Opublikowano 25 stycznia 20169 l Dali by betę ludziom, którzy mają powyżej 10 platyn na psn i problem z glowy
Opublikowano 26 stycznia 20169 l witam, ma ktoś może kod na bete the division na ps4 i chciałby oddać albo za 4paka odsprzedać? tak, bo jestem jednym z tych co zaufał im parę lat temu i czeka na efekt końcowy któremu bliżej będzie do fc4 niż wd
Opublikowano 26 stycznia 20169 l na allegro sa kody za 3zl, to chyba taniej niz 4-pak ale nie jestem pewien bo nie pije alkoholu
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Na PSS można zamówić preordera, ściągnąć bete i wtedy anulować preordera Edytowane 26 stycznia 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ubi rozsyła @ z kodem do Bety dostałem przed momentem sprawcie swoje skrzynki. PS.już się obawiałem, że mnie pominą po ostatniej ankiecie z Alfy i to co im tam napisałem.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ktoś użyczy kod do bety na Łoniaka? Mogę się odwdzięczyć kodzikami na GoW 1 i GoW 2 z BC...
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ubi rozsyła @ z kodem do Bety dostałem przed momentem sprawcie swoje skrzynki. PS.już się obawiałem, że mnie pominą po ostatniej ankiecie z Alfy i to co im tam napisałem. Rownież otrzymałem, ciekawe jak bardzo będzie różnić sie od alphy, ale znając ubi to nie będzie
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Jakby ktoś chciał oddać kod do bety na PC to chętnie przygarnę Sprawdzy czy działa: "Twój kod 0WEMDVM2ARRA Jak wykorzystać kod?1. Wejdź na stronę: www.thedivisiongame.com/beta. 2. Wybierz platformę na którą chcesz pobrać Betę The Division. 3. Zaloguj się na konto Uplay lub zarejestruj nowe konto. 4. Wprowadź kod uprawniający do udziału w Beta testach 5. W dniu startu Bety otrzymasz wiadomość e-mail z kodem umożliwiającym pobranie gry 6. W momencie premiery dostaniesz kod odblokowujący dodatkową zawartość w grze (kombinezon, przybornik z narzędziami, karabinek szturmowy). "
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Jakby ktoś chciał oddać kod do bety na PC to chętnie przygarnę Sprawdzy czy działa: "Twój kod 0WEMDVM2ARRA Jak wykorzystać kod?1. Wejdź na stronę: www.thedivisiongame.com/beta. 2. Wybierz platformę na którą chcesz pobrać Betę The Division. 3. Zaloguj się na konto Uplay lub zarejestruj nowe konto. 4. Wprowadź kod uprawniający do udziału w Beta testach 5. W dniu startu Bety otrzymasz wiadomość e-mail z kodem umożliwiającym pobranie gry 6. W momencie premiery dostaniesz kod odblokowujący dodatkową zawartość w grze (kombinezon, przybornik z narzędziami, karabinek szturmowy). " Nie działa niestety, ale plusik za chęci się należy
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Minęło NDA na Alphe. Jest długie video, klimatyczne - nie skończyłem ogladać całego, ale linka zapodam:
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ktoś użyczy kod do bety na Łoniaka? Mogę się odwdzięczyć kodzikami na GoW 1 i GoW 2 z BC... Sprawdz PM
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Wyglada fajnie, co właściwie ma być w tych dark zone? bossowie i coś w rodzaju rajdu?
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Panowie, wystarczy zamówić pre order na ps store, dostać betę i anulować preoder.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Pieniedzy nie pobiera z konta przy zamowieniu pre ordera na PS Store ? Kiedy startuje ta beta na PS4 ?