Opublikowano 13 marca 20169 l Odpaliłem na chwile, wbilem 8lvl. Nawet z randomami miód, udało się tez chwile z uzytkownikiem Dapo zagrac. Uzywa ktos tarczy? Bo mam te same bugi co w becie, raz nie moglem wyrzucic tarczy, innym razem reke z gnatem mialem skierowana w ziemie i moglem sobie tylko pod nogi strzelac.
Opublikowano 14 marca 20169 l Ktos chetny na granie dzis od 16-17? Preferowane okolice 10lvl ale moze byc wyzszy
Opublikowano 14 marca 20169 l W weekend dostałem grę od brata. Na chwilę obecną lvl 7 a ocena to mocne 8/10 Edytowane 14 marca 20169 l przez SebaStianO85
Opublikowano 14 marca 20169 l Dla lubiących statystyki powstała wersja Trackera do Division http://divisiontracker.com/
Opublikowano 14 marca 20169 l ale lvl szybko wpada. Do wczoraj przez tydzień próbowałem kilka różnych rzeczy i nie skupiałem się na zadaniach pobocznych etc. Wczoraj w 2 h z 20 do 23 lvl . Dwa zadania fabularne i oczyściłem 3 regiony z pobocznych.
Opublikowano 14 marca 20169 l uwielbiam się zawiesić w menu Ogólnie muzyczka jest kozacka, zalatuje trochę ME 30lv 33lvl w DZ 115K DPS 70K HP 22K EK Tak mój kolo się ma, idę w szturmo/snajpera, dużo buffów do strzelania za osłony i premie do HSów Ale kierwa nic ciekawego nie chce dropnąć, póki co trzy żólte itemy Edytowane 14 marca 20169 l przez Soul
Opublikowano 14 marca 20169 l Ja dzis wbilem 26lvl. Wiekszosc otemow fioletowych i pare niebieskich. Zoltego zadnego jak na razie. Jak dobije 30lvl to wbijam na poziom wyzwanie, tam podobno wypada 1 item zolty na rozgrywke.
Opublikowano 14 marca 20169 l No ale to misje są mega hardcorowe, trzeba tam lecieć pełnym składem a i ta żółty nie zawsze jest lepszy od fioletowego którego mamy na sobie
Opublikowano 14 marca 20169 l @Koleś Tak w Daily mission wypada złoty przedmiot ale nie we wszystkich misjach (są one bardzoooo ciężkie, bez tanka, hilera nie ma co tego ruszać), wczoraj z znajomym próbowaliśmy to zrobić oraz z dwoma randomami, nie dało się togo zrobić. Wczoraj u vendora w skrzydle ochrony był magazynek (fioletowy) 80,50% powiększenie magaz i 31% obr. od kryta. Pokazywało, mi że DPS wzrośnie o 10k, kupiłem założyłem i dps tylko podskoczył o 1k WTF (a miałem 75% pow. magaz i 17% szybko szczelności). Ktoś wie jak to jest dokładnie dlaczego tak głupio pokazuje? Ja idę w DPS/Technik Edytowane 14 marca 20169 l przez Malibu
Opublikowano 14 marca 20169 l Soul - te 115K dps to chyba ze snajperki co? Ile masz na broni automatycznej? Staty ładne ale lvl szybko wpada. Do wczoraj przez tydzień próbowałem kilka różnych rzeczy i nie skupiałem się na zadaniach pobocznych etc. Wczoraj w 2 h z 20 do 23 lvl . Dwa zadania fabularne i oczyściłem 3 regiony z pobocznych. Za niektóre poboczne wpada po 60k exp a są one krótkie na jakieś 10-15min Malibu - a porównywałeś z modami na swojej boni czy mody miałęś zdjęte? Wydaje mi sie, że o to chodzi Jak Daily mission są oznaczone na mapce? Edytowane 14 marca 20169 l przez Fanek
Opublikowano 14 marca 20169 l Mnie sie nie zdazylo. Glownie fiolety kupuje, kraftuje lub w dz. Malibu mialem to samo. Chyba o tym samym magazynku mowimy. Podniosl mi co prawda ons ale nie tyle ile pokazywalo. Nie wiem od czego to jest zalezne. Ale 48 naboi w magazynku duzo daje No na poziom wyzwanie potrzeba 4 osob, kazdy 30lvl wiadomo i troche juz doyebanych w dz co by dobrze dopakowanym byc. Jakby ktos byl chetny na to w tygodniu to dajcie znac, ja chetnie sie podejme niebawem.
Opublikowano 14 marca 20169 l Te fioletowe mogą wylecieć na normalu i bez DZ poniżej 20 levelu? Fiolety zaczynają lecieć tak gdzieś po 25lvl, przynajmniej u mnie tak było.
Opublikowano 14 marca 20169 l Te 115K mam z karabinu szturmowego SOCOM'a ze snajpy mam jakieś 80K i potrafię walnąć kryta w baniak nawet za 250 tysi.
Opublikowano 14 marca 20169 l Kolejne ocenki Mesjasza i GOTY GameSpot – 8/10 GameCrate – 8/10 Hardcore Gamer – 8/10 Metro GameCentral – 7/10Digital Spy – 10/10 Eurogamer.it – 9/10
Opublikowano 14 marca 20169 l Jestem w szoku że pierwszy raz od bardzo dawna gra w coopie w która da się grać z randomami Co prawda czasem wymiękają i zostawiają Cię w połowie misji na hardzie, ale ostatnio tak z jednym ruskiem cisnołem chyba z godzinę aż wkońcu się udało. Jakby ktoś chciał pograć wieczorami zapraszam, aktualnie lvl17.
Opublikowano 14 marca 20169 l Na samym początku trzeba robić samemu wszystko? W mathmaking mam komunikat, że nie mam w tej chwili żadnych pasujących misji, gdy chcę znaleźć innych graczy.
Opublikowano 14 marca 20169 l poczatek to tutorial, jedna misja i dwie poboczne, je chyba samemu trzeba ogarnac
Opublikowano 14 marca 20169 l Ruchalbym Wolę starsze takie 30 np. Może jakieś sub-fora dla The Division? ^_^ Na samym początku trzeba robić samemu wszystko? W mathmaking mam komunikat, że nie mam w tej chwili żadnych pasujących misji, gdy chcę znaleźć innych graczy. Ostatnią misję z tutoriala można z kimś zrobić, wiem bo robiłem.
Opublikowano 14 marca 20169 l Ruchalbym Wolę starsze takie 30 np. Może jakieś sub-fora dla The Division? ^_^ Z blond atrybutami