mattaman 294 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Z dropa, nie wiem czy jest gdzieś jest schemat do niego. Poza tym i tak trzeba mieć 30lvl raczej. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Uu skąd to wytrzasnąć? I czy Caduceus to szajs, nie wiem czym ludzie się podniecają. Bo pewnie nie używasz umiejętności xD Dzięki talentowi z Caduceusa masz je zawsze naładowane. Uu skąd go wytrzasnąć? I czy można w ogóle z moim za(pipi)istym 13 levelem? Dropi z żółtych 30 z nazwą. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Nie mam potrzeby ich używać, skoro kosze wszystko co się rusza Vectorem Do czasu, aż go nie znerfią i wtedy zacznie się płacz Zlote MP5 ST juz czeka w skrzynce ktore jest odrobinke gorsze od mojego Vectora Caduceus jest slaby wg mnie, wczoraj wykrafcilem Black Market Kalacha ktory jest istnym kosiorem w porownaniu do Caduceus'a. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Bo kałach jest dużo stabilniejszy i cały ten talent z Caduceusa może się schować przy siece jaka robi zestaw Vector i kałach właśnie. Ewentualnie M1A i można latać. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Panowie pewnie z tych, co na DPS tylko patrzą. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Nie mam potrzeby ich używać, skoro kosze wszystko co się rusza Vectorem Do czasu, aż go nie znerfią i wtedy zacznie się płacz Zlote MP5 ST juz czeka w skrzynce ktore jest odrobinke gorsze od mojego Vectora Caduceus jest slaby wg mnie, wczoraj wykrafcilem Black Market Kalacha ktory jest istnym kosiorem w porownaniu do Caduceus'a. Dla nas tak, bo mamy buildy DPS/Stamina, dla buildów skillowych Cad jest lepszy, Navy MP5 czeka u mnie na więcej złotych Division Tech, wtedy pewnie zastąpię Vectora (jeśli rolle odpowiednio wyjdą :v ) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Panowie pewnie z tych, co na DPS tylko patrzą. Noo, ja tylko na dps patrze. DPS jak dla mnie to najbardziej oszukana statystyka w tej grze, w ogole nie bierze pod uwage stability co jest chore, bo to jedna z wazniejszych statystyk, w zamian za to system bierze pod uwage na przyklad hip fire accuracy ktory dodaje w pyte do DPSu, no litosci xD Takze olac te statystyke, skupic sie na buildach pod kryt chance i dmg, gwarantuje, bedziecie bestia a challenging mode mozna wtedy farmic w 10-15 minut dla zlotych itemow a nie meczyc sie z nim dla 20 fenixow. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Panowie pewnie z tych, co na DPS tylko patrzą. A oprócz tego krytyki, celność i stamina. Coś więcej potrzeba? Skille to są dobre w challengach jak lecą z shotgunami. W DZ średnio się przydają. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) No nie wiem, mnie wczoraj czterech rogue'ów nie było w stanie ubić, jak mi pojedyncza apteczka/autoleczenie odnawiało cały pasek i dawało jeszcze overshielda Caduceus robi za broń główną, działającą na dłuższe dystanse, a Vector do czyszczenia/dobijania. Edytowane 23 marca 2016 przez wrog Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) No nie wiem, mnie wczoraj czterech rogue'ów nie było w stanie ubić, jak mi pojedyncza apteczka/autoleczenie odnawiało cały pasek i dawało jeszcze overshielda Caduceus robi za broń główną, działającą na dłuższe dystanse, a Vector do czyszczenia/dobijania. A jaki masz podział punktów Broń palna/wytrzymałość/elektronika ?? Edytowane 23 marca 2016 przez Cottage Cytuj
wrog 640 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Obecnie jakoś około 2200 > 2060 > około 2000, ale to nadal work in progress. Dzisiaj powinienem wbić 50 w DZ, więc wreszcie będą schematy na wszystko z ciuchów. Edytowane 23 marca 2016 przez wrog Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Obecnie jakoś około 2200 > 2060 > około 2000, ale to nadal work in progress. Dzisiaj powinienem wbić 50 w DZ, więc wreszcie będą schematy na wszystko z ciuchów. Właśnie też nie mogę doczekać się tej chwili, bo przegiąłem trochę z Bronią palną bo mam ponad 4000 a tam jest taka snajpereczka do kupienia (choć i tak docelowo będzie Historian). Edytowane 23 marca 2016 przez Cottage Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Macie jakieś sprawdzone miejscówki czy trasy do farmienia złotych? Cytuj
ezils 23 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Wszystko jest randomowe. Wczoraj zabilem tyle bossów i nic złotego nie wypadlo. A rundka była od DZ01 do DZ06. Same fiolety, znajomym ze skrzyń złote rekawiczki wypadły i magazynek. To tyle. Nie odczuwam żadnej poprawy po patchu Natomiast byłem na 5. poziomie Rouge z jakimś randomem. Udało się przeżyć i zebrac nagrode. PS. Złoty AK-47 black market > Vector. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 dobra, mam 30lvl, całą bazę rozbudowaną, DZ już chyba 20lvl i cały fioletowy gear. Jakaś krótka solucja co teraz robić w tej grze by trochę podnieść staty? Cytuj
ezils 23 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Rob misje dzienne, tryb challenge i zmień na żółty gear z dobrymi statami. Jak coś nie pasuje to rekalibracja. Za Phoenix credits kupuj blueprinty I twórz przedmioty. Niekiedy musisz po kilka razy aby dobry sprzęt wyszedł. Zabijaj bossów w dark zone i zbieraj gear. Deconstruct wskazany, przyda się przy wielokrotnym wytwarzaniu przedmiotów. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Daily Missions na challenging dla zlotego gearu, ewentualnie 50 rank w DZ i kupowanie zlotych schematow na bron/zbroje ale tylko u typa na samej gorze DZ Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Wczoraj mielismy ekipą fajne, syte PvP, glownie przeciw tym samym rogalom (5 minuta moja ulubiona akcja, jak wszyscy robimy wjazd po linie na dach i oramy typow - chociaz moj cel byl juz mocno s(pipi)y o tej poznej porze): 3 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Bansai i Bansai ekipa rzućcie jakieś screeny jak tam złote krafty idą i jaki stats teraz 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Widzę dobre nooby są na tym plejaku.... @Fanek Craft żółtych itemów z DZ jak dobrze wyjdzie potrafi dać wszystko na plus, mało tego każdy z nich ma wbudowany talent:) Obecnie mam jakieś 160K dpsu 63 HP i 23 SP na obu broniach oba talenty aktywne wysoka szansa na kryta i od obrażeń krytycznych i od obrażeń w głowę Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Podkreślić "jak dobrze wyjdzie" Zazwyczaj wychodzi słabo. Na 10 Vectorów, jeden był dobry. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Daily Missions na challenging dla zlotego gearu, ewentualnie 50 rank w DZ i kupowanie zlotych schematow na bron/zbroje ale tylko u typa na samej gorze DZ a co potem z tym sprzetem? pvp o nic? brakuje mi jakiejs konkretnej rywalizacji. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 @Soul Na Xboxie same prosy lataja jak rozumiem? @Mattaman No craft to potezny random, krafcilem 15 vectorow i wylecial mi wreszcie idealny, a wczoraj za 1 razem cudowne rekawice mi sie wykrafcily, musialem tylko 1 rzecz przerollowac. Pofarcilo mi sie bo na ten craft juz trzeba bylo uzywac zlotego division tech'a a poki co bardzo ciezko go dostac bo wszyscy po DZ lataja i otwieraja te cholerne teczki. Daily Missions na challenging dla zlotego gearu, ewentualnie 50 rank w DZ i kupowanie zlotych schematow na bron/zbroje ale tylko u typa na samej gorze DZ a co potem z tym sprzetem? pvp o nic? brakuje mi jakiejs konkretnej rywalizacji. PvP w DZ z ekipa to jedno z bardziej satysfakcjonujacych rzeczy w tej grze. PvP z reguly jest o nic, w wiekszosci grach, tutaj jednak masz szanse na dobry loot po rogalach, wczoraj w przeciagu 15 minut na polowaniu 3 zlote zdobylem z rogali. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 To wczoraj musiało być ciekawie, damn dopiero we wtorek wracam, kilka polowań mnie ominie :v Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi