Opublikowano 25 marca 20169 l Daily Missions na challenging dla zlotego gearu, ewentualnie 50 rank w DZ i kupowanie zlotych schematow na bron/zbroje ale tylko u typa na samej gorze DZa co potem z tym sprzetem? pvp o nic? brakuje mi jakiejs konkretnej rywalizacji. PvP w DZ z ekipa to jedno z bardziej satysfakcjonujacych rzeczy w tej grze. PvP z reguly jest o nic, w wiekszosci grach, tutaj jednak masz szanse na dobry loot po rogalach, wczoraj w przeciagu 15 minut na polowaniu 3 zlote zdobylem z rogali. Dla mnie troche mało, ale cena gry leci na łeb, wyjda ze dwa dodatki to kupie znowu, bo mi się ogólnie podobało. Ciekaw jestem tych raidów.
Opublikowano 25 marca 20169 l To wczoraj musiało być ciekawie, damn dopiero we wtorek wracam, kilka polowań mnie ominie :v Trzasnalem filmik,15 minut gry, 4 zlote itemy, 1 z dropa, 3 ukradzione rogalom Potem go moze potne na kawalki i ci pokaze
Opublikowano 25 marca 20169 l Podkreślić "jak dobrze wyjdzie" Zazwyczaj wychodzi słabo. Na 10 Vectorów, jeden był dobry. A dobry to niby jaki ? Mi Vector wypadł na DZ i sumie pierwsze złoto i wygląda to tak : Ogółem +25 szansa na krytyczne z talentami : 1. Gdy jesteż bliżej od celu obrażenia wzrastają o 12,5 % 2. Szansa na trafienie krytyczne przy użyciu broni wzrasta 7,5 % 3.Ostatnia kula z magazynka zadaje o 55 % więcej obrażeń Wszystkie mam aktywne i przy magazynku złotym o pojemności 101 % plus 6,50% na krytyczne robi małe zamieszanie
Opublikowano 25 marca 20169 l @BansaiLepiej powiedz jak tam Yano i Ukyo, wszyscy w drodze do 50-ki? Po powrocie muszę dalej szukać tych złotych techów, bo wycraftowałbym drugie rękawice i próbował dalej z Navy MP5.
Opublikowano 25 marca 20169 l ja wczoraj dobiłem do 50 już, a gdyby nie pare głupich zgonów na samym końcu to bym miał 51, a może nawet już mam, byłem śpiący xD ale jeszcze nie zdążyłem sie przelecieć po sklepach i zrobić zakupów na 50lvl bo caly czas biegaliśmy a potem poszedłem na chwile na SF5 a potem spać Edytowane 25 marca 20169 l przez Yano
Opublikowano 25 marca 20169 l No wreszcie! Dobrze, że przed wyjazdem sprzęt w zasadzie skompletowałem, teraz tylko polowanie na jeszcze lepsze rolle i powoli przygotowania pod kwietniowe Incursion.
Opublikowano 25 marca 20169 l @Bansai Piszesz, że Twój cel był mocno do bani a mimo to robisz pożogę, widzę co typy robią i wybacz ale są mierni ja osobiście takich gości na ONE nie spotkałem co nie oznacza oczywiście, że ich nie ma. Czas 5 dni i w życiu takich noobów w dz nie widziałem, wybacz.
Opublikowano 25 marca 20169 l @Soul Tak, tylko na platformie ONE graja nieziemscy gracze, nie masz prawa trafic na slaba grupe na platformie XBOX ONE Malo mi robili bo bylem na skillu 80% dmg resistance oraz mam prawie 4k armora na postaci, w coverze ponad 6k dzieki skillowi na ubranku. @Hendrix Mi sie wczoraj fajne glove'y za pierwszym razem udalo wykrafcic, gorna granica crt chance i dmg oraz bonus do SMG dmg, moj Vector nigdy nie byl tak silny Dzisiaj sprobuje div techi zolte przyfarmic, po wczorejszym krafceniu mam tylko 19.
Opublikowano 25 marca 20169 l Tylko 19, mi został jeden! :vTeż właśnie celuję w takie rękawiczki, na razie mam typowo pod DZ czyli Crit Chance i Health on Kill (nieocenione przy wypadach do strefy, szczególnie solo), Vectora z talentami mam rewelacyjnego, tylko ze średnim bazowym DMG - dlatego poluję na nowe rolle, kolejnych kilkanaście nie trafiało talentami. Muszę też spróbować poganiać z MP5 - przed wyjazdem wyszedł mi całkiem ok, ale trzeba przetestować na challange mode, do DZ lepszy będzie Vector tak czy tak (chciałbym złote Converted SMG - to dopiero byłaby wiertarka - z modami ponad 1000 RPM i wysoki bazowy DMG, ale trzeba czekać ma zmiany w printach, albo zdać się na RNG)
Opublikowano 25 marca 20169 l Tego vectora od vendora w bazie można tak fajnie rollować? Bo ja nawet ciekawego dorwałem ale wymagania talentów mnie na dzień dzisiejszy przerastają (ok 1400,2300,1800).
Opublikowano 25 marca 20169 l Witam. Jak użyć przerobionej modyfikacji uzbrojenia lub wydajności? Nie ogarniam tego gdzie można tego użyć. Pisze ze mam wybrac przedmiot z odpowiednim slotem? Z tym ze w broni i ekwipunku nie widzę gdzie by można to wykorzystać. Pomóżcie dzieki.
Opublikowano 25 marca 20169 l Witam. Jak użyć przerobionej modyfikacji uzbrojenia lub wydajności? Nie ogarniam tego gdzie można tego użyć. Pisze ze mam wybrac przedmiot z odpowiednim slotem? Z tym ze w broni i ekwipunku nie widzę gdzie by można to wykorzystać. Pomóżcie dzieki.
Opublikowano 26 marca 20169 l Dzieki. Poprostu nie mialem w ekwipunku wyposażenia które ma sloty modyfikacji a samych modyfikacji troche mi się nazbierało.
Opublikowano 26 marca 20169 l @Bansai Stary ale ja widzę co te typy robią to mnie śmiech ogarnia, tłumaczysz mi jak chłopu na granicy jak bym nie grał w tą grę xD Napisałem, że ja takich gości na ONE nie spotkałem CO NIE OZNACZA, że takich gości niema dzieciaku
Opublikowano 26 marca 20169 l No dobra dobra, mysle ze wszyscy rozumiemy ze na ONE poki co sa sami prosi a na PS4 pewnie same lamusy, nie bede juz sie staral odebrac ci tego swiatopogladu chlopcze. Czekamy na twoje filmiki, pokaz co potrafisz ty i twoi wrogowie!
Opublikowano 26 marca 20169 l Bansai vs Soul 1on1 / serwer on / DZ / tylko yellow itemy / luneta 15x na vectorze / glitch free
Opublikowano 26 marca 20169 l Jak działają te schematy od vendora z bazy? Mam złotego Vectora i u mnie ma dmg max 8600 a u kumpla 10k. Dlaczego taka różnica?
Opublikowano 26 marca 20169 l Jak działają te schematy od vendora z bazy? Mam złotego Vectora i u mnie ma dmg max 8600 a u kumpla 10k. Dlaczego taka różnica? Bo to randomowo losuje Ci broń ze statystykami, dlatego jak Ci jakaś słaba wychodzi to rozwalać i kolejne rollować bronie Edytowane 26 marca 20169 l przez Faka
Opublikowano 27 marca 20169 l Jak się pozbyć jednej wkurzającej rzeczy: Wersja XO, Lvl 30, wszystkie umiejętności dawno odkryte, dawno sprawdzone, kliknięte itd a niemal co wejdę w menu umiejętności by zmienić np. działko na impuls to pojawia mi się plansza "masz odkryte nowe umiejętności. Kliknij B albo A itd". Jak się tego g... pozbyć? I pytanie dodatkowe: udało się komuś na ambitnym przejść wczoraj albo przedwczoraj elektrownię? Nie wiem co tam jest ale miałem z 10 podejść i albo wylatywała taka banda że grupa padała w 2 minuty albo jak się udawało bandę rozwalić to po chwili resetowało i znowu wszystko od nowa.
Opublikowano 27 marca 20169 l My wczoraj w 30 minut zrobiliśmy grunt to się cofać, używać explosive ammo signature skilli w dobrych momentach i mieć przyzwoity DPS.
Opublikowano 27 marca 20169 l I pytanie dodatkowe: udało się komuś na ambitnym przejść wczoraj albo przedwczoraj elektrownię? Nie wiem co tam jest ale miałem z 10 podejść i albo wylatywała taka banda że grupa padała w 2 minuty albo jak się udawało bandę rozwalić to po chwili resetowało i znowu wszystko od nowa. Elektrownia padła 2x, pierwszy z randomami i małym supportem (błędem) bo pojawiło się dodatkowych 4 graczy, mogliśmy się podnosić ,używać specjali dla wszystkich, to był easy mode i o dziwo nic nie zwalniało na ekranie przy takiej zadymie. Natomiast drugi raz już ze znajomymi, już nie tak łatwo, ale z zaledwie jednym wipem, grunt to mieć dobry podział specjali i umiejętności oraz broń na wysokim poziomie w ostatniej fazie obierać jeden wspólny cel i robić to na spokoju i idzie, nagroda oczywiście tragiczna i nic nie warta choć z bosa wypadła jasno zielona farba. Ps.W kwestii nagród to od 2 dni w DZ (spędzając jakieś 7-8h) nie uświadczyłem nic złotego i tu kłania się zbieractwo które ma w tej grze ma znaczenie (u mnie zaledwie 40%) +RNG