Opublikowano 6 kwietnia 20168 l No i jednak dobiłem do 50lvl i nawet udało mi się samotnie wejść do sklepiku w kościele w DZ i czy mi się tylko wydaje czy generalnie straszna kupa jest w tych sklepach w DZ? W zasadzie tylko teoretycznie MP5N robi wrażenie i pod względem dmg jest chyba nieco lepszy od Vectora ale czy jest podobnie do opanowania jak Vector czy sądząc po niskiej stabilności nosi pociski po całej okolicy? Da się go w miarę opanować na padzie? I drugie pytanie: SG38 ze sklepiku w kościele wali całymi seriami czy po 3 pociski? Jest wart zainteresowania? Nie nosi go po całym ekranie? Od niemal 2 tygodni nie znalazłem ani nie zrobiłem lepszej broni od tego co mam. A szału nie mam. Najbardziej mnie dobija brak dobrej szybkostrzelnej snajperki - M1A Pierwsza Fala (fiolet) z podstawowym (na golasie) ok 40k na strzał (i rpm 300) niestety jest nadal nie do pobicia. Mam w schowku fiolet M44 z podstawowym 45k na strzał ale rpm 55 nie pozwala zatrzymać szarżującego nosorożca a M1A tak. A gold SOCOM ze sklepiku z 22k na strzał to w ogóle jakaś pomyłka. Czekam na update Edytowane 6 kwietnia 20168 l przez friedrich
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Raczej każdy wie jaki jest matchmaking - czasem dobry, czasem zły jeśli chodzi o dobór ludzi, bo to zwykła składanka zlepek, że trafi się jakiś nieogarnięty typ. A ambitny warrengate jest najtrudniejszy do zrobienia jeśli wypadnie Ci dzienna misja to jest czasem niemożliwe zrobić z randomami - ale tak jak mówiłem, trza cierpliwości do tego mm i można nawet bez komunikacji zrobić najtrudniejszy raid zaraz po konsulacie. Pierwszy raz udało mi się zrobić z randomami elektrownię, bo wcześniej ze znajomymi to spokojnie ukończysz ale randomy to totalna kwintesencja gry - nawet polecam dla ludzi cierpliwych
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l od wtorku ma być gear score zamiast levelu (bo wszyscy i tak mają 30) i ma być machmaking po gear scorze to powinno być bardziej ogarnięte
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l No właśnie też na to czekam, że w końcu będzie na Tym opierany matchmaking, co jest na duży plus.
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l http://www.ppe.pl/news/42910/wielka-lista-zmian-w-aktualizacji-1-1-do-tom-clancy-s-the-division-mamy-wszystkie-szczegoly.html srotfl zwiększyli ilość części potrzebnych do craftowania złotych rzeczy z 5 do 15 sztuk!!! czyli trzeba zbierać jeszcze więcej złomu by potem przy panelu stworzyć coś sensowego. Widzę że powoli już nie ma co szukać w tej grze.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Zwiększyła się także ilość złota z bossów więc łatwiej będzie coś zdobyć.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Czy zielone i niebieskie Division Tech w endgame przydają się do czegoś innego oprócz zamiany na materiały? (bo w złote DT zamienić ich nie można)
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Kryzys w crafcie trwał... 3 dni. Od patcha 1.1 każdy named enemy będzie miał 100% szansy na drop high-end itema. Jego level będzie uzależniony od poziomu ubitego przeciwnika. Już wyczuwam rzeźnię w Dark Zone na obszarach DZ04-DZ06.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l lol, przeciez to bedzie gank totalny nie mowiac juz o tym co beda rogale wyprawiac
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l lol, przeciez to bedzie gank totalny nie mowiac juz o tym co beda rogale wyprawiac Taaa, nie mogę się doczekać tego
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Wydaje mi się, że będzie za dużo płaczu z powodu gankfestu z rogalami i dostaniemy wszyscy po (pipi)e przez płaczków, bo albo za słaby gear albo za słaby skill. Ogólnie nie napalałbym się na te zmiany, bo zostaną szybko zmienione, pewnie jakieś dziadostwo z zaopatrzenia będzie albo coś innego. Czekam na forum ubi jaki hejt poleci z powodu zmiany w DZ
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Moze sie zrobic bardzo ciekawie tylko nie bedzie z kim grac bo wszyscy idą do dark souls3 tego samego dnia
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Moze sie zrobic bardzo ciekawie tylko nie bedzie z kim grac bo wszyscy idą do dark souls3 tego samego dnia Mów za siebie Yano, ja tam Mesjasza dla jakiś Soulsów nie opuszczę za długo czekałem na niego. ps. a ekipa jest i to bardzo liczna, problem jedynie do kogo dołączyć aby nie było potem focha Edytowane 8 kwietnia 20168 l przez Cottage
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Sety z operacji i ich perki: Większy obrazek: https://pbs.twimg.com/media/Cfh9CLTWIAAudbp.jpg:large
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Jakoś dupy nie urywają te sety jednak. Jedynie dobry jest striker's battlegear o ile ktoś potrafi dobrze strzelać i nie pudłuje. Set nomada będzie najlepszy do pvp jak widzę dużo do healowania, ciężki do ubicia będzie. Edytowane 8 kwietnia 20168 l przez Faka
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l usunęli misje dzienne czy jak? wszedlem do the division i żadna misja nie jest zaznaczona
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l jest w darkzonie jakiś schemat na sensowną autosnajpę np. M1A albo Socom?
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l jest w darkzonie jakiś schemat na sensowną autosnajpę np. M1A albo Socom? Ze snajperek najlepszy schemat do kupienia to w kościele M44 ale radził bym zaczekać do wtorku. Edytowane 10 kwietnia 20168 l przez Cottage
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l jak dla mnie te sety wyglądają całkiem spoko, każdy z nich może być użyteczny jeśli dany gracz wykonuje dobrze swoje zadanie w grupie i co fajne set nomada już za 2 itemy daje bonus do scavengingu, to już samo to powoduje że warto te 2 rzeczy założyć tylko ciekawi mnie jak reszta statystyk tych itemków, bo mamy tu podane tylko bonusy setowe, a nie wiadomo jak pozostałe statystyki będą wyglądać, pewnie będą do pewnegho stopnia losowe fajnie że razem z setami dojdzie wymiana ekwipunku, jak komuś wydropi element setu to można go oddać osobie która najbardziej na dany set jest nastawiona Edytowane 10 kwietnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l dołączać sie do innych graczy i próbować robić u nich w świecie, ja dziś dobiłem wszystkie znajdźki, ale 3 echa miałem zbugowane, ponad godzine mi zajeło dołączanie sie do innych i próba ich złapania, aż w końcu pojedyńczo ale sie udało zostało mi tylko trofeum z misjami na hardzie na lvlu 30, prawie wszystkie już na 100% robiłęm tylko nie wiem których mi brakuje
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Ja mialem 2 zbugowane echa ktore po zaliczeniu nie zniknely z mapy ale trofik i tak wpadl.