Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nieźle zaorane, dlatego my zawsze po pierwsze puszczamy puls żeby widzieć czy nie ma jakiegoś żartownisia w okolicy a po drugie przy wysyłce kłade plecak leczący - nawet jak byśmy oberwali granatem to plecak automatycznie nas zaczyna ożywiać

Gość tak chyba z 15 minut z tym karabinem nad głową latał

widzieliśmy tego buga ze 3 razy, wystarczy zmienić broń na chwile i wraca do normy

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Ja mam Vectora na 100k dps z dropu, ale chodze jako main ze sporo lepszym kałachem z większym dps i dużo większym magazynkiem.

Craft end game jest kosztowny jeśli chodzi o matsy i sam sie zastanawiam co produkować, dziś wieczorem Jacek ma robić tego Vectora z mastsów to zobaczymy co mu wyjdzie.

A najlepsze Vectory widziałem po 145-150k dps

Generalnie wole coś z większym magazynkiem, przy 77 naboi magazynek z bliska moge zjechać cały armor z elity 32lvl na jeden raz

Zeratul - niezłe znalezisko, czyli mają po prostu cała mape zrobioną tak jak na E3 pokazywali i pocieli na DLC aby więcej kasy wyciągnać. Dlatego właśnie pisałem z rakiem i nie chciałem tego kupować. Choć obecnie nie tylko oni już tak robią, zaorać anyway :pirate:

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 4
Opublikowano

Widełki na Zone są co 5lvl czyli 15-20, 20-25, 25-30 jakoś tak, ja poszedłem dopiero na 30lvl bo chciałem mieć gap i zająć się końcowym gear

Opublikowano

Ja wbiłem tam na 17, ale samemu trochę lipa.

Broniłem z typem miejsce odbioru, przyczepił swoja paczkę do liny, ja zaczynam swoją a ten mi plecy seryjkę...

No mercy

Odpalasz super dodajacego shielda plus rzucasz wiezyczke na ziemie... 1vs1 i masz szanse.

Opublikowano

Ja wbiłem tam na 17, ale samemu trochę lipa.

Broniłem z typem miejsce odbioru, przyczepił swoja paczkę do liny, ja zaczynam swoją a ten mi plecy seryjkę...

No mercy

Odpalasz super dodajacego shielda plus rzucasz wiezyczke na ziemie... 1vs1 i masz szanse.

No patrz dobry pomysł :D

Opublikowano (edytowane)

Dość regularnie spotykamy Rogue'ów, trophy za 20-tu już wpadło, Bansai też ma. Najbardziej lubią kręcić się w okolicach sklepu sportowego i lotniska. Moim zdaniem rushowanie 30-ki to zły pomysł i lepiej regularnie bawić się w Dark Zone i ogrywać misje na hardzie.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Rozumiem że większość graczy tu udzielających się łupie na ps4? Bo nie wiem na jakąs platformę zakupić, z jednej strony więcej znajomych na psn a z drugiej okazja 150 zł za nowke na one,wybiorę chyba jednak przyjaźń :)

Opublikowano

20lvl wbity, zrobilem sobie fioletowego auga, plany chyba dostalem za wyczyszczenie jakiegos kawalka miasta. Czuc roznice. Nie spiesze sie z glownymi misjami ale te poziomy i tak szybko leca, do kwietnia jak wejda raidy to sie chyba uzbroje.

Opublikowano

Rozumiem że większość graczy tu udzielających się łupie na ps4? Bo nie wiem na jakąs platformę zakupić, z jednej strony więcej znajomych na psn a z drugiej okazja 150 zł za nowke na one,wybiorę chyba jednak przyjaźń :)

Ja gram na One, na liście ze sześciu znajomych głównie z PPE też gra.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie dz. Na mapie oznaczone są punktu z ikoną pięści które czasem są szare a czasem fioletowe. Z czego to wynika?

Fioletowe - są mobki

Szare - nie ma mobków

Dzięki temu nie biegasz po całym DZ w poszukiwaniu miejsc gdzie się odrodzili przeciwnicy ;)

• Plusik 1
Opublikowano

@Fanek kałach bazowego ma 65K czyli z modami prawie dwa razy tyle ale zrezygnowałem z niego tak jak z 40K DPS na karcie ponieważ....

PANOWIE olejcie główny DPS na karcie, stakujcie gdzie się da szanse na kryta, dmg od niego i obrażenia od trafień w głowę, na broni warto mieć talent z dwoma toporkami który też daje większe obrażenia HSów ja wczoraj zjechałem z 125 K na 85 K DPS na kracie a w zamian skupiłem się na ukrytych bonach który wymieniłem wyżej, cyfry obrażeń znacznie urosły, różnica widoczna gołym okiem.

Opublikowano

Dzięki za info Soul, czyli tyle samo co mój kałach, ale wczoraj jeszcze lepsza broń padła.

Btw. można u kogoś zmienić talenty na broni?