Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 14:46, Matriks_1111 napisał:

Ja właśnie zakupiłem podstawkę z SP na Xone, więc chętnie ogram od początku na tej platformie. Na PS4 już za długo siedziałem w tej gierce i pora zmienić klimat :D 

Zamierzam przysiąść w weekend czy nawet od dzisiaj wieczorem i zrobić całą fabułę na Xone.

Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 14:40, creatinfreak napisał:

Chciałby ktoś od początku grać? Mam hype na dwójkę, że aż bym w jedynkę jeszcze raz od nowa ograł (podstawkę na xboxie robiłem, teraz na ps4 bym grał). 

Od początku to nie, ale jak bedziesz chciał grać end game to daj znać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba cos robie zle. Fajnie sie strzela, fajna grafa, ale ten „normal” cos za trudny :D Niby mam 5 czy tam 7 level, wbijam na misje o takim poziomie(te dluzsze) i pod koniec survival - apteczek brak, AI flankuje,     mini-bossowie dosyc mocni. 

Wczoraj dolaczylem do gry ze gralismy w 3 osoby (mega zabawa!) ale pod sam koniec jak wysypalo mini-bossow z zoltymi i fioletowymi paskami, niektorzy z miotaczami ognia, to nie bylo co z nas zbierac :/

Pytania: 

- za malo grinduje? Czegos nie ulepszam?

- przy coopie liczba rywali sie jakos sensownie skaluje?

Opublikowano

Za mało grindujesz. Ja całą "fabułę" robiłem solo i dałem radę. Oczywiście nie był to spacer po parku, bo sporo zgonów zaliczyłem (wrogowie są ruchliwi i agresywni), ale zanim podchodziłem do misji głównych, to robiłem wszystkie poboczne aktywności na dzielnicy, więc zawsze miałem ten level czy dwa do przodu. 

Opublikowano
12 godzin temu, falcon87pl napisał:

Chyba cos robie zle. Fajnie sie strzela, fajna grafa, ale ten „normal” cos za trudny :D Niby mam 5 czy tam 7 level, wbijam na misje o takim poziomie(te dluzsze) i pod koniec survival - apteczek brak, AI flankuje,     mini-bossowie dosyc mocni. 

Wczoraj dolaczylem do gry ze gralismy w 3 osoby (mega zabawa!) ale pod sam koniec jak wysypalo mini-bossow z zoltymi i fioletowymi paskami, niektorzy z miotaczami ognia, to nie bylo co z nas zbierac :/

Pytania: 

- za malo grinduje? Czegos nie ulepszam?

- przy coopie liczba rywali sie jakos sensownie skaluje?

Zasada jest taka, żeby być minimum na takim poziomie jak misja. Jeżeli jesteś na 5 a misja na 6 to już jest cieżko. Ale na tym samym powinno być ok i dasz radę ;)

Opublikowano (edytowane)

Dzieki za rady. No nic, poczyszcze okolice z malych zadan i bede wbijac na misje :) Klimat i gunplay mi sie podobaja, ale nie mam az tyle czasu na granie, zeby grac grac 40 min misje i nie moc np zapisac przed ostatnim etapem tak zeby wylaczyc konsole i wrocic nastepnego dnia. 

Edytowane przez falcon87pl
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Tomek P. napisał:

Można w tą grę grać solo bez ps+?

Tak tylko że wtedy nie działa matchmaking i nie wejdziesz do Dark Zone.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Tutaj nie chodzi o multi tylko po prostu samemu przechodząc singla jest ciężko w niektórych momentach. 

Opublikowano

Witam - chętnie pobawiłbym się w Strefie Mroku - brakuje mi tylko parę trofików do platyny właśnie dotyczących Dark Zone i nie ukrywam przydała by mi się pomoc ;). Jak ktoś chętny to pisać - bez spiny oczywiście - zabawa najważniejsza a trofea przy okazji :cool2:

Platforma PS4 :D

Opublikowano (edytowane)

Pewnie brakuje Ci trofki "prawo to Ja"? :yakubu: Usunąłem już jedynkę z dysku ale gdybyś nikogo nie znalazł to śmiało pisz, chętnie pomogę.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

@Ryo-San - dzięki - obecnie męczymy z kumplem For Honor ale z racji iż na pewno kupię Division 2 to troszkę szkoda nie wbić tych paru trofek ;). Właśnie sprawdziłem sobie jakich nie mam i akurat "Prawo to ja" posiadam :D - nie posiadam za to "Wydobycie", "Łupieżca" oraz "Właśnie trafiłeś na listę..." :) - tylko trzy ale są i gryza mnie w oczy :/