Opublikowano 17 marca 20169 l Bedzie moze Ktos chetny dzis na jakas misje/dwie na poziomie wyzwanie wieczorem? 20-21?
Opublikowano 17 marca 20169 l Zauważyliście by jakieś skille były mocniejsze od innych czy bardziej skuteczne ?
Opublikowano 17 marca 20169 l Koniec koncow kazdy skill jest przydatny w jakiejs sytuacji, nawet jesli opis wcale na to nie wskazuje mozna sie zaskoczyc, wczoraj tak mialem z kulka i modem na niej ktory powoduje confuse'a u wrogow, bardzo przydatne. Chodz obecnie troche OP jest imo smart cover jak ma go wiecej niz 1 osoba, bo efekt sie stackuje. @Zeratul Ogranicz sie do linkowania swoich filmow tylko w jednym miejscu ok? Wybierz sobie czy wolisz statusy, czy JEDEN temat i tego sie trzymaj.
Opublikowano 17 marca 20169 l Zazwyczaj ograniczam się do jednego linkacza, ale w przypadku za(pipi)istego materiału chcę go jeszcze do statusu walnąć. Lepiej pochwal się swoimi statami.
Opublikowano 17 marca 20169 l Ten rajd co jest oznaczony na żółto i wkrótce za darmo dostępny, wiadomo kiedy będzie można to grać? Początek kwietnia?
Opublikowano 17 marca 20169 l Ten rajd co jest oznaczony na żółto i wkrótce za darmo dostępny, wiadomo kiedy będzie można to grać? Początek kwietnia? Nie jestem pewien czy to jest rajd. Bardziej to wygląda na pierwszą misję z nowego wątku fabularnego. Podejrzewam, że będzie on powiązany z tym statkiem co to go ludzie eksplorują po wyjściu za mapę - tam może być finał. Niby wypuścili informację, że pierwszy dodatek ma być dostępny w kwietniu, tylko pytanie czy od razu dla wszystkich platform czy tylko dla sprzętu M$, które ma 30 dniową ekskluzywność na wszystkie DLC? Edytowane 17 marca 20169 l przez PiaTeK
Opublikowano 17 marca 20169 l Mam pytanie w sprawie coopa, niby to powinna być oczywistość, ale wolę się upewnić. Można grać we dwóch na jednej konsoli i przejść w ten sposób cały wątek fabularny? Ekran podczas grania we dwóch jest podzielony czy nie?
Opublikowano 17 marca 20169 l Nie wszystkie, tylko pierwsze dwa płatne DLC.@upNie, nie ma kanapowego co-op, gra jest cały czas online i na taką zabawę jest nastawiona.
Opublikowano 17 marca 20169 l tego typu gra nie ma szans na coopa na podzielonym ekranie, zarówno ze strony technicznej sprzętu jak i mechaniki gry, to nie jest diablo3
Opublikowano 17 marca 20169 l Też odczuwacie znużenie ? Dark Zone trochę się przejadł a raptem minął tydzień od premiery gdzie przy takim Destiny dopadło dopiero po 14 miesiącach.Ciekaw jestem jaki poziom zaprezentuje niedoszły Raid i czy grywalność będzie choć trochę porównywalna do poziomu Bungie ?
Opublikowano 17 marca 20169 l No ja też chyba. Zrobiłem dziś na ambitnym misje i w sumie .... łatwiutko Z 3 randomami bez komunikacji głosowej. Pobiegam sobie jeszcze po dark zone i wsio
Opublikowano 17 marca 20169 l Szkoda, ze na premiere nie dali większej zawartości, bo po 20h gra mnie już strasznie nudzi. Aczkolwiek widze w niej potencjal
Opublikowano 17 marca 20169 l Jest duża zawartość tylko ludzie szybko robią i non stop grają jak to w każdym typowym mmo jest, bardzo dużo potyczek, fakt powtarzające schematy misji i pobocznych, masz wyzwania na 30 lvl i ogólnie zawartość jest dużo większa niż w takowym destiny na premierze, gdzie szło się tam szybciej zanudzić i odstawić na bok. A potencjał jak fakt ma i to duży, na które trzeba czekać na nowe raidy, przedmioty i ogólnie bajery szmery.
Opublikowano 18 marca 20169 l Contentu nie brakuje ale z tego co widzę dużej zachęty żeby grać dalej też nie, w Borderlandsach było fajnie bo po przejściu gry szło się następny playthrough z wyższym poziomem trudności od nowa i tak w kółko aż do wymaksowania postaci, ta gra nigdy mi się nie nudziła ale była też tam duża dawka humoru
Opublikowano 18 marca 20169 l Ja się z graniem nie śpieszę bo i czasu nie mam za dużo na nie. Obecnie lvl 10 i około 11 godzin. wczoraj robiłem misję fabularną z randomami, i muszę przyznać że jak na niskich levelach grało się bez problemu, tak tutaj kilka razy padłem. Musiałem zmienić umiejętności na leczenie drużyny, żeby jakoś brnąć do przodu. Współpraca i ogarnięty team to podstawa Edytowane 18 marca 20169 l przez SebaStianO85
Opublikowano 18 marca 20169 l To i tak szybko lecisz, ja wczoraj wbiłem 12 bo ponad 17 godzinach W sumie to więcej biegam po mieście. Zazwyczaj robię 2-3 misje poboczne i koniec grania bo rano do roboty
Opublikowano 18 marca 20169 l Wczoraj a wlasciwie dzis (skonczylismy o 2 w nocy), w koncu udalo sie zrobic dzienna Lexington na ambitnym. Co to byla za sieka. Ponad 2h jatki, taktyki i ucieczki. Hard to przy tym naprawde pikus. Przez jakis czas juz nie podchodze do ambitnych, trzeba najpierw postac dopakowac.
Opublikowano 18 marca 20169 l Dobijam do 30, za co sie warto wziac zeby troche sprzetu wyfarmic przed DZ? Bo teraz mam szmaty jakies niebieskie glownie.
Opublikowano 18 marca 20169 l Dobijam do 30, za co sie warto wziac zeby troche sprzetu wyfarmic przed DZ? Bo teraz mam szmaty jakies niebieskie glownie. Za DZ sie wez, idz na 29 lvlu i farm fiolety. btw. bedzie ktos zaraz probowal zrobic daily mission w elektroni na challenging?
Opublikowano 18 marca 20169 l Z randomami to mi sie nie chce chyba po dz biegac Topowe rzeczy mozna uzyskac z craftu? Wszystko rozkladam ale moze lepiej sprzedawac Edytowane 18 marca 20169 l przez Shen