easye 3 390 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Tak patrze i na allegro praktycznie zero używek i to chyba pokazuje najlepiej, że gierka nie stanie się Desitny 2.0 tj. jej cena nie spadnie na łeb po kilku tyg. Takie rzeczy zachęcają do kupna - klimat, klimat i klimat Ta gra posiada wszystko, czego mi zabrakło w destiny. mija tydzien: Też odczuwacie znużenie ? Dark Zone trochę się przejadł a raptem minął tydzień od premiery gdzie przy takim Destiny dopadło dopiero po 14 miesiącach.Ciekaw jestem jaki poziom zaprezentuje niedoszły Raid i czy grywalność będzie choć trochę porównywalna do poziomu Bungie ? No już za bardzo nie ma co robić w grze, ja kończe po weekendzie No ja też chyba. Zrobiłem dziś na ambitnym misje i w sumie .... Pobiegam sobie jeszcze po dark zone i wsio fakt powtarzające schematy misji i pobocznych, masz wyzwania na 30 lvl i ogólnie zawartość jest dużo większa niż w takowym destiny na premierze, gdzie szło się tam szybciej zanudzić i odstawić na bok.W Destiny 1 Raid grali ludzie dluzej niz tutaj niektorzy chca spedzic z cala gra... Edytowane 18 marca 2016 przez easye Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Dobijam do 30, za co sie warto wziac zeby troche sprzetu wyfarmic przed DZ? Bo teraz mam szmaty jakies niebieskie glownie. Za DZ sie wez, idz na 29 lvlu i farm fiolety. btw. bedzie ktos zaraz probowal zrobic daily mission w elektroni na challenging? Mogę wejść Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ja po 12 moge byc w razie czego... Cytuj
wrog 640 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 W Destiny 1 Raid grali ludzie dluzej niz tutaj niektorzy chca spedzic z cala gra... W Destiny Bungie sztucznie wydłużało grę limitami i ograniczeniami. Tutaj grasz i robisz co chcesz, w czasie, który Tobie odpowiada, a nie jaki narzucił deweloper. Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ja też jestem chętny na daily na ambitnym. Jakby co psn id: oddball85nh Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) W Destiny Bungie sztucznie wydłużało grę limitami i ograniczeniami. Tutaj grasz i robisz co chcesz, w czasie, który Tobie odpowiada, a nie jaki narzucił deweloper.no racja, ale licznik godzin w samej grze nie klamal. Wczoraj popykalem troche w Dark Zone, ale ze bylo pozno, awiekszosc znajomych juz dawno na 30 levelu musialem biegac sam Raz mnie ogradli inni gracze przed samym ladowaniem smiglowca - juz jak szli w moja strone, to widzialem, ze celuja, wiec zaczalem uciekac w grup mobkow, zaczelismy sie strzelac miedzy soba i konsola, no ale nie wyszlo, za 2gim razem spotkalem przyjazniejsza ekipe, troche z nimi pobiegalem, to skolei dostalem od generycznego murzyna w kapturze i zanim dobieglem z save'u do miejsca zgodnu, 2 lepszych przedmiotow do podnieseinia juz nie bylo - ogolnie ciekawy pomysl Edytowane 18 marca 2016 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 No ja jestem zadowolony ok 35 h gra mi dała bez nudy. Ta gra ma potencjał ale niestety jak masz czas i ekipe. Ja gram jak mi życie pozwoli czasem o 17 z 1 h a czasem o 20 ze 2 h. Trudno mi się zgadać z kimś. Na ambitnym jest prosto za prosto. W dark zone za mało ludzi bawi się w rogue i przez to jest nijak. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Przez ostatnie dwa dni podgoniłem trochę lv i wbiłem już 27 oraz do wyczyszczenia zostały mi tylko trzy dzielnice. Duże misje nawet fajnie się robi z randomami jednak zwykłe czyszczenie z misji pobocznych czy potyczek z nimi to jakaś masakra. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Blantman jeśli piszesz, że poziom ambitny jest prosty to mam wątpliwości czy aby nie grałeś przypadkiem inny poziom trudności Jaką misje grałeś? Ostatnio próbowaliśmy tunel lincolna we 4, doszliśmy do momentu gdzie murzyny wybiegają na nas z kijami golfowymi. Zrushowali nas przebiegli jak po styropianie, nie szło zatrzymać tej hołoty Na PS4 nie ma problemu z ekipą, ostatnio po południu caly czas 40 osób online z czego połowa w Division. Ale bieganie w kółko i robienie tego samego przestaje być fajne, każdy lata już tylko za itemkami. Mógłbym usiąść jeszcze porządnie do craftu i dobić z dps do 200k ale co mi to da, tylko troche szybciej bede robił to samo co do tej pory Tak sie zastanawiam teraz w jaki sposób spędziłem tyle czasu przy Diablo3, tam były urozmaicone miejscówki i było ich więcej, masa buildów pewnie o to chodzi. W Division masa perków, które są zupełnie nieprzydatne. Edytowane 18 marca 2016 przez Fanek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) wczorajszą daily na ambitnym . Mam achievement na potwierdzenie. wczoraj była chyba akademia bo one wszystkie mi się już zmywają w jedną. Tak czy siak w ok 40 min całą zrobiliśmy. Jeszcze zdążyłem wczoraj dwie na trudnym daily zrobić i zamknąć moje granie w 1,5 h. Dostałem nawet wczoraj achievement za przejście misji bez powalenia i śmierci gracza w drużynie. To chyba świadczy o tym jak łatwo jest na trudnym i ambitnym Robiłem je z jakimiś randomami pamiętam jednego z ksywą baby jesus Hardened Combatant Complete a mission in Challenge mode. Earned March 17, 2016, 6:57 pm (UTC) United We Stand At lvl 30 start and complete a Co-op Mission without anyone being Downed or Dying. Earned March 17, 2016, 6:57 pm (UTC) Edytowane 18 marca 2016 przez blantman Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 To chyba miałeś farta albo trafiłeś na samych koksów, bo misje na challenging nie są w żadnym wypadku łatwe do zrobienia. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ok no to był mój pierwszy wypad na ambitnym mówię jak to dla mnie wyglądało. Pewnie to ten jezus w party Cytuj
ezils 23 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Pokażesz screena ze statami blantman? Edytowane 18 marca 2016 przez ezils Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ok, oficjalny ranking challenging misji wg mnie na chwile obecna:Lexington - banal, z 2 randomami i YANEM zrobilem bez wiekszych problemow Tunnel - ciezko, do zrobienia, ale z problemami Elektrownia - KUR*#*!*#!*#*!*! - 3 godziny to robilismy, ale wlasnie sie nam udalo Konsulat - jutro sie zobaczy jak bedzie w daily 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Pokażesz screena ze statami blantman? mogę pokazać ale ... jak się robi screena na xbox one ? i to dopiero późnym wieczorem dam radę do domu dotrzeć 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Pokażesz screena ze statami blantman? mogę pokazać ale ... jak się robi screena na xbox one ? i to dopiero późnym wieczorem dam radę do domu dotrzeć Przeca jak gre sztrimujesz na PC z XO to na PC możesz zrobić screena Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ok dobiłem do 117k ONS - 68k zdrowia i 10k elektroniki. Dzisiaj pobawię się tym sposobem na farmę. Póki co fajnie sobie radzę na DZ solo na 31 lvl ale 32 lvl za dużo czasu zajmuje. W końcu też ustabilizowałem Caduceusza i nie ma już rozrzutu jak stąd do Manhattanu. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 (edytowane) Zeratul grasz na Xboxie tak? W ogóle kto już dobił do 150k ONS albo przekroczył? Kto najbardziej dopakował postać? Na razie widziałem tutaj screeny pod 125k ONS, ale to daleko jeszcze do end game gear Wczoraj dostałem nową broń i duży boost, craftowałem też złotego kałacha black market, wyszedł perf obrażen 10.500 broń, ale talent tylko 1 dobry, materiałów starczyło na 5 sztuk Edytowane 18 marca 2016 przez Fanek Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Zeratul grasz na Xboxie tak? W ogóle kto już dobił do 150k ONS albo przekroczył? Kto najbardziej dopakował postać? Na razie widziałem tutaj screeny pod 125k ONS, ale to daleko jeszcze do end game gear Wczoraj dostałem nową broń i duży boost, craftowałem też złotego kałacha black market, wyszedł perf obrażen 10.500 broń, ale talent tylko 1 dobry, materiałów starczyło na 5 sztuk Ziom z którym gram ma chyba ponad 150k ONS, ale on już też dobił do limitu feniksów... czyli 1000. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 wczorajszą daily na ambitnym . Mam achievement na potwierdzenie. wczoraj była chyba akademia bo one wszystkie mi się już zmywają w jedną. Tak czy siak w ok 40 min całą zrobiliśmy. Jeszcze zdążyłem wczoraj dwie na trudnym daily zrobić i zamknąć moje granie w 1,5 h. Dostałem nawet wczoraj achievement za przejście misji bez powalenia i śmierci gracza w drużynie. To chyba świadczy o tym jak łatwo jest na trudnym i ambitnym Robiłem je z jakimiś randomami pamiętam jednego z ksywą baby jesus Hardened Combatant Complete a mission in Challenge mode. Earned March 17, 2016, 6:57 pm (UTC) United We Stand At lvl 30 start and complete a Co-op Mission without anyone being Downed or Dying. Earned March 17, 2016, 6:57 pm (UTC) Potwierdzam wczoraj tak samo z randomami szliśmy praktycznie cały czas do przodu. Osobiście polecam pocisk ogłaszający + druga osoba ulepszony wybuchowy. Najpierw błysk potem bum. Hp leci w oczach. Trofki poświadczające http://psnprofiles.com/trophies/4413-Tom-Clancys-The-Division/bananoluczo Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ok, oficjalny ranking challenging misji wg mnie na chwile obecna: Lexington - banal, z 2 randomami i YANEM zrobilem bez wiekszych problemow Tunnel - ciezko, do zrobienia, ale z problemami Elektrownia - KUR*#*!*#!*#*!*! - 3 godziny to robilismy, ale wlasnie sie nam udalo Konsulat - jutro sie zobaczy jak bedzie w daily Trzeba przyznać, Elektrownia dała nam lekki wycisk, przy odliczaniu potrzebne jest zgranie zarówno skilli i wybierania celów - przy tym to Lexington jest spacerkiem. Konsulat podobno jest najcięższy - pewnie jutro się przekonamy. Dzisiaj dalej DZ. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Pograłem troche i gra wydaje się bardziej dopracowana niż w becie, a go cieszy. Ogólnie jestem zadowolony. Dźwięk puszczony na l5500 jest nieziemski. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 United We Stand At lvl 30 start and complete a Co-op Mission without anyone being Downed or Dying. Earned March 17, 2016, 6:57 pm (UTC) To trofeum jest na PS4 zabugowane wczoraj poważaliśmy 4 razy i dupa koledze wpadło mi nie na szczęście to tylko 10 min roboty. Ok, oficjalny ranking challenging misji wg mnie na chwile obecna: Lexington - banal, z 2 randomami i YANEM zrobilem bez wiekszych problemow Tunnel - ciezko, do zrobienia, ale z problemami Elektrownia - KUR*#*!*#!*#*!*! - 3 godziny to robilismy, ale wlasnie sie nam udalo Konsulat - jutro sie zobaczy jak bedzie w daily Trzeba przyznać, Elektrownia dała nam lekki wycisk, przy odliczaniu potrzebne jest zgranie zarówno skilli i wybierania celów - przy tym to Lexington jest spacerkiem. Konsulat podobno jest najcięższy - pewnie jutro się przekonamy. Dzisiaj dalej DZ. sie działo to było moje najbardziej intensywne 3h do tej pory spędzone w grze, ale tak czy siak to cud, że w ostatniej akcji wstałem jakoś z powalenia jak coś to dzisiaj DZ Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Praktycznie kazda gra w multi ever. Pokazowka - full zgranie taktyczne i napisane kwestie vs Rzeczywistosc - czyli totalny chaos i bieganie jak kurczaki bez glowy Ale co by nie mowic w DZ juz wiele razy przechodzilismy z wyciagnieta bronia obok innych graczy, a gdyby na koncu jak debile nie robili pajacykow tylko sie faktycznie okopali na ladowisku to by ich nikt nie zabil 1 skillem, az sie prosili o rogala w dupe xD Dla mnie poki co najwieksze zaskoczenie w 2016 roku, malo ktora giereczka jest tak intensywna jak Division w Darkzone, chyba tylko Day Z i wizja straty wszystkiego po smierci bardziej robi robote. sie działo to było moje najbardziej intensywne 3h do tej pory spędzone w grze, ale tak czy siak to cud, że w ostatniej akcji wstałem jakoś z powalenia jak coś to dzisiaj DZ Yup, dzisiejsza misja zdecydowanie dala popalic. Po 21 badz na PSN i pocisniemy DZ pewnie jak bedzie juz pelna ekipa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi