Opublikowano 9 marca 20169 l Robin Hood z Ciebie. Ja po 10h gry i wbitym 11lvl jeszcze nie odwiedzilem DZ. Czekam na znajomych, ktorzy podbija troche expa, sam wbije chociaz 13level i ruszamy. Edytowane 9 marca 20169 l przez Koleś88
Opublikowano 9 marca 20169 l Gra zamówiona, w piątek pewnie będzie. Ale tylko jej lizne trochę bo w sobotę rano wyjeżdżam. Od niedzieli wieczorem mogę ostro grać. Mam wolne od poniedziałku do środy czy ktoś chce zerwać wieczory/nocki w tym terminie i pobiegać ze mną i pomóc oswoić się z grą? Bo w betę tylko godzinkę grałem
Opublikowano 9 marca 20169 l W tej grze istnieją jakieś inne rodzaje przeciwników niż te dresy? Podoba mi się gierka ale jak w destiny mam zabijać 3 typów przez całą grę to idzie się znudzić.
Opublikowano 9 marca 20169 l Moja kopia dziś w media expercie do odbioru. Dużo ściągania patchów na start ?
Opublikowano 9 marca 20169 l Jak się bawicie w Dark Zone? Obrońca uciśnionych czy rogue, kradziej lootu? Ja przed chwilą w strefie odbioru zabiłem dwóch rogali, podniosłem dwóch gości których te rogale powalili i razem odesłaliśmy loot. Feels good, man Kurcze zapraszalem cie do party, wlasnie sie wybieramy do DZ jako good guye.
Opublikowano 9 marca 20169 l W tej grze istnieją jakieś inne rodzaje przeciwników niż te dresy? Podoba mi się gierka ale jak w destiny mam zabijać 3 typów przez całą grę to idzie się znudzić. Oczywiście :-) Te dresy to tylko taka chuliganerka :-) Są 4 frakcje przeciwników, te dresy to tępa masa w porównaniu do 3 pozostałych frakcji, walczą bez taktyki. Inne frakcje już walczą bardziej taktycznie.
Opublikowano 9 marca 20169 l @EvildanteJeden, w okolicach 3GB.Damn, niby nieźle ustawiłem sobie czas do pogrania, ale co chwile coś mi wyskakuje, Jutro trzeba więcej pocisnąć.
Opublikowano 9 marca 20169 l Ciekawostka, ktoś po 15h grindu zrobił cap level = 30 http://cogconnected.com/2016/03/player-hits-the-divisions-level-cap-in-just-15-hours/
Opublikowano 9 marca 20169 l I kolejna http://www.softpedia.com/reviews/games/xbox-one/the-division-review-501524.shtml
Opublikowano 9 marca 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=BSSkz6iDPvM A co jeśli ktoś podejdzie do laptopa i w prawdziwym życiu wyjdzie sobie na zakupy na pół dnia? Edytowane 9 marca 20169 l przez YETI
Opublikowano 9 marca 20169 l Nic? Przeciez mozna podejsc z boku i normalnie odpalic lapka... No wlasnie na kompie nie mozna xddd Typ na filmiku probowal i nic mu to nie dalo, na PS4 jak wszedlem do tego pomieszczenia to podbieglem do laptopa jak janusze do crocsow i normalnie odpalilem posrod grupy ludzi. Trzeci dzien grania i zdanie podtrzymuje, super giereczka, dzisiaj jeszcze ekipą poszlismy do Dark Zone i zdobylismy tone niebieskiego lootu, oczywiscie 3 grupy 4 osobowe probowaly nas obrabowac no ale zostali... calkowcie, totalnie - ZA O RA NI
Opublikowano 9 marca 20169 l Czy graczom bardziej doświadczonym, którzy grają w teamie z noobami to się jakoś opłaca? Dostają większy exp ?
Opublikowano 9 marca 20169 l Nie, zresztą na hardzie przeciwnicy dostosowują się chyba do gracza z największym levelem, więc to nowy gracz szybciej leveluje (jeśli przeżyje). Za to itemki dostaje się pod swój poziom (gwarantowane nagrody po misji / skrzynki).
Opublikowano 9 marca 20169 l No z ta kolejka sam dzis doswiadczylem. Beka byla jak sie kolesie burzyli ze ktos w kolejce nie stoi xD
Opublikowano 9 marca 20169 l wreszcie ubi to zrobiło. Najprawdziwszy symulator życia UBISOFT ZBAWCĄ BRANŻY. NAJLEPSZY PRODUCENT Z WIZJĄ
Opublikowano 9 marca 20169 l Odbicie Beniteza na Hard ale jakie rękawiczki niebieskie mi wydropiły Wszystkie misje na hard = Te dlugie wymiany ognia sa dosc unikatowe i na swoj sposob dynamiczne zarazem, raz ty przesz do przodu, raz cie odpychaja i sie cofasz, raz desperacko bronisz sie pod sciana bez wyjsc, w innych giereczkach tak nie ma. Na normalu to te kartoflaki padaja jak muchy, ale hard to fucktycznie jest hard. A my w druzynie mamy jeszcze Yano, wiec dla nas jest w sumie Very Hard.
Opublikowano 9 marca 20169 l Z blantmanem próbowaliśmy we dwójkę na hard jedną z pierwszych misji i nawet pierwszych wrogów nie pokonaliśmy Bez ekipy nie ma co.
Opublikowano 9 marca 20169 l Pytanie dla tych, co już pograli te parę godzin: póki co gram solo i zrobiłem sporo misji pobocznych... Opłaca się je robić na początku, czy szybciej leveluje się robiąc główne misje?
Opublikowano 10 marca 20169 l Na mapce przy opisie każdej misji masz info ile XP, hajsu i nagród dostaniesz za jej wykonanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 marca 20169 l Jesli jest Ktos chetny (PS4) ok 11lvl jutro (znaczy juz dzis) pobiegac, porobic troche misji, potyczek a moze nawet ruszyc do DZ, to ja bardzo chetnie zapraszajcie.
Opublikowano 10 marca 20169 l Jesli jest Ktos chetny (PS4) ok 11lvl jutro (znaczy juz dzis) pobiegac, porobic troche misji, potyczek a moze nawet ruszyc do DZ, to ja bardzo chetnie zapraszajcie.Też się podpinam Pytanko od laika: Ile osób może liczyć skład? Czy można zagrać coś w rodzaju meczy priv? Edytowane 10 marca 20169 l przez MAJOCHEY_PL