Opublikowano 16 marca 20169 l Kuźwa nic nie leci na tym DZ Chodzi ktoś z tym Vectorem 45? Opłaca się go zrobić? Bardzo fajna giwera moim zdaniem warto.
Opublikowano 16 marca 20169 l https://www.facebook.com/553244038084789/videos/1018162358259619/ [emoji33][emoji33][emoji33] nieźle zaorane, dlatego my zawsze po pierwsze puszczamy puls żeby widzieć czy nie ma jakiegoś żartownisia w okolicy a po drugie przy wysyłce kłade plecak leczący - nawet jak byśmy oberwali granatem to plecak automatycznie nas zaczyna ożywiać Gość tak chyba z 15 minut z tym karabinem nad głową latał widzieliśmy tego buga ze 3 razy, wystarczy zmienić broń na chwile i wraca do normy Edytowane 16 marca 20169 l przez Yano
Opublikowano 16 marca 20169 l Ja mam Vectora na 100k dps z dropu, ale chodze jako main ze sporo lepszym kałachem z większym dps i dużo większym magazynkiem. Craft end game jest kosztowny jeśli chodzi o matsy i sam sie zastanawiam co produkować, dziś wieczorem Jacek ma robić tego Vectora z mastsów to zobaczymy co mu wyjdzie. A najlepsze Vectory widziałem po 145-150k dps Generalnie wole coś z większym magazynkiem, przy 77 naboi magazynek z bliska moge zjechać cały armor z elity 32lvl na jeden raz Zeratul - niezłe znalezisko, czyli mają po prostu cała mape zrobioną tak jak na E3 pokazywali i pocieli na DLC aby więcej kasy wyciągnać. Dlatego właśnie pisałem z rakiem i nie chciałem tego kupować. Choć obecnie nie tylko oni już tak robią, zaorać anyway Edytowane 16 marca 20169 l przez Fanek
Opublikowano 16 marca 20169 l Gierka zamówiona, dałem 199 za nową w foli. Mam nadzieję, że przygarniecie kropka
Opublikowano 16 marca 20169 l Central Park przy tym znalezisku to pikuś: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4ajhti/656ft_boat_in_harbor_with_a_bunch_of_lmb_symbols/
Opublikowano 16 marca 20169 l z tego co widzialem to tam chyba sa widelki jakies i cie nie wrzuci z typami na 30lvl, wiec jak jest juz opcja zeby isc to mozna probowac.
Opublikowano 16 marca 20169 l Z którym levelem warto iść do darkzone ?ja śmigam od 10 tego i jest gicior.
Opublikowano 16 marca 20169 l Widełki na Zone są co 5lvl czyli 15-20, 20-25, 25-30 jakoś tak, ja poszedłem dopiero na 30lvl bo chciałem mieć gap i zająć się końcowym gear
Opublikowano 16 marca 20169 l Ja wbiłem tam na 17, ale samemu trochę lipa. Broniłem z typem miejsce odbioru, przyczepił swoja paczkę do liny, ja zaczynam swoją a ten mi plecy seryjkę... No mercy
Opublikowano 16 marca 20169 l Ja wbiłem tam na 17, ale samemu trochę lipa. Broniłem z typem miejsce odbioru, przyczepił swoja paczkę do liny, ja zaczynam swoją a ten mi plecy seryjkę... No mercy Odpalasz super dodajacego shielda plus rzucasz wiezyczke na ziemie... 1vs1 i masz szanse.
Opublikowano 16 marca 20169 l Spotykacie w DZ zbuntowanych? Bo ja przez 6h spotkałem dosłownie jednego "śmiałka"... W którą część DZ najlepiej iść żeby na nich zapolować?
Opublikowano 16 marca 20169 l Na dole... im bardziej na północ tym ciężej o spotkanie żywej duszy. Ja osobiście lubię solować 31lvl... 32 za dużo ammo zjada.
Opublikowano 16 marca 20169 l Ja wbiłem tam na 17, ale samemu trochę lipa. Broniłem z typem miejsce odbioru, przyczepił swoja paczkę do liny, ja zaczynam swoją a ten mi plecy seryjkę... No mercy Odpalasz super dodajacego shielda plus rzucasz wiezyczke na ziemie... 1vs1 i masz szanse. No patrz dobry pomysł
Opublikowano 16 marca 20169 l Dość regularnie spotykamy Rogue'ów, trophy za 20-tu już wpadło, Bansai też ma. Najbardziej lubią kręcić się w okolicach sklepu sportowego i lotniska. Moim zdaniem rushowanie 30-ki to zły pomysł i lepiej regularnie bawić się w Dark Zone i ogrywać misje na hardzie. Edytowane 16 marca 20169 l przez Hendrix
Opublikowano 16 marca 20169 l Wkurza to ze czasem przypadkiem mozna kogos mocno zranic i jestes rougiem. A w chaosie przy heli to sie zdarza dosc czesto. Czasem typy ogarniaja i wiedza ze przypadek, ale niektorzy dostaja pier.dolca i sie zaczyna. Juz dwa levele tak spadlem ;/
Opublikowano 16 marca 20169 l Rozumiem że większość graczy tu udzielających się łupie na ps4? Bo nie wiem na jakąs platformę zakupić, z jednej strony więcej znajomych na psn a z drugiej okazja 150 zł za nowke na one,wybiorę chyba jednak przyjaźń
Opublikowano 16 marca 20169 l http://9gag.com/gag/avPxGKO xDDD btw. misje na challenging niezly kosior, wlasnie mi sie udalo trzepnac jedna z Yankersem i bylo dosc ciezko, cale szczescie sie oplacilo bo fajne zlote knee pady polecialy no i troche phoenix creditsow
Opublikowano 17 marca 20169 l 20lvl wbity, zrobilem sobie fioletowego auga, plany chyba dostalem za wyczyszczenie jakiegos kawalka miasta. Czuc roznice. Nie spiesze sie z glownymi misjami ale te poziomy i tak szybko leca, do kwietnia jak wejda raidy to sie chyba uzbroje.
Opublikowano 17 marca 20169 l Mam pytanie odnośnie dz. Na mapie oznaczone są punktu z ikoną pięści które czasem są szare a czasem fioletowe. Z czego to wynika?
Opublikowano 17 marca 20169 l Rozumiem że większość graczy tu udzielających się łupie na ps4? Bo nie wiem na jakąs platformę zakupić, z jednej strony więcej znajomych na psn a z drugiej okazja 150 zł za nowke na one,wybiorę chyba jednak przyjaźń Ja gram na One, na liście ze sześciu znajomych głównie z PPE też gra.
Opublikowano 17 marca 20169 l Mam pytanie odnośnie dz. Na mapie oznaczone są punktu z ikoną pięści które czasem są szare a czasem fioletowe. Z czego to wynika? Fioletowe - są mobki Szare - nie ma mobków Dzięki temu nie biegasz po całym DZ w poszukiwaniu miejsc gdzie się odrodzili przeciwnicy
Opublikowano 17 marca 20169 l @Fanek kałach bazowego ma 65K czyli z modami prawie dwa razy tyle ale zrezygnowałem z niego tak jak z 40K DPS na karcie ponieważ.... PANOWIE olejcie główny DPS na karcie, stakujcie gdzie się da szanse na kryta, dmg od niego i obrażenia od trafień w głowę, na broni warto mieć talent z dwoma toporkami który też daje większe obrażenia HSów ja wczoraj zjechałem z 125 K na 85 K DPS na kracie a w zamian skupiłem się na ukrytych bonach który wymieniłem wyżej, cyfry obrażeń znacznie urosły, różnica widoczna gołym okiem.
Opublikowano 17 marca 20169 l Dzięki za info Soul, czyli tyle samo co mój kałach, ale wczoraj jeszcze lepsza broń padła. Btw. można u kogoś zmienić talenty na broni?