Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i jednak dobiłem do 50lvl i nawet udało mi się samotnie wejść do sklepiku w kościele w DZ i czy mi się tylko wydaje czy generalnie straszna kupa jest w tych sklepach w DZ? W zasadzie tylko teoretycznie MP5N robi wrażenie i pod względem dmg jest chyba nieco lepszy od Vectora ale czy jest podobnie do opanowania jak Vector czy sądząc po niskiej stabilności nosi pociski po całej okolicy? Da się go w miarę opanować na padzie?

I drugie pytanie: SG38 ze sklepiku w kościele wali całymi seriami czy po 3 pociski? Jest wart zainteresowania? Nie nosi go po całym ekranie?

Od niemal 2 tygodni nie znalazłem ani nie zrobiłem lepszej broni od tego co mam. A szału nie mam. Najbardziej mnie dobija brak dobrej szybkostrzelnej snajperki - M1A Pierwsza Fala (fiolet) z podstawowym (na golasie) ok 40k na strzał (i rpm 300) niestety jest nadal nie do pobicia. Mam w schowku fiolet M44 z podstawowym 45k na strzał ale rpm 55 nie pozwala zatrzymać szarżującego nosorożca a M1A tak.

A gold SOCOM ze sklepiku z 22k na strzał to w ogóle jakaś pomyłka.

Czekam na update ;)

Edytowane przez friedrich
Opublikowano

Raczej każdy wie jaki jest matchmaking - czasem dobry, czasem zły jeśli chodzi o dobór ludzi, bo to zwykła składanka zlepek, że trafi się jakiś nieogarnięty typ. A ambitny warrengate jest najtrudniejszy do zrobienia jeśli wypadnie Ci dzienna misja to jest czasem niemożliwe zrobić z randomami - ale tak jak mówiłem, trza cierpliwości do tego mm i można nawet bez komunikacji zrobić najtrudniejszy raid zaraz po konsulacie. Pierwszy raz udało mi się zrobić z randomami elektrownię, bo wcześniej ze znajomymi to spokojnie ukończysz ale randomy to totalna kwintesencja gry - nawet polecam dla ludzi cierpliwych :D

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/42910/wielka-lista-zmian-w-aktualizacji-1-1-do-tom-clancy-s-the-division-mamy-wszystkie-szczegoly.html

srotfl

zwiększyli ilość części potrzebnych do craftowania złotych rzeczy z 5 do 15 sztuk!!!

czyli trzeba zbierać jeszcze więcej złomu by potem przy panelu stworzyć coś sensowego.

Widzę że powoli już nie ma co szukać w tej grze.

Opublikowano

Kryzys w crafcie trwał... 3 dni.

Od patcha 1.1 każdy named enemy będzie miał 100% szansy na drop high-end itema. Jego level będzie uzależniony od poziomu ubitego przeciwnika.

Już wyczuwam rzeźnię w Dark Zone na obszarach DZ04-DZ06.

and-it-will.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że będzie za dużo płaczu z powodu gankfestu z rogalami i dostaniemy wszyscy po (pipi)e przez płaczków, bo albo za słaby gear albo za słaby skill. Ogólnie nie napalałbym się na te zmiany, bo zostaną szybko zmienione, pewnie jakieś dziadostwo z zaopatrzenia będzie albo coś innego. Czekam na forum ubi jaki hejt poleci z powodu zmiany w DZ  :whistling:

Opublikowano (edytowane)

Moze sie zrobic bardzo ciekawie tylko nie bedzie z kim grac bo wszyscy idą do dark souls3 tego samego dnia

Mów za siebie Yano, ja tam Mesjasza dla jakiś Soulsów nie opuszczę  :good2:  za długo czekałem na niego.

ps. a ekipa jest i to bardzo liczna, problem jedynie do kogo dołączyć aby nie było potem focha :whistling:

Edytowane przez Cottage
Opublikowano (edytowane)

Jakoś dupy nie urywają te sety jednak. Jedynie dobry jest striker's battlegear o ile ktoś potrafi dobrze strzelać i nie pudłuje. Set nomada będzie najlepszy do pvp jak widzę dużo do healowania, ciężki do ubicia będzie.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

jest w darkzonie jakiś schemat na sensowną autosnajpę np. M1A albo Socom?

Ze snajperek najlepszy schemat  do kupienia to w kościele M44 ale radził bym zaczekać do wtorku.

Edytowane przez Cottage
Opublikowano (edytowane)

jak dla mnie te sety wyglądają całkiem spoko, każdy z nich może być użyteczny jeśli dany gracz wykonuje dobrze swoje zadanie w grupie

i co fajne set nomada już za 2 itemy daje bonus do scavengingu, to już samo to powoduje że warto te 2 rzeczy założyć

tylko ciekawi mnie jak reszta statystyk tych itemków, bo mamy tu podane tylko bonusy setowe, a nie wiadomo jak pozostałe statystyki będą wyglądać, pewnie będą do pewnegho stopnia losowe

fajnie że razem z setami dojdzie wymiana ekwipunku, jak komuś wydropi element setu to można go oddać osobie która najbardziej na dany set jest nastawiona

Edytowane przez Yano
Opublikowano

dołączać sie do innych graczy i próbować robić u nich w świecie, ja dziś dobiłem wszystkie znajdźki, ale 3 echa miałem zbugowane, ponad godzine mi zajeło dołączanie sie do innych i próba ich złapania, aż w końcu pojedyńczo ale sie udało

zostało mi tylko trofeum z misjami na hardzie na lvlu 30, prawie wszystkie już na 100% robiłęm tylko nie wiem których mi brakuje :/