KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Napieramy ze snejkiem codziennie wieczorami, cxasem w ciągu dnia. Ryo tez z nami gra a Wredny to dzik i boi sie grupowców Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Jakiś uraz z dzieciństwa? Tak czy wspak - nadciągam w weekend czy wam się to podoba czy nie I będę lamił jak cholera i to mnie chyba najbardziej cieszy Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Ja jestem przeważnie od 21 do 4-5 rano A czasami jak mi się nie chce iść do pracy to jestem w stanie przesiedzieć przy dywizji jakieś 16h dziennie ałe ogólnie to właśnie 21. Wbijaj! Zapraszamy Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Widzimy się w weekend Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 6 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Napieramy ze snejkiem codziennie wieczorami, cxasem w ciągu dnia. Ryo tez z nami gra a Wredny to dzik i boi sie grupowców Grałem zarówno z Tobą, jak i z ekipą Ryo, ale przeważnie co odpalę to widzę, że macie pełne ekipy, więc ciężko dołączyć. Nie przeszkadza mi to jednak, bo jak już mówiłem - świetnie bawię się solo Ekipy będę szukał, jak będzie Global Event, na razie się zbroję pod to wydarzenie (wciąż tylko cztery części Nomada), a to najlepiej robić, farmiąc skrzynkę w Resistance - do tego ekipy nie potrzebuję, wręcz szybciej idzie solo. Przed chwilą zaliczyłem swój pierwszy Survival Łooo matko, jakie to było dobre Ta śnieżyca, szukanie ciuchów, omijanie przeciwników, ogrzewanie się przy beczkach, jedzenie, picie, lekarstwa... Zupełnie inne doświadczenie niż w podstawce - tu ja jestem zwierzyną Udało mi się ewakuować - jak na pierwszy raz nieźle - padłem dwa razy, ale dałem radę podnieść się swoimi apteczkami. Z ekstrakcją miałem farta, bo inny gracz koło mnie wezwał już helikopter i zajmował się Hunterem - pomogłem mu go ubić i razem wsiedliśmy do śmigłowca. Żałuję tylko, ze nie zdążyłem zebrać ciuchów na -22*C do trofeum, ale moja ekipa od grania w ELITE Dangerous mnie poganiała, więc musiałem przyspieszyć wizytę w Dark Zonie 5 godzin temu, Ryo-San napisał: Ja jestem przeważnie od 21 do 4-5 rano A czasami jak mi się nie chce iść do pracy to jestem w stanie przesiedzieć przy dywizji jakieś 16h dziennie ałe ogólnie to właśnie 21. Wbijaj! Zapraszamy No mówiłem, że CZUB! Ty na rencie jesteś jakiejś? Czy własna działalność, którą notorycznie olewasz? Tyle czasu na granie... Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) Ehhh filmowiec ! Ten to ma dobrze. Czekaj Ryo, jeszcze Ci do(pipi)ą gruby montaż to sobie pójdziesz na odwyk od Dywizji -_- Edytowane 19 stycznia 2018 przez giger_andrus Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) 16 godzin temu, Wredny napisał: No mówiłem, że CZUB! Ty na rencie jesteś jakiejś? Czy własna działalność, którą notorycznie olewasz? Tyle czasu na granie... Jak już ginger_andrus napisał siedzę w temacie filmowym. A dokładnie montaż filmowy i korekcja barwna. Jak mam dziurę między projektami to jadę z Dywizją do oporu Niestety ale kolejny projekt zaczynam 23 stycznia czyli ku$&a w dzień startu global eventu Życie jest niesprawiedliwe! Więc z 16 godzin zrobi się max 2-3 Survival też mi wczoraj mocno zrył beret. Zupelnie inna gra niż podstawowa Dywizja. Na PVE udało mi się wydostać z Zony za drugim razem ale grałem w drużynie z bardzo doświadczonym graczem. Natomiast jak grałem sam na PVP to początkowo moja długość życia po wyjściu z pierwszego schronu wynosiła jakieś 5 do 10 sekund Teraz jest trochę lepiej ale niestety niewiele lepiej . Dzisiaj pocisne grubo! Genialny dodatek Edytowane 19 stycznia 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 To ja może się dzisiaj podłączę jak mi się nie uda ogarnąć sesji FH3 Zobaczę co tam w trawie piszczy i mi jakiś miszcz wytłumaczy mam nadzieje od nowa tajniki gry Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 To może pociśniemy Survival w ekipie? Co Wy na to? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) Jak najbardziej jestem ZA! Jakby co będe online jakoś w granicach 21. PVE czy PVP? Jeroma może jeszcze zgarnę. Edytowane 19 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Tylko ja od razu mówię, że seta mam żadnego i będę lamił niemiłosiernie Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Survival to tryb z DLC - tutaj NIKT nie ma seta, bo zaczynasz golasem w zielonych gaciach i zbierasz/craftujesz wszystko na bieżąco, jednocześnie dbając o to, by Ci tyłek nie odmarzł Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 (edytowane) A z innej beczki to podobno oficjalne info o tajnym taktyku. Znajomy ktory to wrzucił ma kolege ktory pracuje w Ubi i wlasnie mu to podesłał Edytowane 19 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Nice, kolejny secik do kolekcji. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 no to trzeba będzie go wykręcić na 9 tys elektoniki i się zacznie zabawa! Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Być może było ale nie znalazłem: dlaczego w trybie oporu wołali by nie skanować? I o co chodziło: o skaner na placyku czy skrzynkę z lootem? A jeśli o skrzynkę to trzeba ją otwierać od razu a nie na raty? I jeszcze: czy jeśli taka skrzynka z trybu oporu dała mi zwykłego taktyka to dlatego że nie daje pewności 100% lootu tajnego czy też po prostu nie ma jeszcze tajnego taktyka w division? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Na oporze z reguły farmi się kasę by otwierać skrzynie z lootem, dlatego nikt nie wydaje papy na skanery czy inne pierdy. Taktyka klasyfikowanego jeszcze nie ma, więc Ci nie wyleci. Póki co. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Dzięki. Ale ponieważ sam skąpię na skrzynkę więc nigdy nie otwieram niczego niepotrzebnego Ale mam znowu dwa pytania: 1. Wiadomo kiedy pojawi się tajny taktyk? Mam trochę skrzynek oporu poziom 2 i 3 z których niekiedy wypadają tajne: gdyby co przetrzymałbym je nieco gdybym miał szansę na lepszego taktyka. 2. Na kiedy planowane jest wydarzenie globalne? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Jutro stratuje nowy GE w ktorym ma byc min taktyk Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Czyli od jutra nieprzespane noce się szykują? Ja nadal nie mam normalnych słuchawek! Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 I czyj to jest ku... problem? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Czyli od jutra nieprzespane noce się szykują? Ja nadal nie mam normalnych słuchawek! Ty byś lepiej zaproszenie do znajomych odebrał leserze jeden Ktoś na survivalik dzisiaj? Wczoraj z Jeromem udalo się zrobić 2 podjęcia. Jest coraz lepiej ;] Ciekawe ile mi zajmie przestawienie się na Nacona bo dzisiaj zamierzam go rozdziewiczyć w Dywizji! ; ] Edytowane 22 stycznia 2018 przez Ryo-San Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Patrz, nie zauważyłem Może dziś chwilę posiedzę, bo jutro niestety będę musiał obejść się smakiem A i nadal szukam słuchawek xD Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Ja mam bezprzewodowe Soniacze za 300 zeta i gra się za(pipi)iście, chociaż od razu mówię, że audiofilem nie jestem i nie potrzebuję ch.uj wie czego ; ) Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Ja dziś takie zamówiłem, będzie testowanko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi