Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest właśnie Dywizja. Jeden po otwarciu 50 skrzynek dostanie praktycznie wszystko z tajnych zestawów a drugi po otwarciu takiej samej liczby zasobikow globalnych co najwyżej Maskę Ferro :D Rozumiem że otwierasz skrzynie za 1500 GP? W tych za 900 jest większa szansa na egzotyki natomiast mniejsza na tajne.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

Tak, tylko te za 1500. A w tych za 900 jest wogóle szansa na egzotyki? W opisie skrzynki jest tylko złoty lub zielony zestaw

Edytowane przez grabipl
Opublikowano

U mnie leci całkiem spoko. Wczoraj w końcu wypadł plecak Nomada, więc już cały zestaw jest. Z godzinę poświęciłem wczoraj na rollowanie i ustawianie statstów, żeby to jakoś wyglądało i... sorry Ryo, ale nie skorzystam z tych ustawień raczej. Nie chce mi się bawić aż tak, skompletowanie Nomada jest dla mnie sukcesem samym w sobie, zresztą na DZ i tak nie miałbym szans, bo da mnie ten tytuł jest wybitnie do PvE, nie ogarniam i nigdy nie będę ogarniał starć z żywym, sprytnym przeciwnikiem.
Dziś jeszcze sobie chwilę pofarmię Lexington, dobiję do 9K kredytów, kupię 6 ostatnich skrzynek - pewnie wlecą jakieś zapasowe części i tyle. Skupię się na Last Stand, później na Underground, a na koniec zostawiam najprzyjemniejsze - Survival. Wbiję trofea z dodatków, dobiję platynkę i żegnam się z The Division - przy takich pochłaniaczach czasu trzeba sobie wyznaczyć granicę i u mnie jest to 100% trofeów :)

Opublikowano
23 minuty temu, Wredny napisał:

Wbiję trofea z dodatków, dobiję platynkę i żegnam się z The Division - przy takich pochłaniaczach czasu trzeba sobie wyznaczyć granicę i u mnie jest to 100% trofeów :)

Ja też mam taką granicę. Dzień premiery Dywizji 2 :D Chciałbym do tego czasu wbić wszystkie akta (łącznie 5.5k). Może się uda.

Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś chciał sobie zrobić koksa pod PVE na tajnym secie Służby Wartowniczej(Sentry) zadjącego z MDR'a 3mln damage'u w banie to polecam poniższe videło. Made by kreli_88

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
3 minuty temu, PlastikowySmalec napisał:

Panowie specjaliści, jeśli więcej gram solo to mam pakować staty w DPS i Health a mniej w skill power tak ?

To wszystko zależy na jakim secie grasz. Latasz na Nomadzie pakujesz wszystko w DPS, na Predatorze natomiast ładujesz wszystko w zdrowie bo inaczej będziesz papier na jeden strzał. Na Taktyku znowu walisz wszystko w elektronikę itp itd. Dywizja nie jest zero jedynkowa. To action RPG z krwi i kości gdzie każdy nawet najdrobniejszy element ma znaczenie.

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ryo-San napisał:

To wszystko zależy na jakim secie grasz. Latasz na Nomadzie pakujesz wszystko w DPS, na Predatorze natomiast ładujesz wszystko w zdrowie bo inaczej będziesz papier na jeden strzał. Na Taktyku znowu walisz wszystko w elektronikę itp itd. Dywizja nie jest zero jedynkowa. To action RPG z krwi i kości gdzie każdy nawet najdrobniejszy element ma znaczenie.

Narazie to mam 25 level i biegam w bele czym byle staty lepsze ;p

Opublikowano

A no to w takim razie pakuj w siłę ognia ale też bez przesady. Zdrowie też się przyda. Elektronike póki co możesz zupełnie olać. Później zacznie się zabawa : )

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Znowu promo na Season Passa. 63 zeta czyli SP w cenie jednego dodatku. Jak ktoś nie ma to brać i nie zastawiać się!

7e72d3f5e5921.png

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 1
Opublikowano

No i dodatek kupiony. Chwile na Survivalu pogralem - fajny temat, fajny klimat, bardzo podoba mi sie ten tryb. Podziemia na razie tylko z ekipa przelecialem, samemu bede musial sie kiedys przejsc. Dzisiaj farmienie zestawu taktyka. Trzeba sie szybciej z pracy urwac :P

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Cirdanos napisał:

Dzisiaj farmienie zestawu taktyka. Trzeba sie szybciej z pracy urwac :P

Pamiętaj Cirdanos że taktyka lepiej zlożyc na 5 tajnych i złotym plecaku specjalizacji który daje +200% do siły umiejętności. Taki build ma dużo większe pier.dolnięcie niż pełny tajny Taktyk.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
35 minut temu, Ryo-San napisał:

Pamiętaj Cirdanos że taktyka lepiej zlożyc na 5 tajnych i złotym plecaku specjalizacji który daje +200% do siły umiejętności. Taki build ma dużo większe pier.dolnięcie niż pełny tajny Taktyk.

A to to ciekawe. Tak czy inaczej musze dzisiaj wyfarmic co sie da, bo od jutra bede niedostepny :/

Opublikowano

@Cirdanos jak nie zdążysz to jeszcze będziesz miał okazje. Ja już troche mam przesyt tymi powtórkami globali ale widzę że Massive przed kwietniowym updatem 1.8.1 i nowym globalem Blakout szykuje jeszcze raz szybką powtórkę z rozrywki.

9f7f30a0663a3.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Ryo-San napisał:

Ale plecak daje daje 200% do Umiejętności tylko z  uzbrojenia (o ile pamiętam). Dla taktyka, który ma wsadzone max punktów w elektronikę daje to niewiele. Już lepiej mieć złoty plecak z +15% do Umiejętności przy pełnym zdrowiu. Ja i tak wolałbym cały tajny (brakuje mi rękawicy) i co 2 użycie plus 60%. Przy wieżyczce nabija w tej chwili 30% błyskawicznie. Oczywiście taktyk działa świetnie ale niestety tylko w PvE. W PvP skuteczność umiejętności ofensywnych taktyka jest niewielka.

Opublikowano

Jak jest w praktyce z tym plecakiem to Ci nie powiem bo taktykiem nie gram. Ktoś kiedyś o tym mówił jak graliśmy w teamie dlatego mi się to przypomniało. A tajny taktyk na PVP mial być czarnym koniem, a wyszło jak wyszło :/

Opublikowano

Taktyk był w PvP (Bastion) moją ulubioną postacią bo połączenie działka z miną (jedna) potrafiło powalić wielu lekko naruszonych przeciwników. Ale tak było jakoś latem zeszłego roku. Potem miałem przerwę, potem był jakiśtam patch i gdy na początku roku znowu odpaliłem TD okazało się, że jak poprzednio miałem zawsze mniej albo więcej powalonych przeciwników tak teraz 1-2 albo wcale. Poczytałem no i okazało się że w pewnym momencie znerfili umiejętności ofensywne w PvP. Dramatu nie ma - po prostu przestałem grać w Bastion :) A w Dark Zone taktyk na npc nadal świetnie się sprawdza.

Opublikowano

Od paru dni jest promo na gold edition za 25 euro. Raczej kupie wersje na PS4, bo na PC ciezko bedzie ze znalezieniem ludzi. 

Jak znalezc ludzi do grania w raidy? Jest jakis matchmaking, czy trzeba szukac ekipy jak w Destiny?