Zetta 3 378 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Gra po nocce w robocie zaraz z ranca po przejezdzie zatloczonym metrem do Shibuya odebrana i przegrane do 3:30pm. Teraz czas na 2.5h snu przed kolejna nocka. Wogole obsluga klienta w Japonskim sklepie kupuje Division a oni czy mam PS+ a jak nie mam to w pudelku jest darmowy kupon na 7 dni i ze wogole PS+ jest wymagany do odpalenia gierki informuja. Pozniej jeszcze doszly pytania o to jaki rodzaj internetu mam. Podczas samej gry nieuswiadczylem zadnych lagow pomimo sporej odleglosci JP-PL, bugow i wyrzucania do menu glownego. Yano dzieki za towarzystwo od poczatku i wprowadzenie do gry z wytlumaczeniem o co chodzi i przegraniem do 6 rano Twojego czasu. Od jutra z rana sieka z ekipa dzis w robocie abstynencja od picia. Po przegraniu 5h jak narazie GOTY. Edytowane 10 marca 2016 przez Zetta Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Wszystkie misje na hard = Te dlugie wymiany ognia sa dosc unikatowe i na swoj sposob dynamiczne zarazem, raz ty przesz do przodu, raz cie odpychaja i sie cofasz, raz desperacko bronisz sie pod sciana bez wyjsc, w innych giereczkach tak nie ma. Na normalu to te kartoflaki padaja jak muchy, ale hard to fucktycznie jest hard. Dokładnie gra najwięcej przyjemności sprawia grając na hardzie w 4 osoby. Trzeba flankować, cofać się, napierać, znowu cofać, umiejętnie wykorzystywać perki ogólnie rzec ujmując myśleć ^_^ . A przechodzenie misji na normalu to takie strzelanie do kaczek. A jak wam się podobają mapki z misji? Dla mnie świetnie zaprojektowane i bardzo fajnie wyglądają (np: Napalm, Time Square, tam gdzie są pociągi). Takiej gry mi ostatnio brakowało post apo w metropoli z misjami w co-opie, customizacja broni,jednym słowem cud miód i orzeszki Mam tylko obawy co do endgameu gry, ale tym będę się martwił później Edytowane 10 marca 2016 przez Malibu Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 ja wczoraj grając w coopie natrafiłem na pierwszy bug. Robimy misje fabularną i w pewnym momencie mamy quantum break. świat staje w miejscu wrogów freezuje a ja do każdego strzelam bezkarnie. Wrogom życie nie spada w ogóle a po minucie wszyscy martwi w których władowałem mase pocisków. Na raz padają jak w matrix Nie żeby to był gamebreaking bug ale coś z siecią wczoraj przez chwile szwankowało. Kolegę z gry wyrzuciło i jeszcze w jednym miejscu moja postać została uwięziona na minutę przez niewidzialną siłę Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 @MalibuMam dziwne przeczucie, że normal został stworzony dla graczy solo - całkiem szybko można podlevelować postać i cisnąć co-op, bo itemki to wiadomo hard/crafting i dark zone (plus co bardziej ukryte skrzynie podczas misji i na mapie świata)Jak na największy lunch w historii Ubi, to serwery zadziwiająco dobrze się trzymają, było kilka zgrzytów, ale nic chronicznego i w porównaniu do wielu premier (nawet single player) gra się w miarę bezproblemowo. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Ja miałem buga z dzwiękiem smg-9. Raz strzelał normalnie i był dźwięk, żeby zaraz strzelać jakbym miał założony tłumik i walił pestkami słonecznika Edytowane 10 marca 2016 przez creatinfreak Cytuj
wrog 609 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 U mnie raz AK-47 połowę magazynka strzelał normalnie, drugą połowę bez dźwięku. Restart gry pomógł Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) @Malibu Mam dziwne przeczucie, że normal został stworzony dla graczy solo - całkiem szybko można podlevelować postać i cisnąć co-op, bo itemki to wiadomo hard/crafting i dark zone (plus co bardziej ukryte skrzynie podczas misji i na mapie świata) Jak na największy lunch w historii Ubi, to serwery zadziwiająco dobrze się trzymają, było kilka zgrzytów, ale nic chronicznego i w porównaniu do wielu premier (nawet single player) gra się w miarę bezproblemowo. No tak normala można spokojnie w pojedynkę zrobić, ale traci się cały fun z gry. No ale jak kto lubi. Niektórzy to naprawdę nie umieją się delektować grą, tylko chapią w całości Gość to wrzucił wczoraj wieczór. Edytowane 10 marca 2016 przez Malibu Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Czy ktoś z Was może wie, albo słyszał coś na temat zadań w późniejszej części gry? Wiem, że te główne można powtarzać na wyższych lvlach itd, ale np co z tymi pobocznymi? Jak zrobie powiedzmy wszystkie na całej mapie, to zostane z pustą mapą i nic już nie będzie do zrobienia, czy będą się jakoś potem generować te potyczki itd ? Bo te dzielnice które wyczyściłem teraz, to niestety już cały czas puste.... Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Czy ktoś z Was może wie, albo słyszał coś na temat zadań w późniejszej części gry? Wiem, że te główne można powtarzać na wyższych lvlach itd, ale np co z tymi pobocznymi? Jak zrobie powiedzmy wszystkie na całej mapie, to zostane z pustą mapą i nic już nie będzie do zrobienia, czy będą się jakoś potem generować te potyczki itd ? Bo te dzielnice które wyczyściłem teraz, to niestety już cały czas puste.... Z tego co zauważyłem to można je powtarzać, ale nie dostajesz już za nie np. dodatkowych bonusów (punktów rozwoju skrzydła czy blueprintów), a wpada tylko XP i kasa. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Czy ktoś z Was może wie, albo słyszał coś na temat zadań w późniejszej części gry? Wiem, że te główne można powtarzać na wyższych lvlach itd, ale np co z tymi pobocznymi? Jak zrobie powiedzmy wszystkie na całej mapie, to zostane z pustą mapą i nic już nie będzie do zrobienia, czy będą się jakoś potem generować te potyczki itd ? Bo te dzielnice które wyczyściłem teraz, to niestety już cały czas puste.... Idź do bazy/kryjówki i podejdź do mapy na tablicy to Ci zaktualizuje zadania. Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Czy ktoś z Was może wie, albo słyszał coś na temat zadań w późniejszej części gry? Wiem, że te główne można powtarzać na wyższych lvlach itd, ale np co z tymi pobocznymi? Jak zrobie powiedzmy wszystkie na całej mapie, to zostane z pustą mapą i nic już nie będzie do zrobienia, czy będą się jakoś potem generować te potyczki itd ? Bo te dzielnice które wyczyściłem teraz, to niestety już cały czas puste.... Idź do bazy/kryjówki i podejdź do mapy na tablicy to Ci zaktualizuje zadania. No właśnie nie aktualizuje. W dzielicach, w których wszystko zrobiłem nie ma opcji podejść do tablicy, czy oficera. To działa tylko wtedy, gdy pierwszy raz odwiedzasz kryjówkę. Edytowane 10 marca 2016 przez IrenicuS Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Aha, myślałem,że za każdym razem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Gra się naprawdę wybornie chociaż czuć że serwery przeciążone i czasami wywala z serwera. Na razie mam 8 lv jednak staram się nie lecieć na pałę tylko delektować grą. Dzisiaj spróbujemy zrobić z ekipą Madison na hardzie bo rzeczywiście zwykle misje szybko lecą. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 i przegraniem do 6 rano Twojego czasu. ja jakoś źle patrzyłem na zegarek, jak sie rozłączyliśmy i zobaczyłem zegarek w laptopie to była 7:30 rano xDD a mimo to ustawiłem sobie budzik żeby nie przespać za dużo i wsałem właśnie i ide grać ja wczoraj grając w coopie natrafiłem na pierwszy bug. Robimy misje fabularną i w pewnym momencie mamy quantum break. świat staje w miejscu wrogów freezuje a ja do każdego strzelam bezkarnie. Wrogom życie nie spada w ogóle a po minucie wszyscy martwi w których władowałem mase pocisków. Na raz padają jak w matrix Nie żeby to był gamebreaking bug ale coś z siecią wczoraj przez chwile szwankowało. Kolegę z gry wyrzuciło i jeszcze w jednym miejscu moja postać została uwięziona na minutę przez niewidzialną siłę to nie był bug tylko poprostu lag czasem nam sie też trafiała podobna rzecz, ale zaledwie ze 3-4 razy na dwa dni grania w premiere więc serwery i tak nieźle wytrzymują ogolnie jak sie pojawiają lagi albo ma kogoś wywalić to akcja sie zatrzymuje w progresie - niby sie ruszasz ale nie możesz zadać nikomu obrażeń itp w sumie nieźle to rozwiązali bo inaczej w przypadku laga to przeciwnicy komuterowi by cie zaorali gdybyś miał te kilka sekund przerwy z powodu laga, a tak to akcja sie zatrzymuje i czeka na koniec laga, ty nie możesz zabijać ale zwykle sam też nie zostajesz zabity Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Screen z pierwszej darmowej insty, która ma być w kwietniu. Będą setowe itemki oraz wymagany min. poziom ekwipunku ^_^ Edytowane 10 marca 2016 przez Malibu Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Ar Tu Di Granattu (zwroccie uwage na kolejny przyklad za(pipi)istego oswietlenia jak granacik puszcza zielone swiatelko na dym wychodzacy z kanalow) 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 raz czytam, że hard=lepsze dropy, a drugi raz, że nie koniecznie jak to jest? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Grę kupiłem i mam nadzieję, że nie będzie odstawki jak to było w przypadku Star Wars Battlefront. Ładny plakat z bonusem w grze zakupione w media expert, niech ino tylko ściągnie się łatka i zobaczę z czym to się je ta gra, bo w betę jakoś nie miałem chęci pograć. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Ktoś chetny na latanie po NY? Lvl 12 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 raz czytam, że hard=lepsze dropy, a drugi raz, że nie koniecznie jak to jest? Hard = lepsze gwarantowane nagrody i zwykle lepszy drop, bo jest dużo więcej elite'ów i lieutenantów, dodatkowo są na większym poziomie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 co dzisiaj spie,rdalałem z 2 ziomkami po całej mapie przed dwoma elite'ami z miotaczami ognia to nasze xD ale udało się w końcu ich zdjąć! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Kurde kusi trochę, tylko ze ostatnio nie mam czasu na coopy wiec przez 90% czasu grałbym sam, no nic moze za jakiś czas wezmę Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 kubson kupuj, goty gierka xd 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Ta opcja streamowania audio party chata jest taka mega!! Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Ktos chetny moze teraz na jakies misje i/lub DZ? Level 11 (prawie 12). / PS4 Co to są te przerobione modyfikacje? Nic z nimi zrobic sie nie da i nie kumam za bardzo. Edytowane 10 marca 2016 przez Koleś88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi