Oldboy 984 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 jest na kombinezon który można sobie wsadzić 1 Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Jest w tej grze zwykłe pvp np tdm , dm itp? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Chyba nie albo jeszcze nie mam 30 lvl i może później. Na razie pvp jest bardziej w stylu mmo. Wchodzisz do pvp dark zone możesz robić zadania z ludźmi a możesz stać się roguem i zabijać. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 W DZ samemu można zrobić dm Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Ja po weekendzie bede miał chyba Division PS4 na sprzedaż, gra jest na tyle dobra że nie chce przy niej spędzić 1k godzin tak jak w Diablo Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Jest w tej grze zwykłe pvp np tdm , dm itp? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Gdzieś czytałem że w którymś dodatku mają dojść różne tryby na dz. Taki tdm czy zwykły dm na zamkniętej mapie to byłoby coś. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 No TDM w Police Academy, albo w Broadway Emporium - jestem za. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Jest kilka takich miejsówek gdzie spokojnie można takie akcje robić. Ogólnie to dziwi mnie brak takich trybów od początku. Tak formuła dz od początku skazana była na krótko żywot bo po prostu szybko może się znudzić. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Oj tam ja tdm nie widzę w tej grze. Chcesz tdm to masz call of duty czy halo. Kurna jak wy sobie wyobrażacie tdm jak gracz może przyjąć 1000 pocisków na klate. To inny rodzaj gry i inny rodzaj strzelania. To tak jak byś chciał tdm w wowie. Ja widzę przyszłość w ciekawych trybach sieciowy. Jakieś strategiczne zdobywanie czegoś, podchody etc. Tradycyjne tryby multi przy tej mechanice odpadają. 1 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 A jak jest z matchmakingiem z randomami, załóżmy że misja dana ma wymagany lvl 5-8 to istnieje szansa że jakiś high lvl wbije i będzie brał wszelkich na hita? Miałem takie coś w destiny i kompletnie rujnowalo dla mnie rozgrywkę. 25% misji zrobionych i jeszcze mi się tak nie zdarzyło. Maksymalnie 1-2 poziomy wyższe ode mnie, gdzie i tak na hard jest ciężko. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Uzytkownk Wet Willy przed premiera Division: Bansai: Tapczan, kupujesz dywizje? Bedziem ciorac z ekipa c'nie? Ukyo: A wez ty mi spiertalaj z tym rakiem, beka wnuniu *premiera Dywizji*Ja, Yano, Hendrix i kilku innych kolezkow siedzimy, gramy, jaramy sie rakiem, coopik, emocje, szampanska zabawa, Ukyo siedzi, slucha, troche smutałke, no ale trzymal sie dzielnie grajac sobie w Street Fightera. Mija kilka dni, Ukyo wciaz siedzi i slucha, wciaz smutalke, az wczoraj nie wytrzymal, kupil giereczke, zraczyl sie razem z nami totalnie, no ale powiedzial od razu "dlugo dzis nie pogram, bo jutro do roboty". Wchodze teraz do imprezki, patrze, Ukyo ma 19 lvl i 20 rank w DZ, pytam go skad tyle tego natrzepal skoro mial krotko grac bo jutro do pracy, no i okazalo sie ze siedzial do 5ej rano a do pracy jednak dzisiaj nie idzie Mesjasz? NO CHYBA MESJASZ 4 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Pawcio teraz i tutaj sie juz przerzuciles z trolololo Division? XD Zaakceptuj Mesjasza. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 [*] sprzedaje plejstejszon Pawcio pora na pełne rozwarcie. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Pawciokratosina ostatni bastion obrony przed rakiem Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Ale wiesz ze tego Ubi nie zrobilo? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Pawciokratosina ostatni bastion obrony przed rakiem Nie kupiles tylko dlatego ze nie masz dostepu do pleja teraz, nas i SIEBIE nie oszukasz @Kali O ktorej dzis bedziesz? Bo Ukyo cie juz grubo odgonil, trzeba ci pomoc troche! Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Nie kupie tego, chociaż w bete grało się mega przyjemnie Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 @Kali O ktorej dzis bedziesz? Bo Ukyo cie juz grubo odgonil, trzeba ci pomoc troche! Bansai teraz robota a po robocie bedzie niedziela ktora musze z zona spedzic T_T Wracam do szeregow od poniedzialku!! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Pawciokratosina ostatni bastion obrony przed rakiem Trzymamy się razem kolego Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Ja bylem o krok, dobra okazje mialem ale ktos wykupil zanim do sklepu dojechalem ;/ Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 absolutnie nie kupuje, by mnie nie kusilo dzis zaopatrzylem sie w new order i po 3h jest sakramecnko dobrze Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 marca 2016 Opublikowano 13 marca 2016 (edytowane) jeden z wieluuuu smaczków gry - reakcja szyb na ostrzał - zwykła szyba na budynku tłucze sie i rozpada na kawałki po paru strzałach - wzmocniona boczna szyba samochiodu nie rozpada sie na kawałki tylko dziurawi i można wycinać wzorki - najbardziej wzmocniona przednia szyba która jest hartowana dla zwiększenia bezpieczeństwa nie niszczy się tylko pęka na kawałki ale zachowuje całość naprawde mocno pojechali z realizmem jeśli chodzi o takie smaczki pisze to głownie w kontraście do większości gier które dzielą się na 2 opcje 1 po pary strzałach szyba sie rozpada i znika 2 na szybie robią sie tylko dziury jak na zwykłej ścianie tutaj mamy różne zachowania szyby i różne stopnie rozpadu nawiązujące do realnego świata i tego jak reaguje zwykłe szkło a jak hartowane i laminowane Edytowane 13 marca 2016 przez Yano 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 marca 2016 Opublikowano 13 marca 2016 Dark Zone - bardzo brzydka pogoda, strzelac sie nie da -> relokacja do metra, fajny klimacik i ekstra wymiany ognia w zamknietych pomieszczeniach -> o, mini-boss -> skrzyneczki -> wyjscie na zewntarz, o, fajna pogoda -> pora na ewakuacje lootu -> kolejny mini-boss -> loot extracted. No kurcze moglbym tak caly dzien a czasem jeszcze dochodzi czynnik ludzki w postaci rogue'ow i wtedy dopiero jest ciekawie. Super giereczka, fajny raczek. PS. Fanek cienias uzyl taxi, gardzic typem. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi