ja w ten sposób gram i jest fajnie. Edytowane 9 marca 2016 przez ragus Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 A czy ta gra ma cokolwiek do zaoferowania jak chodzi o single player? Nie. Niby piszą że można w to to grać w singlu i tak ma fabułę są nawet wstawki filmowe ale w tą grę najlepiej i najprzyjemniej gra się ze znajomymi. Już w coopie z jednym znajomym jest fajnie. Nawet z randomami jest prawie bezboleśnie . Ta gra ma lepszy singiel od destiny ale porównałbym go do singla w diablo. Niby możesz sam przejśc grę ale odbierasz sobie 80 % frajdy z gry. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Jak się bawicie w Dark Zone? Obrońca uciśnionych czy rogue, kradziej lootu? Ja przed chwilą w strefie odbioru zabiłem dwóch rogali, podniosłem dwóch gości których te rogale powalili i razem odesłaliśmy loot. Feels good, man Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi