Opublikowano 21 stycznia 20196 l Tak też pomyślałem, że wymagania w którymś updacie się zmieniły. A skąd mogę wziąć blueprint na High-Endowy item?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Chciałby ktoś od początku grać? Mam hype na dwójkę, że aż bym w jedynkę jeszcze raz od nowa ograł (podstawkę na xboxie robiłem, teraz na ps4 bym grał).
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Ja właśnie zakupiłem podstawkę z SP na Xone, więc chętnie ogram od początku na tej platformie. Na PS4 już za długo siedziałem w tej gierce i pora zmienić klimat
Opublikowano 25 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 14:46, Matriks_1111 napisał: Ja właśnie zakupiłem podstawkę z SP na Xone, więc chętnie ogram od początku na tej platformie. Na PS4 już za długo siedziałem w tej gierce i pora zmienić klimat Zamierzam przysiąść w weekend czy nawet od dzisiaj wieczorem i zrobić całą fabułę na Xone.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 32 minuty temu, Mustang napisał: Zamierzam przysiąść w weekend czy nawet od dzisiaj wieczorem i zrobić całą fabułę na Xone. Widząc aurę za oknem aż się chce pozasuwać w śnieżnych zaspach NY
Opublikowano 25 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 14:40, creatinfreak napisał: Chciałby ktoś od początku grać? Mam hype na dwójkę, że aż bym w jedynkę jeszcze raz od nowa ograł (podstawkę na xboxie robiłem, teraz na ps4 bym grał). Od początku to nie, ale jak bedziesz chciał grać end game to daj znać.
Opublikowano 7 lutego 20196 l Chyba cos robie zle. Fajnie sie strzela, fajna grafa, ale ten „normal” cos za trudny Niby mam 5 czy tam 7 level, wbijam na misje o takim poziomie(te dluzsze) i pod koniec survival - apteczek brak, AI flankuje, mini-bossowie dosyc mocni. Wczoraj dolaczylem do gry ze gralismy w 3 osoby (mega zabawa!) ale pod sam koniec jak wysypalo mini-bossow z zoltymi i fioletowymi paskami, niektorzy z miotaczami ognia, to nie bylo co z nas zbierac Pytania: - za malo grinduje? Czegos nie ulepszam? - przy coopie liczba rywali sie jakos sensownie skaluje?
Opublikowano 8 lutego 20196 l Za mało grindujesz. Ja całą "fabułę" robiłem solo i dałem radę. Oczywiście nie był to spacer po parku, bo sporo zgonów zaliczyłem (wrogowie są ruchliwi i agresywni), ale zanim podchodziłem do misji głównych, to robiłem wszystkie poboczne aktywności na dzielnicy, więc zawsze miałem ten level czy dwa do przodu.
Opublikowano 8 lutego 20196 l 12 godzin temu, falcon87pl napisał: Chyba cos robie zle. Fajnie sie strzela, fajna grafa, ale ten „normal” cos za trudny Niby mam 5 czy tam 7 level, wbijam na misje o takim poziomie(te dluzsze) i pod koniec survival - apteczek brak, AI flankuje, mini-bossowie dosyc mocni. Wczoraj dolaczylem do gry ze gralismy w 3 osoby (mega zabawa!) ale pod sam koniec jak wysypalo mini-bossow z zoltymi i fioletowymi paskami, niektorzy z miotaczami ognia, to nie bylo co z nas zbierac Pytania: - za malo grinduje? Czegos nie ulepszam? - przy coopie liczba rywali sie jakos sensownie skaluje? Zasada jest taka, żeby być minimum na takim poziomie jak misja. Jeżeli jesteś na 5 a misja na 6 to już jest cieżko. Ale na tym samym powinno być ok i dasz radę
Opublikowano 8 lutego 20196 l Dzieki za rady. No nic, poczyszcze okolice z malych zadan i bede wbijac na misje Klimat i gunplay mi sie podobaja, ale nie mam az tyle czasu na granie, zeby grac grac 40 min misje i nie moc np zapisac przed ostatnim etapem tak zeby wylaczyc konsole i wrocic nastepnego dnia. Edytowane 8 lutego 20196 l przez falcon87pl
Opublikowano 24 lutego 20196 l 23 minuty temu, Tomek P. napisał: Można w tą grę grać solo bez ps+? Tak tylko że wtedy nie działa matchmaking i nie wejdziesz do Dark Zone. Edytowane 24 lutego 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 lutego 20196 l Ok. Pogralbym w jakąś TPP ze strzelaniem a widzę, że jest teraz wersja Gold w promo
Opublikowano 24 lutego 20196 l Przecie za chwilę 2 wychodzi i większość tam ucieknie. Przemyśl zakup.
Opublikowano 24 lutego 20196 l Wiem ale nie kupuje gier na premierę a żeby postrzelać to wystarczy mi jedynka
Opublikowano 24 lutego 20196 l 4 godziny temu, Tomek P. napisał: Ok. Pogralbym w jakąś TPP ze strzelaniem a widzę, że jest teraz wersja Gold w promo Samemu trochę bezsensu.
Opublikowano 25 lutego 20196 l No właśnie dlatego pytam. Na multi nie mam czasu a pamiętam, że kiedyś grałem w demo i nawet fajne to było [emoji4]
Opublikowano 25 lutego 20196 l Tutaj nie chodzi o multi tylko po prostu samemu przechodząc singla jest ciężko w niektórych momentach.
Opublikowano 25 lutego 20196 l A no to co innego. To jeszcze przemyśle sprawę. Dzięki za info[emoji4]
Opublikowano 4 marca 20196 l Zaczyna ktoś zabawę na xboxie? Kupiłem wersję gold, to wypadałoby pograc, a jak wiadomo, to najlepiej w drużynie :p
Opublikowano 4 marca 20196 l Witam - chętnie pobawiłbym się w Strefie Mroku - brakuje mi tylko parę trofików do platyny właśnie dotyczących Dark Zone i nie ukrywam przydała by mi się pomoc . Jak ktoś chętny to pisać - bez spiny oczywiście - zabawa najważniejsza a trofea przy okazji Platforma PS4
Opublikowano 5 marca 20196 l Pewnie brakuje Ci trofki "prawo to Ja"? Usunąłem już jedynkę z dysku ale gdybyś nikogo nie znalazł to śmiało pisz, chętnie pomogę. Edytowane 5 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 5 marca 20196 l @Ryo-San - dzięki - obecnie męczymy z kumplem For Honor ale z racji iż na pewno kupię Division 2 to troszkę szkoda nie wbić tych paru trofek . Właśnie sprawdziłem sobie jakich nie mam i akurat "Prawo to ja" posiadam - nie posiadam za to "Wydobycie", "Łupieżca" oraz "Właśnie trafiłeś na listę..." - tylko trzy ale są i gryza mnie w oczy .