Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

Bansai nie troluje, bierzemy na premiere bo gra się wybornie w zgranej ekipie.

Dokladnie, ekipa nie do zayebania i lecimy podbijac MROCZNA STREFE!

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 228,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Hud w tej grze po Bloodbornie wypala mi galki oczne z komunikatami wlasnie jestes podpalony super koorwo nie zauwazylbym XD

I nie potrafie pojac jak mozna wpakowac magazynek komus w plery a on nie dosc ze nic nie poczuje to jeszcze Ci za rog da dyla o_O

Wyglada to jak sikanie sie gunami na wode a nie ostra amunicje.

Sa jakies tam techniczne headshoty lub inne stealth kille czy wszystko opiera sie na pakowaniu magazynkow? o_O

Bo jest to gra RPG, a nie shooter.

Opublikowano

Jezeli ta gra jest z silnym naciskiem na RPG to jezeli Ubi nie zaora tej gry systemem Pay 2 Win to bedzie fajne multi do grania

Opublikowano

Bansai nie troluje, bierzemy na premiere bo gra się wybornie w zgranej ekipie.

Dokladnie, ekipa nie do zayebania i lecimy podbijac MROCZNA STREFE!

Powiem szczerze, że też miałem spore wątpliwości co do tej gry, ale beta mnie ostatecznie przekonała, że warto zakupić na premierę. Tylko jest jeden warunek - trzeba mieć ekipę do grania, bo inaczej fun w pojedynkę jest IMO żaden.

Opublikowano

Cze Matriks ;)

Weq to wczoraj nagrał

Opublikowano

I nie potrafie pojac jak mozna wpakowac magazynek komus w plery a on nie dosc ze nic nie poczuje to jeszcze Ci za rog da dyla o_O

Wyglada to jak sikanie sie gunami na wode a nie ostra amunicje.

Widać że nie grałeś w Mass Effect na najwyższym poziomie trudności :D
Opublikowano

Porobiłem trochę fotek, bez HUDa, graficznie jest bardzo ładnie:

thedivision_2016_01_30_02_08_42_10_by_ks

thedivision_2016_01_30_01_23_06_40_by_ks

thedivision_2016_01_30_01_20_27_70_by_ks

thedivision_2016_01_30_01_49_53_16_by_ks

thedivision_2016_01_30_01_42_43_90_by_ks

thedivision_2016_01_30_02_02_59_96_by_ks

thedivision_2016_01_30_01_41_35_67_by_ks

Zgadnij kto mi spieprzył kadr :D:

thedivision_2016_01_30_01_46_44_21_by_ks

Opublikowano

Mam nadzieje ze ogarna błędy przed premiera, a nie są to tylko testy serwerow. Dwa razy juz sie niezle w(pipi)ilem.

Opublikowano

Nie mozesz sie zwyczajnie teleportowac do jakiegos miejsca?

Opublikowano

Alez gotg czapeczke ukradlem komus w dark zone:

12615357_1054885477906624_44421393297136

Opublikowano

Nie mozesz sie zwyczajnie teleportowac do jakiegos miejsca?

No chyba się nie da, bo wczoraj dało się teleportować tylko do leadera. 

Opublikowano

Nie wiem, ja tam sie teleportowałem do questa czy tej bazy.

Opublikowano

Taki z tego RPG jak i tytuł z piękną grafiką. Dowalili statystyk i ochrzcili RPG, wow.Widac w UBI nie grali dawno w taką grę. Jak ktoś nie ma życia i ma do tego innych takich samych nolife`ow to pewnie będzie zadowolony ze strzelania, chowania się, strzelania a potem +2 do zycia i +1 do wytrzymałości i tak w kółko caly dzień...bleee...Daliby ciekawą historię to może byc coś z tego bylo a tak potencjał F2P za ciężkie grosze.

Opublikowano

Zabawnie czyta się komentarze ludzi, którzy kompletnie nie wiedzieli czym jest/ma być Division, ale i tak czują się zawiedzeni.

Opublikowano

Ubi takie dobre, ze do tej pory kody nie dostalem z tych zapisow do bety, ale i tak chyba biore na premiere.

Opublikowano

Taki z tego RPG jak i tytuł z piękną grafiką. Dowalili statystyk i ochrzcili RPG, wow.Widac w UBI nie grali dawno w taką grę. Jak ktoś nie ma życia i ma do tego innych takich samych nolife`ow to pewnie będzie zadowolony ze strzelania, chowania się, strzelania a potem +2 do zycia i +1 do wytrzymałości i tak w kółko caly dzień...bleee...Daliby ciekawą historię to może byc coś z tego bylo a tak potencjał F2P za ciężkie grosze.

wiecie co z znim zrobic

Opublikowano

Ja tam juz kilka razy pisałem, szukam gry gdzie sobie bede mogl pograc z ekipa, pogadac o duperelach. Division sie nadaje do tego swietnie, mozna sobie porobic misje, albo skoczyc na pvp.

Dzis mialem akcje z randomami, misja w szpitalu na hardzie, dwoch typow padlo, wybieglem do przodu z tarcza, oni sie wycofali, czwarty ich wyleczył. W pełnej wersji z wszystkimi skillami bedzie jeszcze ciekawiej.

Boje się tylko o end game, a raczej jego brak, ale gra i tak sie szykuje na dlugie godziny.

Opublikowano

To bedzie jak w Destiny, 15-20h "kampanii" a pozniej wszystko powtarzanie dla lepszych pukawek i innych rzeczy na wiekszym poziomie trudnosci

Opublikowano

Na dobra sprawe na tym sie opiera wiekszosc mmo, wbicie levelu i powtarzanie tych samych czynnosci.

W diablo 3 mam z 500h nabite lekko na wszystkich postaciach, sam w to bym nigdy tyle nie nabil, ale gra kilku kumpli, plus ludzie z forumka i ciagnie wtedy.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

...i ta myśl gdy nie grasz zerkając w pracy na fona że Twoja ekipa już pocina i będzie miała lepsze dropy  :rotfl: 

Opublikowano