Koleś88 335 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Bedzie moze Ktos chetny dzis na jakas misje/dwie na poziomie wyzwanie wieczorem? 20-21? Cytuj
Sedrak 771 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Zauważyliście by jakieś skille były mocniejsze od innych czy bardziej skuteczne ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Koniec koncow kazdy skill jest przydatny w jakiejs sytuacji, nawet jesli opis wcale na to nie wskazuje mozna sie zaskoczyc, wczoraj tak mialem z kulka i modem na niej ktory powoduje confuse'a u wrogow, bardzo przydatne. Chodz obecnie troche OP jest imo smart cover jak ma go wiecej niz 1 osoba, bo efekt sie stackuje. @Zeratul Ogranicz sie do linkowania swoich filmow tylko w jednym miejscu ok? Wybierz sobie czy wolisz statusy, czy JEDEN temat i tego sie trzymaj. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Zazwyczaj ograniczam się do jednego linkacza, ale w przypadku za(pipi)istego materiału chcę go jeszcze do statusu walnąć. Lepiej pochwal się swoimi statami. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Ten rajd co jest oznaczony na żółto i wkrótce za darmo dostępny, wiadomo kiedy będzie można to grać? Początek kwietnia? Cytuj
PiaTeK 2 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 (edytowane) Ten rajd co jest oznaczony na żółto i wkrótce za darmo dostępny, wiadomo kiedy będzie można to grać? Początek kwietnia? Nie jestem pewien czy to jest rajd. Bardziej to wygląda na pierwszą misję z nowego wątku fabularnego. Podejrzewam, że będzie on powiązany z tym statkiem co to go ludzie eksplorują po wyjściu za mapę - tam może być finał. Niby wypuścili informację, że pierwszy dodatek ma być dostępny w kwietniu, tylko pytanie czy od razu dla wszystkich platform czy tylko dla sprzętu M$, które ma 30 dniową ekskluzywność na wszystkie DLC? Edytowane 17 marca 2016 przez PiaTeK Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Mam pytanie w sprawie coopa, niby to powinna być oczywistość, ale wolę się upewnić. Można grać we dwóch na jednej konsoli i przejść w ten sposób cały wątek fabularny? Ekran podczas grania we dwóch jest podzielony czy nie? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Nie wszystkie, tylko pierwsze dwa płatne DLC.@upNie, nie ma kanapowego co-op, gra jest cały czas online i na taką zabawę jest nastawiona. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 tego typu gra nie ma szans na coopa na podzielonym ekranie, zarówno ze strony technicznej sprzętu jak i mechaniki gry, to nie jest diablo3 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Też odczuwacie znużenie ? Dark Zone trochę się przejadł a raptem minął tydzień od premiery gdzie przy takim Destiny dopadło dopiero po 14 miesiącach.Ciekaw jestem jaki poziom zaprezentuje niedoszły Raid i czy grywalność będzie choć trochę porównywalna do poziomu Bungie ? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 No już za bardzo nie ma co robić w grze, ja kończe po weekendzie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 No ja też chyba. Zrobiłem dziś na ambitnym misje i w sumie .... łatwiutko Z 3 randomami bez komunikacji głosowej. Pobiegam sobie jeszcze po dark zone i wsio Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Szkoda, ze na premiere nie dali większej zawartości, bo po 20h gra mnie już strasznie nudzi. Aczkolwiek widze w niej potencjal Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Jest duża zawartość tylko ludzie szybko robią i non stop grają jak to w każdym typowym mmo jest, bardzo dużo potyczek, fakt powtarzające schematy misji i pobocznych, masz wyzwania na 30 lvl i ogólnie zawartość jest dużo większa niż w takowym destiny na premierze, gdzie szło się tam szybciej zanudzić i odstawić na bok. A potencjał jak fakt ma i to duży, na które trzeba czekać na nowe raidy, przedmioty i ogólnie bajery szmery. Cytuj
subek 60 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Contentu nie brakuje ale z tego co widzę dużej zachęty żeby grać dalej też nie, w Borderlandsach było fajnie bo po przejściu gry szło się następny playthrough z wyższym poziomem trudności od nowa i tak w kółko aż do wymaksowania postaci, ta gra nigdy mi się nie nudziła ale była też tam duża dawka humoru Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Ja się z graniem nie śpieszę bo i czasu nie mam za dużo na nie. Obecnie lvl 10 i około 11 godzin. wczoraj robiłem misję fabularną z randomami, i muszę przyznać że jak na niskich levelach grało się bez problemu, tak tutaj kilka razy padłem. Musiałem zmienić umiejętności na leczenie drużyny, żeby jakoś brnąć do przodu. Współpraca i ogarnięty team to podstawa Edytowane 18 marca 2016 przez SebaStianO85 Cytuj
subek 60 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 To i tak szybko lecisz, ja wczoraj wbiłem 12 bo ponad 17 godzinach Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 To i tak szybko lecisz, ja wczoraj wbiłem 12 bo ponad 17 godzinach W sumie to więcej biegam po mieście. Zazwyczaj robię 2-3 misje poboczne i koniec grania bo rano do roboty Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Wczoraj a wlasciwie dzis (skonczylismy o 2 w nocy), w koncu udalo sie zrobic dzienna Lexington na ambitnym. Co to byla za sieka. Ponad 2h jatki, taktyki i ucieczki. Hard to przy tym naprawde pikus. Przez jakis czas juz nie podchodze do ambitnych, trzeba najpierw postac dopakowac. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Dobijam do 30, za co sie warto wziac zeby troche sprzetu wyfarmic przed DZ? Bo teraz mam szmaty jakies niebieskie glownie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Dobijam do 30, za co sie warto wziac zeby troche sprzetu wyfarmic przed DZ? Bo teraz mam szmaty jakies niebieskie glownie. Za DZ sie wez, idz na 29 lvlu i farm fiolety. btw. bedzie ktos zaraz probowal zrobic daily mission w elektroni na challenging? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Z randomami to mi sie nie chce chyba po dz biegac Topowe rzeczy mozna uzyskac z craftu? Wszystko rozkladam ale moze lepiej sprzedawac Edytowane 18 marca 2016 przez Shen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi