Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bluber czy mógł byś pójść i sprawdzić czy nie ma cie na polu sałaty zamiast zaśmiecać temat starymi filmikami?

w każdej gdzie sie znajdą pajace, ale na trudnej misji albo w DZ takich akcji komediowych nie ma, za to bardzo ważne jest zgranie i komunikacja, osobiście po prawie 100 godzinach gry moja rozgywka w 95% przypominała ten wczesny trailer, a robienia sobie głupich jaj było ledwo pare chwil

Gość suteq
Opublikowano

A co on ma do roboty poza dmuchaniem kompów i rzuceniem karmy dla kotów z rana? xd

Opublikowano

Ok, oficjalny ranking challenging misji wg mnie na chwile obecna:

Elektrownia - KUR*#*!*#!*#*!*! - 3 godziny to robilismy, ale wlasnie sie nam udalo :obama:

e to z randomami nawet nie odpalam

Opublikowano

Starczy już mi Division, pomyślałem że dobije jeszcze platyne, ale jak zobaczyłem te 300 znajdek do zebrania to mi sie jednak odechciało.
Craft też odpuszczam

kjvVxhZ.jpg?1
i57Q2VC.jpg?1

Opublikowano

Sądząc po tym jak odpuszczacie, to jeśli nie zaczęło się grać na premierę, lepiej już poczekać na kompletną edycję ze wszystkimi DLC i pewnie nowymi obszarami. Ja na razie nie kupowałem mając w pamięci swoje dość szybkie znużenie Destiny po zaliczeniu wątku głównego i ograniu multi.

Opublikowano

Ja wymieniłem. Po krótkim popremierowym zachwycie gra mnie oo prostu znużyła mimo grania w ekipie. Zero urozmaicenia. Żeby były jakieś najazdy z użyciem pojazdów, albo heli, było by ok.A tak - nudnawo jest.

Opublikowano

Fajnie bielik napisał i rzeczowo.

Osobiście ciśnienia na tą grę nie miałem, ale nie wyszło ostatnio nic nowego, co zajęło by mi wolny czas w online, więc wziąłem z ciekawości ot powód ktorym kierowało się zapewne sporo ludzików.

Ta gra niezależnie od zamierzeń twórców dosyć szybko znudzi największego fanatyka.

Opublikowano (edytowane)

Miałem kończyć z Division i dziś na złość wypadł mi Midas, end game-owa broń (praktycznie jedna z dwóch najlepszych broni w grze)

+ dobry roll dps, teraz co drugi strzał crit.

Gra na siłe mnie zatrzymuje, ale chyba trzeba zdrowy rozsądek dopuścić :)

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano

Taki jest mesjasz wasz.

Mesjasz jest i nic tego nie zmieni, gra się wybornie a content z miesiąca na miesiąc będzie się powiększać.

Miałem kończyć z Division i dziś na złość wypadł mi Midas, end game-owa broń (praktycznie jedna z dwóch najlepszych broni w grze)

+ dobry roll dps, teraz co drugi strzał crit.

Gra na siłe mnie zatrzymuje, ale chyba trzeba zdrowy rozsądek dopuścić :)

Gdzie ci wypadł??

Opublikowano

Fanek co Ci daje ponad 180k ONS jak masz nieco 40k zdrowia i jest na strzala, gora dwa?

Shen mozemy pobiegac Ci po dz albo dzienne porobic.

Ktos pisze sie moze teraz

Na zgromadzenie ogolne na hardzi albo rosyjski konsulat na ambitnym?

Opublikowano (edytowane)

Fanek co Ci daje ponad 180k ONS jak masz nieco 40k zdrowia i jest na strzala, gora dwa?

45k hp, armor ziomek, który redukuje mi w tej chwili prawie 50% obrażeń, na strzała dwa to na pewno nie jestem;)  do tego im szybciej zabijasz tym bardziej wzrasta ci przeżywalność. Midas dodatkowo ma talent, który odradza hp za zadawane obrażenia.

Midas wypadł jak dobrze pamiętam w zone strefa 3 w okolicach lądowiska z żółtego bossa, w party z Bansai-ami, ale to nie ma zasady gdzie wypadnie, wszystko jest randomowe, dodam że zbieractwa mam mało.

Midas to imo jedna z dwóch najlepszych broni w grze:

- talent 3% obrażeń crit odradza punkty hp, coś jak life steal w Diablo3

- crity zmniejszają cooldown main skilla, w teorii można by biegać cały czas na 15sekundowej tarczy, na której jest sie praktycznie nieśmiertelnym, znerfią to niebawem pewnie

- przy pełnym zdrowie wzrast crit chance o 13%

Aby Midas robił dobry dmg trzeba troche gear dobrać, jak najwięcej crit dmg i bonusów, a u mnie jest tak :)

9F6uTW4.jpg?1

yCDE1Q3.jpg?1

- obrażenia od broni 10.5k

- crit chance 52%, warto mieć to w takich okolicach, co drugi strzał pada crit

- crit dmg +115%

- strzały w głowe +68%

- premia od broni +10% całego dps

- premia od obrażeń z karabinka +380

I czymś takim sie zabija, a nie jakieś zbieranie punktów umiejetności :D

Pewnie da się dobić do 200k ONS i 50-60k hp (co przy takiej broni jest aż nad wystarczające), ale musiałbym nazbierać fenixów i przekrafcić półowe gear, dobrze że już kończe z tą grą :D

Jeśli kogoś interesuje druga najlepsza broń to karabin do craftu w safe house 6 strefa, wymagany 50lvl zone. Ma słabsze talenty, ale większy dps

Ukyo - ja wcześniej miałem tanka 90k hp, ale co z tego jak takim czymś zabijasz niewiadomo ile :)

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Ja chodzę z Snajpera i Shotgunem więc zabijam bardzo szybko.

Midas już raz był nerfowany mam nadzieję że jeszcze raz go znerfia najgorzej dla mnie dostać dobre rękawice żeby miały i Shotgun i Marksman damage up.