Wredny 9 502 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 @KOMARZYSKO Gramy kiedyś Survivala? Bo widzę, że też nie masz trofka za podjęcie 100 przedmiotów Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Chętnie ale w surwie jestem cinki jak Ty w soulsach Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Sam jesteś cienki w Soulsach, "oszukisto" Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 (edytowane) Jak będziecie lecieć to dajcie znać. To Wam pokaże nooby jak się leci speedruna w Przetrwaniu Ogólnie to jestem prawie cały czas niewidoczny więc się nie sugerujcie że jestem offline. Po prostu jestem tak zaj.ebisty że każdy wysyła mi zaproszenia a moje towarzystwo w Dywizji jest tylko dla wybranych Edytowane 14 czerwca 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Właśnie... ebać Komara Będę jak te nooby w Dark Souls i chyba się podłączę, bylebyś mnie tylko przeciągnął przez Survival Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Co za pizdusie :tfuu: 1 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 (edytowane) Reszta shieldów. Dla doświadczonych wyjadaczy to większość wbije się w zasadzie sama z automatu. Cała reszta to banał przez duże B. No ale przynajmniej już wiem żeby nie niszczyć gó.wno egzotycznych broni i wyposażenia. Jak widać w styczniu się przydadzą : ) Edytowane 15 czerwca 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 @Ryo-San, nie wytrzymię... Właśnie padłem po 1h23m... Miałem WSZYSTKO! Dosłownie od chooya surowców, świetne ciuszki, żarcie... wlazłem do DZ i od razu poleciałem po antivirale, po drodze wplątałem się w większą zadymę i mnie zayebali... Nie dam rady grać w to samemu więcej - jak będziesz online, to chętnie przyjmę pomoc wyjadacza Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 Jak jesteś na strefie i nie masz na sobie jeszcze złotych gratów to szerokim łukiem trzeba omijać punkty z bossami. Wystarczy że zaczniesz się strzelać z czerwonymi mobami usłyszą to złoci i w zasadzie jest już pozamiatane. Ja często ginalem przy stacji benzynowej na DZ2. Bo czasami wpadałem na 3 czerwonych z kijami (na fioletowej czy niebieskiej broni do odstrzału w kilka sekund) ale jak zaczynali mnie rushowac i drzeć ryja to wpadała złota ekipa ze stacji i game over. Przy złotych nawet postawienie wieżyczki nic nie da (na innych idealnie zatrzymuje pościg) bo ja rozwalą w sekundę. Dopiero jak się nauczyłem patrolu tych czerwonych mobów przy stacji na pamięć to już nigdy taka sytuacja się nie przytrafiła : ) to jakby co dawaj znać i lecimy 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Wczoraj z Wrednym na Przetrwaniu na podjęciu było mniej więcej tak jak na tej grafice. Tylko zamiast 90 sekund to stuknęło nam chyba z 15 min xD 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Widzę że zaopiekowales się naszym jankiem ;p Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Fakju Moskito Było gorąco fest - siedmiu Hunterów, bo się towarzystwo zbiegło ze swoimi pasożytami, do tego ja padłem, Ryo padł, przyleciał random z apteczką... działo się. 2 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Takie akcje na podjęciu są najlepsze, adrenalinka +100 % A przy okazji, dziś wieczorem po 22 przydałby się jeden na misje legendarne. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) 22 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: A przy okazji, dziś wieczorem po 22 przydałby się jeden na misje legendarne. Co chcecie lecieć? Wczoraj w nocy jeszcze polecialem z ekipą zgromadzenie ogólne na legendzie. 2xTaktyk, Odzysk i Firecrest. Była ku&$a taka rzeź że nie mam pytań. Mam taktyka skręconego na 10k elektroniki - 1.5mln ze stika (bez stackowania) plus po100k z ładunku kasetowego i miałem wrażenie że nic im nie zabieram LOL. 4 bossów plus łowca a później jeszcze śmigło które miało chyba ze 20mln HP. W nagrodę dostałem Ninja Bike który od razu poszedł na przemiał xD Ogólnie to te nowe Legendy (Mieszkanie Ahmresta, Grand Central, Zgromadzenie Ogólne i Szpital polowy w Madison) są dużo trudniejsze niż te 3 pierwsze. W zasadzie to powinien być poziom wyżej niż legenda. Nie wiem hardcore czy coś w tym stylu. Edytowane 16 czerwca 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Ryjek jaka misja to do ustalenia. Ja mam pelny odzysk i taktyka, snejk rowniez wiec leczenie jest zapewnione. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) No to spoko loko. Ja mogę lecieć wszystko z wyjątkiem Zgromadzenia. Zbieram teraz wszystkie bronie egzotyczne do tego shielda styczniowego. Oczywiście już wszystkie miałem ale 75% z nich zmielilłem bo tylko do tego się nadają. Także każdy czerwony zasobniczek elektekryczek się przyda : ) Ja może polecę na moim prototypowym Wartowniku pod PVE. Jak go doszlifuje to 3-4mln w banie z MDRa powinno wchodzić Edytowane 16 czerwca 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Właśnie udało mi się zrobić skuteczne podjęcie w Survivalu, po prawie dwugodzinnej próbie (1:49). Ależ były emocje do samego końca, bo straciłem fhooy czasu na szukanie Techów w DZ, żeby zrobić złote bronie. Standardowo - DZ2, linka na dach i snajpa - tym razem Hunter padł bez problemów. W każdym razie wsiadając do helikoptera miałem 3 minuty życia - tak się elegancko wirus rozwinął 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) No no Agencie widzę że "chomik" coraz bliżej : ) Survival to mistrzostwo świata i tak ja Ci wczoraj mówiłem nie wyobrażam sobie tego dodatku w klimatach TD2, no po prostu nie wyobrażam Edytowane 16 czerwca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Nie płacz przedwcześnie - bądźmy dobrej myśli Właśnie zaliczyłem moje drugie z rzędu udane podejście dzisiejszego dnia - tym razem półtorej godziny, z wirusem znów na styk (5 minut), no i nawet nie musiałem ubijać Huntera - akurat jak wbiegałem na lądowisko to jakiś inny gracz wystrzelił flarę, więc czym prędzej uciekłem na przeciwległy dach i obserwowałem sytuację - uporał się z Hunterem (i chyba także z moim, bo helikopter normalnie wylądował), a ja się elegancko podłączyłem do odlotu Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) Ty pasożycie survivalowy! xD To trzecie zrób poniżej minuty. Dostaniesz wyrożnionko "w mgnieniu oka". Adrenalinka x2 Edytowane 16 czerwca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Tylko nie "pasożycie" Się dziś rozbrykałem i zaliczyłem trzecią sesję z rzędu - znów półtorej godziny, bez większych problemów, a ostatnie 5 minut zabawy z radości uwieczniłem nawet na filmiku. Licznik wskazuje 31/100, więc jeszcze "tylko" 69 przedmiotów Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) 19 godzin temu, Wredny napisał: Licznik wskazuje 31/100, więc jeszcze "tylko" 69 przedmiotów No to już za "chwileczkę" już za "momencik" Zoba jaką ładną naszyweczke dostaniesz : ) Nooby będą Ci salutować w terminalu xD Edytowane 17 czerwca 2018 przez Ryo-San Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 17 czerwca 2018 Opublikowano 17 czerwca 2018 (edytowane) Nie tak szybko niestety... Dziś dwa nieudane podejścia, obdwa po około 1:30h (czyli taki standard w sumie). Pierwsze to niestety żona i jej "nie obchodzi mnie, że grasz - obiad jest, wyłącz to" A byłem już w DZ, szukałem Techów na snajpę... Ech... A przed chwilą byłem już na lądowisku, czmychnąłem na dach, czekam i z przerażeniem patrzę, jak po budynku naprzeciwko skacze... trzech Hunterów... Nie było kiedy głowy wychylić - ubiłem jednego, ale nie dałem rady pozostałej dwójce... W każdym razie widzę u siebie progres, bo na 5 ostatnich podejść, praktycznie zawsze docieram do lądowiska, mam złote M44, pełen plecak i tylko kwestia szczęścia w starciu z Hunterem zostaje. Nie taki Survival straszny, jak go malują EDIT: OK, jedno dzisiejsze podejście udane - tym razem krótsze (1:13) i bez większych spięć, choć raz było gorąco, gdy jakiś inny gracz rozjuszył żółtą bandę ze stacji benzynowej Stan licznika na dziś 43/100. Jak się z tym uporam, to później śmigam na Underground, bo tu praktycznie wcale nie znam zabawy No i muszę przyznać, że strasznie uzależnia ten Survival - mimo wszystko będzie mi tego brakowało Edytowane 17 czerwca 2018 przez Wredny Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Odpaliłem wczoraj pierwszy raz grę po patchu i stwierdziłem iż zapoluję na bossów na nabrzeżu. No i dwa zonki: 1. Przelazłem nabrzeża wzdłuż i wszerz i nie natrafiłem na żadnego (szukałem w miejscach gdzie zazwyczaj siedzieli). 2. Napotkałem w rogu NW lokacji sytuację gdy idąc na wschód wyskakiwali przeciwnicy - ja się lekko cofam i wykańczam ich stado - ruszam dalej po czym znów się respawnują - rozwalam - respawnują - rozwalam - i tak wiele razy (ziemia była pełna złotego wyposażenia) po czym w końcu odpuściłem i wylogowałem się z gry. Coś pozmieniali czy bug? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi