Wredny 9 502 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Aaa... To dlatego... Już myślałem, że to coś u mnie... W sumie wczoraj jak niby poszedłem grać w The Division, to nie pograłem sobie zbytnio, bo były straszne lagi i wróciłem do ED. Być może to kwestia tego wewnątrzUBIsoftowego maintenance'u, który zapowiadali na poniedziałek. Skoro problemy z PSN to jak chodzi The Division w takim razie??? Da się grać? Bo takie Destiny przy podobnych akcjach sypało się jak domek z kart. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Z tego co widzę to Ci co się wcześniej zalogowali to mogą grać, a teraz lipa Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Właśnie miałem wbić do chłopaków, ale nie da się nic zrobić... Ani podpiąć do party ani nic No nic, idę w takim razie grać w Forzę Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Ja zagrałem dwie misje z randomami i było spoko, ale na chwilę wylazłem z gry, bo chciałem sobie YT do kolacji odpalić i już lipa - nie chce się połączyć znowu... (pipi)e Sony i ich upośledzony PSN - w epoce ściągania haraczu za abonament nie powinni już mieć wymówek odnośnie działania tego szajsu. Cytuj
L3nka_Sky 26 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 No to pograne w team'ie Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 @Ryo-San pograłeś wczoraj? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 Yep. 22-4 Szkoda że z randomami bo PSN się wysypał. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Trzy skrzynki i cztery elementy tajnego taktyka. Ale z rolowaniem za techy poczekam do końca eventu bo elementy tajne lubią się dublować. Edytowane 25 stycznia 2018 przez friedrich Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 Dokladnie, zawsze może wypaść cześć setu z lepszymi perkami/statami. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 Z tymi itemami w end game to przegięcie jest. Jeszcze w poniedziałek pisałem Wam, że biegam po tier 2 world, a wczoraj wieczorem wbiłem 276 item score i już T5. Myślałem, że zdecydowanie bardziej mozolna to będzie przeprawa. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 Poczekaj aż będziesz chciał tajny set wyfarmic bez globalnego eventu :). Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 stycznia 2018 Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Tylko pamiętaj Sobies że klasa w pewnym momencie nie ma już większego znaczenia. Jak chcesz to możesz sobie zrolować jakiś gó.wno set nawet na 286 a jak powrzucasz tajne na chybił trafił to i 290 a zostaniesz zmieciony przez kogoś kto ma np 275 ale wszystko zoptymalizowane, zrekalibrowane i poukładane z głową ; ] A przeskok z T1 na T5 faktycznie jest błyskawiczny ale przegięciem to będzie zbieranie całego tajnego seta;] Oczywiście poza tymi z GE. Mam nastukane ponad 600h i wydropiłem dopiero 5 pełnych tajnych setów (na 15 xD). Oczywiście nie ma sensu zbierać wrzystkich ale np mimo tych kilkuset godzin spędzonych głownie w DZ, do wymarzonego tajnego napastnika brakuje mi aż 2 itemow Edytowane 25 stycznia 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Always online to rak, grasz solo ale lagi takie, że postacie znikają. Zdobywam te poziomy ale mając 20 trzech gości z 16, chwila zadumy i dętka.Poza tym dawno temu krytykowałem te spawny za plecami, niestety to zostało do dziś. Bardzo nieładnie. Tak ogólnie średnio mi idzie bo bronie i reszta takie kiepskie wpadają, że żal. Ile to trzeba się nastrzelać by wygrać misje to szkoda pisać.Chyba, że to celowe i zmusza mnie bym szukał ekipy... 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 (edytowane) Mi tam nigdy nie laguje chyba że są problemu z PSNem (np jak teraz). Co do poziomu trudności to mi było ciężko na początku, ba cholernie ciężko ale pozniej jak już poznałem lepiej mechanikę gry i zacząłem korzystać z różnych umięjętności to było w sumie z górki. A same misje są tak skontruowane że oczywiście lepiej przechodzić je chociażby z jedną osobą z którą masz stałą komunikację głosową. edit: bo mi się przypomniało to chu.jstwo o nazwie cronusMAX i temat lagów w Dywizji @da$io mogłeś trafić na osobę/ekipę która korzysta z cronusa. Oni celowo w pewnych moentach wrzucają sobie gigantycznego input laga, własnie po to żebyś nie był w stanie ich namierzyć. Ubi powinno za to rozdzawać bany na prawo i lewo ale oczywiście woli nie widzieć problemu Edytowane 26 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Podobnie jak Ryo - ja również nie napotkałem jakichś lagujących przeciwników (czy to mobków, czy żywych), chyba że w przypadku problemów z PSN (ostatnio mnie wyebauo z gry, jak farmiłem skrzyneczkę w Resistance, nie powiem - wkoorv był). Jeśli chodzi o trudność to wszystko robiłem sam i nie narzekałem. Oczywiście, że wiele razy padałem i zaczynałem od nowa/checkpointu, ale bardziej mnie to motywowało, niż wkurzało. Starałem się obrać inną taktykę i próbować, czy to zadziała. Niektóre misje powtarzałem wiele razy, ale nigdy nie uznałem, że gra mnie gnoi, by mnie zmusić do grania z ekipą. Po prostu wystarczyło levelować, zbierać lepszy sprzęt, wykonywać poboczne aktywności i w ten sposób szło szybko, sprawnie i systematycznie. Jak ktoś leci na pałę tylko z głównymi misjami to może mieć problem z niedoborem wszystkiego oprócz zgonów Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 A tak dla rozluźnienia klimatu... Fajny filmik z przymrużeniem oka na The Division. Stare, ale dopiero niedawno się na to natknąłem Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Jakby ktoś chciał zrobić akta "cud techniki" to jestem cały czas online. Trzeba przejść wszystkie misje z aktualnego globala używają tylko umiejętności ze skrzydła technicznego. Niestety z randomami niewykonalne a trzeba mieć pełny team czyli 4 osoby Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 (edytowane) Event się kończy i niestety nie udało się wylosować tajnych rękawic taktyka. Inne elementy tajnego taktyka wiele razy. Zwykłe rękawice taktyka również. Połączenia jednak nie dało. Ale by nie przynudzać: niespodziewanie wpadł set tajny firecrast i niespodziewanie okazało się, iż w walkach PVE - np. misje legendarne - daje mnóstwo frajdy. Raz, iż przy elektronice ok. 6000 wieżyczka daje ok. 10-11tys obrażeń. Dwa iż zasięg ma 18m. A trzy to możliwość podpalenia serią przeciwnika i doprowadzenia do jego ognistego wybuchu co przy LKM wielki alejandro zdarza się całkiem często Edytowane 30 stycznia 2018 przez friedrich Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Gdyby brakowało Ci nie rękawic a plecaka to w zasadzie nie byłoby powodu do płaczu bo podobno jesli chodzi o set taktyka to lepiej włożyć 5 tajnych i jeden złoty plecak z talenetm inwencja (przy pełnym pasku zdrowia wpada chyba max +15% do siły umiejętności). Podbno jest większe pi.erdolnięcie niż na 6sciu tajnych ; ) Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 ...jeśli ma się te pełne zdrowie Na razie mam 5tajnych plus zwykły taktyka i ok 9600 elektroniki. Mógłbym dobić do 9970 ale włożyłem mod pod broń palną by uruchomić perk na LKM. Nie wiem jednak czy nie zmniejszyć elektroniki do 9000 a górkę wsadzić w zdrowie. W DZ mnie już dwa razy rogale położyli po dłuższym pościgu waląc z odległości. Jednak ok. 330tys zdrowia potrafi być przymało nawet dla taktyka. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 2 godziny temu, friedrich napisał: W DZ mnie już dwa razy rogale położyli po dłuższym pościgu waląc z odległości. Na takie akcje dobrze mieć antyskana pod ręką i spiep.rzać w ciasne uliczki albo do metra i liczyć że Cie nie wywęszą ; ] Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Słusznie. Gorzej, że zbieram techy w DZ w taktyku ofensywnym z działkiem i bombą kulką ew. przylepnym i działkiem więc gdy mnie rogale znienacka obskoczą to zostaje ucieczka i spowalnianie przeszkadzajkami. Ogólnie w najnowszym patchu znerfili umiejętności taktyka w walce PvP (bomby, działko itp)? Dobrze kojarzę? Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Teraz, podobnie jak @Ryo-San, bawię się w Survival (musimy znów jakąś nockę w co-opie zarwać, bo akurat mam tydzień wolnego:)). Oczywiście ciągle gram PvE, wczoraj nawet dwukrotnie dotarłem do DZ, ale z ewakuacją nie wyszło. Dziś obejrzałem streama niejakiego Kreli88 (koleś dobry jest, gra PvP), no i mam nadzieję, że coś tam kojarzę z rozstawienia itemków - próbuję dzisiaj zrobić podjęcie i ubić Huntera 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 (edytowane) Oj trzeba pocisnąc survivala; ] Dzisiaj będe bankowo bo całe szczęscie jestem chory a Dywizja to najlepsze lekarstwo Tylko ja ostatnio gram praktycznie cały czas PVP. Mimo że jest trudniej to jednak jest łatwiej ; ) Głownie chodzi o to, że w PVP na starcie jest chyba 5 agentów a nie 25 jak w PVE czyli dużo łatwiej o zasoby. Do tego zawsze się znajdzie kilku idiotów którzy od razu lecą na miejsce katastrofy śmigla i albo zabijają się sami albo giną z ręki NPC tak więc w wielu przypadkach już po kilku minutach zostaje 2-3 agentów na całej mapie. Nie wiem czy matchmaking nie zmienia się w przypadku kiedy gramy w drużynie bo jak gram sam to póki co trafiałem tylko na pojedyńczych graczy. A mi teraz udaje się coraz częściej uciec z Zony a to głównie dzięki mapce survivalowych itemów. Po pierwsze wiem gdzie są apteki i postoje karetek więc mam z miejsca duża ilość szpryc, apteczek i tabletek, ale najważniejsze w tej mapce jest lokalizacja techów w DZ. Zawsze tam ginąłem bo miałem dylemat albo z pierwszwgo techa zrobić racę i biec na podjęcie (ale bez złotej broni i do tego w pojedynkę możemy Hunterowi co najwyżej zrobić loda) albo użyć go do zrobienia legendarnej broni, biegać po Zonie i szukać kolejnych techów, co oczywiście w 90% przypadków kończyło się albo zabiciem przez mobki albo śmiercią z wychłodzenia. Edytowane 3 lutego 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Uuu... ziom, dzięki za mapkę - już sobie kopię zrobiłem Przed chwilą udało mi się z pełnym sukcesem ukończyć solo survival PvE. Skorzystałem z glitcha na nabijanie punktów (upuszczanie i podnoszenie Flare Guna, a najlepiej kilku na raz), bo zależało mi na randze Master do trofika. Po drodze zachowywałem się też jak prawdziwa szuja i korzystając z tego, że inni gracze byli wciągnięci w walkę z bossami na landmarkach, ja podnosiłem loot, dzięki czemu szybko zapełniłem plecak zasobnikami Strefa podjęcia na DZ2, wezwanie heli i szybki strzał na drugą stronę ulicy, po linie na dach budynku, z którego snajpiłem Huntera - poszło dość sprawnie, prawie 50tyś punktów i trofeum No i to moje pierwsze 6 rzeczy, które udało mi się wywieźć z DZ, więc jeszcze "tylko" 94 do kolejnego trofeum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi