XM. 10 887 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Ale to playthrough zajmuje 60 minut do czasu zdobycia leku czy po zdobyciu napier.niczam misje bez czasu ale z elementami survival? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 3 minuty temu, Figaro napisał: Spoko, daj znać, masz mnie w znajomych @_Be_? Nie grałem jeszcze w te dlc ale zagrać mogę Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) 8 minut temu, XM. napisał: Ale to playthrough zajmuje 60 minut do czasu zdobycia leku czy po zdobyciu napier.niczam misje bez czasu ale z elementami survival? Przez leki wstrzymujące chorobe można czas gry rozciągnąć max do 2 godzin. Jak go zdobędziesz to ewakuujesz się cały i zdrowy ale (kiedyś wrzucałem statsy) tylko 12% graczy zaczynających ten tryb udaje się uciec z lekiem z DZ. A w drużynie gra się jeszcze lepiej (dzielenie się lekami,ciuchami, lekarstwami itp). Jak spodobała Ci się podstawka to survival Cię rozyebie. Edytowane 28 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Spoko się zapowiada, ale już mi się nie podoba że nie moge grać ile tam h chce w tym trybie tylko do czasu zdobycia leku tj. 2h Max. Jak bedzie w promce to pewnie kupię bo bardzo fajna gra. Jak już pisałem jedyny minus to dla mnie zbyt duże połączenie z Multi i Always online. Zawsze mnie gdzieś w środku boli świadomość że kiedyś nie bede mógł w te grę zagrać znowu jak wyłącza serwery mimo że normalny single tu jest. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, XM. napisał: Spoko się zapowiada, ale już mi się nie podoba że nie moge grać ile tam h chce w tym trybie tylko do czasu zdobycia leku tj. 2h Max. Tylko przez pierwsze kilanaście godzin będziesz ginął co kilka/kilkanaście minut więc zanim dobijesz do 2h ciągłego grania w Survival to trochę wody w Wiśle upłynie :) trust me Edytowane 28 kwietnia 2019 przez Ryo-San Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Kurcze mam problem przy instalacji a w zasadzie to nie wiem czy to faktycznie instalacja czy błąd. Zainstalowałem gre, ściągnęły się wszystkie patche, odpalam niby wszystko ok i wyskakuje nagle "instalacja Manhattau" i pasek jest tak może w połowie i nagle staje i się nie rusza. Zostawiłem nawet konsole na noc i nic. Stoi w tym samym miejscu : / Nie pamiętam już jak to było przy pierwszej instalacji ale nie przypominam sobie takich problemów. Miejsca na dysku ponad 100gb więc to napewno nie tu leży problem. @XM. Ty niedawno pierwszy raz odpalales TD. Miałeś ten problem? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Zero problemów- ściągnąłem patche i normalnie gra sie odpalila. Może skasuj game data i jeszcze raz pobierz. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Zobaczyłem, że mam na dysku, więc spróbowałem. Klimat ośnieżonego, wyludnionego i popadającego w ruinę Nowego Jokru robi wrażenie. Ale to akurat nic nowego, bo Ubi umie tworzyć światy. Po Ghost Recon Wildlands trochę trudno przestawić się na przeciwników gąbki i cyferki w broniach i ekwipunku. Ta gra moim zdaniem byłaby jeszcze lepsza, gdyby się pozbyli tego dziadowskiego levelowania. A tak po każdej misji muszę siedzieć w ekwipunku i się bawić w porównywanie i wywalanie złomu. Samemu nawet się przyjemnie gra, ale jak wszedłem do Safe House to od razu uderzyło mnie po oczach kilkunastu innych graczy skaczących, biegających, teabagujących po całym pokoju, że aż miałem ruch wymiotny. Póki co bawię się świetnie i mam nadzieję, że dam radę do końca. 1 Cytuj
kakus 13 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Gra ktoś jeszcze ?. Odpaliłem wczoraj na XSX i mam szczękopad . Wygląda petarda !!!. Gra się fajnie, osobiście wolę jedynkę, mniej przekombinowana jest. Może robię się stary i te składanki rożnych elementów zaczynają mnie denerwować Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Ja to czekam na ten nowy f2p Heartland, czy jakoś tak. Ale cały czas coś cisza jest na temat tej gry. Osobiście też stawiam jedynkę wyżej od dwójki, klimat nowego jorku był tam nie do podjebania. Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 U mnie też jedynka wyżej niż dwójka - też chyba z racji starości wolę tę prostszą konstrukcję, a nie miliony buildów i rozkminianie. No i oczywiście śnieżny NY Ale czy teraz bym w to grał? Spędziłem tam blisko 400h, zrobiłem 100% i trzeba odpuścić (a na XBOXie by mi się chyba nie chciało tego powtarzać, za dużo gier do nadrobienia). Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 21 maja 2022 Opublikowano 21 maja 2022 Panowie, mam ochotę wskoczyć do Division (interesuje mnie tutaj zrobienie 100%). Pytanie na ile ma to teraz sens i czy w ogóle warto? Wiem, że trofea z dodatku Last Stand za wygranie 50 meczów jest chyba najbardziej irytujące, do tego Survival oraz Dark Zone, gdzie pewnie biegają już same noł lajfy.Ktoś z forumka w ogóle jeszcze w to gra, żeby w razie czego pomóc czy poratować dobrą radą? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 @Patricko Last Stand już raczej nie wbijesz bo nikt w to nie gra a przynajmniej jak byłem ostatnio to nie znalazło mi żadnego meczu (kilkanaście razy pod rząd) Cała reszta do wbicia. Z Survivalem mogę pomóc Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Grają ludzie wieczorami, przeważnie ci sami, ale grają. Zresztą mamy już ekipę sporą na ustawkę, Survival robię ze znajomym, reszta ogarnięta. Zrobić 100% i przejść do TD2. Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Survival polecam samemu, a jak będziesz się dwójką zajmował to napisz, bo może wreszcie ktoś mnie zmotywuje, żebym wrócił i dobił, co trzeba. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 czerwca 2022 Opublikowano 25 czerwca 2022 Survival to jest najlepszy w trybie PvP wtedy co chwila są momenty że można obsrać zbroje ze strachu. Najlepszy tryb ever i do dzisiaj nie jestem w stanie zrozumieć że Ubi tego nie pociągnęło dalej. Chociażby jakis f2p z tego zrobić. Naprawdę mieli mega oryginalny tryb BR którego nikt na rynku nie miał i nie ma. No a o tym że nie zaimplementowali tego do TD2 to już nawet nie chce mi się pisać bo ręce opadają Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 czerwca 2022 Opublikowano 25 czerwca 2022 W heartland bedzie cos podobnego, a i frakcje 2 to na 100% bedzie zrzyna z survival Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi