BulletPOL 21 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 No to trzeba wrócić, zanim wyjdzie druga dywizja ofc, dzięki! Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 6 godzin temu, Ryo-San napisał: Ja mam prawie 100 znajomych na PSNie z czego praktycznie dzień w dzień jakieś 80-90 z nich gra w Dywizje ; ] Ryo, ale weź napisz chłopakowi, że w 90% Ty masz znajomych, którzy grają TYLKO w The Division i pod tym kątem ich dodałeś - bo zabrzmiało, jakby ta gra była tak popularna, że tyle osób w to gra U mnie na 100 znajomych grają w to ze trzy osoby, z których jedną jesteś Ty, a dwóch pozostałych to Twoje ziomki, których poznałem, jak żeśmy chwilkę pobiegali po DZ 1 Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Haha @Wrednymówi jak jest. Aktualnie to 60-70% ludzia ciśnie w GOWa. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Zależy od tego kogo masz w znajomych. U mnie 90% listy to Dywizja. Myślałem że GoW faktycznie przerzedzi listę ale niestety nie. Ci co grali w Dywizje grają w nią dalej. Zresztą większość z nich gra w TD od premiery. Ja też odpaliłem GoWa na 3-4 godzinki ale stety bądź niestety wróciłem do Dywizji. Gram w nią w zasadzie codziennie, tak samo jak moi znajomi. I sądzę że nawet RDR2 czy TLoU2 tego nie zmienią. Odkąd zacząłem grać w TD czyli końcówka września nie przeszedłem żadnej innej gry a w inne pograłem kilka max kilkanaście godzin (chyba tylko w NierA pograłem dłużej i teraz może uda mi się przejść Ratecheta). Po prostu płytka z Dywizją wraca do prosiaka jak bumerang Tak jestem chorym poj.ebem jeśli chodzi o tą grę tak samo jak ludzie z którymi gram. Będę grał w Dywizje non stop aż do premiery TD2. Zresztą na nadchodzącym E3 interesuje mnie tylko konfa Ubi i prezentacja TD2. Konfy Sony, MS i N zlewam cieplym moczem. Chociaz z ciekawosci pewnie rzucę okiem bo jest szansa że może tam pokażą TD2 Ba! Zamówiłem nawet Samsunga Gear S3 Frontier (fotka podglądowa bo ja na swój jeszcze czekam) tylko po to żeby wgrać na niego skórkę z Dywizji xD THE NEARBY AGENT IS GOING TO ROUGE!!!!!!!! Edytowane 4 maja 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Zazdro że masz tyle znajomych co grają w Dywizje. Ja pykam globala i wczoraj dopiero skminiłem że nie tylko misje specjalne dają punkty dla tego globala. Wczoraj trafiłem na ekipę gdzie za jedną misję (transporter) wyciągnąłem 900pkt, ale łatwo nie było, te misje w centrali dzienne lub tygodniowe zdecydowanie łatwiejsze, można samemu a nagrody równie dobre. Mało czasu zostało ale sądzę że jakąś maskę zdobędę, pierwszą notabene Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, yab napisał: Zazdro że masz tyle znajomych co grają w Dywizje. Ja pykam globala i wczoraj dopiero skminiłem że nie tylko misje specjalne dają punkty dla tego globala. Wczoraj trafiłem na ekipę gdzie za jedną misję (transporter) wyciągnąłem 900pkt, ale łatwo nie było, te misje w centrali dzienne lub tygodniowe zdecydowanie łatwiejsze, można samemu a nagrody równie dobre. Mało czasu zostało ale sądzę że jakąś maskę zdobędę, pierwszą notabene Zazdro? Ten człowiek zaczynał od zera na moich oczach, na pożyczonej płycie Ty też możesz ! Pytanie czy chcesz. Edytowane 4 maja 2018 przez giger_andrus Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 4 godziny temu, Ryo-San napisał: Tak jestem chorym poj.ebem jeśli chodzi o tą grę tak samo jak ludzie z którymi gram. Będę grał w Dywizje non stop aż do premiery TD2. No i właśnie o tym piszę - to jest nieuleczalne Cytat THE NEARBY AGENT IS GOING TO ROUGE!!!!!!! A weź angielski słownik i sprawdź jak to się pisze, bo mi się ten Twój agent skojarzył tak: Spoiler Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) WARNING!! THE NEARBY AGENT HAS GONE ROGUE!!!!!!!!!! :O Edytowane 4 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Dalej się lata po zonie dla techów? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Yep ale trochę mniej bo po ostatnim patchu za dniówki masz 25 teszków za tygodniówki i zrzuty po 100. Plus 25 za walkę i chyba wytwarzanie, już dokładnie nie pamiętam, ale jak obliczyliśmy to w tydzień na tych wszystkich pierdołach można wykręcić ok 1000 techów na jednej tylko postaci. Także my na Zonie to teraz głównie kroimy frajerów albo latamy za rogalami. Edytowane 4 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Eno widzę że dojrzałeś i rozwinąłeś się agencie 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 No ba. W ten weekend powinno już być 4500 w aktach a do końca miecha powinno być już 5k Żniwiarz coraz bliżej 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Niezłych trolli spotkałem dzisiaj na 6stce na podjęciu. Wiszą sobie w szybie windy na linach(głownie w tym szybie po prawej stronie bo z reguły zbierając techy na dole idzie się na góre lewym szybem). Jak tylko ktoś się podepnie to jeden z nich leci na podjęcie, rzuca działko z ogniem (jest na Taktyku albo FireCrescie), odpala tarczę i bez problemu przecina linę. Kradnie wszystko jak leci (wogóle nie walczy, zbiera tylko itemy które wypadły.) po czym spieprza znowu na linę i tak sobie wisi xD A ja jedyne co mogę zrobić to popatrzeć się na niego jak sobie ładnie na tej linie wisi bo nic nie można mu zrobić. Straciłem tak 9 złotych zasobników ale ubaw był niezły. Tak wiem najlepiej się podpinać na sekundę przed końcem ale nigdy mi się nie chce tak długo czekać Edytowane 6 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Ja wczoraj w końcu wymęczyłem 50 zwycięstw w Last Stand i żegnaj multi Teraz jeszcze lepsze przede mną - 100 przedmiotów w Survival - póki co tylko jedna udana ekstrakcja przede mną, więc już "z górki" - jeszcze tylko 94 przedmioty Wczoraj odpaliłem po strasznie długiej przerwie i tragedia - ginąłem jak szmata, zero obycia, aż mnie łeb z nerwów rozbolał i wyłączyłem - cienko to widzę Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 (edytowane) Źle to sobie tłumaczysz - 94 przedmioty to tylko 16 udanych podjęć Edytowane 6 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Brzmi nieźle, ale w praktyce - masakra. Przed chwilą miałem taki dobry przelot, brakowało trochę lekarstw, ale miałem żarcie, wodę, filoetowe pukawki, sporo materiałów na crafting, zaawansowany filtr... Już byłem przy wejściu do DZ i mnie jakieś mobki doebały... 58 minut poszło w pissdu! Ten tryb jest nie na moje nerwy - nienawidzę takich gier, gdzie po takiej ilości włożonego czasu cały progres przepada. Ogólnie kumam podjarkę, bo napięcie jest niesamowite, nieporównywalne z niczym innym, do tego satysfakcja po udanej próbie także jest niesamowita, ale porażka również boli jak nigdzie indziej Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 (edytowane) Niestety ale statsy Survivalu są nieubłagane tylko 12% graczy udaje się wydostać ze Strefy. Mi całe szczęście brakuje tylko 5 przedmiotów do 100 ale teraz tylko Strefa i odcinanie liny na podjęciu . Nawet zrobiłem sobie specjalny build pod Nomada tylko do odcinki! ;] Jest fun a i farmic nie muszę bo przeważnie z takiego jednego przecięcia wypada 5-9 złotych zasobników, czasami nawet Kasynko wyleci itp. Ale już olać itemy, bezcenne jest wkur.wienie ludzi których ograbiłem: "you fucking cheater" "asshole" "I fuck your mom" "polish thief" (to mi się najbardziej podobało xD) Edytowane 7 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 12 maja 2018 Opublikowano 12 maja 2018 Faaaaak! Najpierw nieudana, półgodzinna próba, choć początek niesamowity - szybkie niebieskie bronie, w tym M60 i M44 - idealny zestaw, sporo masek, rękawic i ogólnie gearu... No ale zbyt szybkie wbiegnięcie w grupkę mobków i skończyło się gangbangiem... A chwilę później to, czego finał uwieczniłem na poniższym filmiku. Początek niezbyt obiecujący, długo biegałem z samym pistoletem, unikałem starć, jeszcze jakiś koleś biegał w mojej okolicy, więc sporo rzeczy miałem już ograbionych. W każdym razie później gra zaczęła mnie zasypywać zayebistymi ciepłymi ciuchami, masą żarcia, lekarstw i picia - idealnie. W końcu skleciłem giwerę, później znalazłem niebieską snajpę i za jej pomocą przedostałem się do DZ (kilka patroli ominąłem cichaczem, bo w życiu bym tego nie przeżył) :) W DZ całkiem szybko dorobiłem się pełnego plecaka skrzynek, kilku Division Techów, skleciłem żółte M60 i M44, standardowo działając w DZ2, bo tylko tam czułem, że mogę zmierzyć się z Hunterem, korzystając z dachu budynku naprzeciwko... No i w sumie bez sensu polazłem tam z tylko jedną apteczką, zamiast wykraftować więcej. Hunter się skampił pod jakimiś schodkami, ciężko go było trafić, on oczywiście trafiał bezbłędnie, zabrakło apteczek i padłem... A było tak blisko... Helikopter wisiał nad lądowiskiem, kolejne sześć itemków bym wyciągnął... Ale nie! Półtorej godziny w plecy... Na jakiś czas znów mam dość :) A miałem nadzieję, że The Division wycalakuję :) 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 (edytowane) Jak dla mnie to bez sensu robiłeś impuls. On jest przydatny ale głównie na PVP. Zamiast tego trzeba było zrobić aptekę i by Cię podniosła. Szczególnie jak walisz do niego z takiej odległości. Ja Hunterów kładę złotą G36 z M44 jakoś nie mogę chociaż wiem że większość znajomych właśnie z tej snajpy ubija ich najwięcej. O M60 to nawet nie wspominam bo LKMy w Przetrwaniu to największy shit o celności i stabilności równej 0! No i miejsce średnie na podjęcie. Jak będziesz następnym razem leciał (o ile będziesz jeszcze leciał) to rób podjęcie na patelni. Kazdy kto ma snajpe robi podjęcie właśnie tam. Odpalasz race i uciekasz na taki balkonik w budynku obok. Łowca tam nie wejdzie. I walisz do niego ze snajpy jak Tommy Lee Jones w Ściganym i cyk myk po hunterku : ) Edytowane 13 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 Wiesz, moje jedyne udane podjęcie dotąd to właśnie ta miejscówka i ta metoda Tym razem nie pykło. A impuls... przydał się bardzo, jak przemierzałem ulice, żeby wiedzieć, gdzie się nie pchać. Po prostu zamiast tej wieżyczki mogłem apteczkę zrobić No i przestań mi tu jakimiś "patelniami" rzucać, bo mimo tylu godzin, nadal nie wiem, o czy do mnie rozmawiasz - daj linka do jakiegoś filmiku Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 (edytowane) Patelnia to największe lądowisko w Zonie. Znajduje sie w SM03. Oglądaj od 1h 25 min. M44 i balkonik to w zasadzie 100% szansa na ubicie Łowcy. Ok może 99% bo w Survivalu nic nie ma na sto pro No dobra może 90% bo czasami dochodzą czynniki zewnętrzne xD Tylko raz nie udało mi się w ten sposób zrobić podjęcia jak jeszcze biegałem z M44 bo (nie wiem jak to możliwe) miałem tylko ciuchy na 3 stopnie i podczas walki o tym zapomniałem i Ryo_PL zginął od zimna https://m.youtube.com/watch?v=5KT7Z1aLJBs Edytowane 13 maja 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 (edytowane) Jak ktoś gra PVP to od jakiegoś czasu funkcjonuje na strefie coś takiego jak Club29/Rogue29. Na czym to polega? Na tym że wszyscy biegają na postaci z 29 levelem i złotymi setami. Po co to robią? Żeby wyeliminować przegięte sety jak nOObmad i predator, ograniczyć cronusiarzy szmaciarzy z i ich pie.przonym autoaimem na SASGu12. Podobno tam liczy się czysty skill. Jak będe miał chwilę to podleveluje sobie 4 postać do 29 poziomiu i sprawdzę jak to tam wygląda. Edytowane 15 maja 2018 przez Ryo-San Cytuj
Dobrytyp88 0 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Gdzie mogę znaleźć dywizje z którymi mogę pograć? Albo dajcie zaproszenie chętnie z wami pogram. Wprawdzie dopiero 14 lvl ale gram regularnie. Nick na pan: dobrytyp88 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 (edytowane) Na Twoim miejscu to jak najszybciej wbilbym 30lvl ogarnął gearset na 256+ i cisnął global ile się tylko da. Masz teraz najwiekszą okazję do szybkiego zdobycia pełnego tajnego setu Predatora (jeden z najlepszych w grze) i kilku innych. A w zasadzie bez pełnego tajnego zestawu (pomijając niektóre hybrydy) nie masz w tej grze czego szukać na PVP (DarkZone, Ostatni Bastion, Potyczka) Jak chcesz to mogę Cię szybko pdciągnąć do 30lvl i wyrzucić Ci gear na 256+ ale od razu mówię że to później może się na Tobie zemścić. Chodzi o to że najlepiej grać na początku z ludzmi o podobnym levelu i poznawać samemu mechanikę gry bo po szybkim wylevelowaniu postaci wejdziesz do takiej Zony i inni gracze będą Cię kłaść dosłownie w sekundę a Ty nie będziesz wiedział dlaczego i możesz bardzo szybko się zniechęcić do dalszej gry. Ale to już od Ciebie zależy. Jak chcesz wbić szybko max lvl, dostać dobry gearset i ogólnie pograć z chorymi poj.ebami którzy mają po 1500-4000h nabite w tej grze (po Zonie biegamy raczej stałym teamem bo tutaj musi być mega zgranie szczególnie jak odpali się nagle 4 innych graczy ale jak będzie miejsce to możesz polecieć z nami i zobaczyć co się odjaniepawla na Strefie)to wyślij mi zapro na Ryo_PL A tutaj info o nowym Globalu (na grafice jest mały błąd bo Global kończy się 31 maja) Edytowane 23 maja 2018 przez Ryo-San 1 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 O, to trzeba znowu przycisnąć Dywizje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi