Opublikowano 18 lutego 201411 l Jaram się designem i osadzeniem gry, jak dowalą takie smaczki jak Tesla, czy Kubę Rozpruwacza, to kupuję dla tej gry konsolę. Kiedyś pojawiły się informacje, że właśnie można się spodziewać prawdziwych postaci z tamtego okresu, więc niewykluczone, że taki Rozpruwacz pojawi się w grze. Ogólnie dobra beka z ostatnich postów, widzieli 15 sekund gameplayu i już wiadomo, samograj, qte, wąskie korytarzyki, jak bym słyszał formułowych "znafców" Sedno problemu - zamiast walnąć porządnym gameplayem to same urywki które nie wiele mówią. Tak to by ludzie wiedzieli na czym stoją. Nie trzeba być forumowym znafcą by tak stwierdzić. Zgoda, grafika wgniata w fotel, klimat jest a co z resztą ? Edytowane 18 lutego 201411 l przez aphromo
Opublikowano 18 lutego 201411 l Ludzie już dawno zapomnieli o co chodziło kiedyś w grach. Byle zayebać ładną grafikę w mniej przerobionej epoce i już sranie po nogach, jaki powiew swieżości, a to wszystko kalki w nowych okolicznościach przyrody. Samego grania coraz mniej. Kiedyś śmialiśmy się (my konsolowcy) z piececiarzy, że spuszczają się nad zayebistością gier przez pryzmat tego jak owe gry wyglądały, a my hardkorowcy i margines spijaliśmy miód w może brzydszych ale za to głębszych, innowacyjnych i oryginalnych grach. Teraz to już jest jedna komercyjna papka, te wszystkie tytuły AAA z ocenami 10/10, reklamami w tv, nic tylko pawia uwolnić. Ja bym temu panu medal dał albo wódki nalał. Co śmieszniejsze w tej chwili świeże podejście i chęć wprowadzenia jakiejkolwiek innowacji wykazują jedynie niezależni twórcy którzy wydają na PC i ewentualnie portują na konsole w razie sukcesu gry huehuehue.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Tak bawcie się w Ubisoft pokazie 90% gry w trailerach.Po tlou tez beka była,że Yeti jara się uncharted z grzybami,z (pipi)owym strzelaniem,a no i gra dla pedofilów.Po premierze,nagle avararki z tlou eksajt omg omg i pocieszanie się xbotow,ze po paru latach wyszła jedyna dobra gra.Z tym będzie to samo,Beka z klapkow cały 2k14 czekali na dobrą grę.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Jaram się designem i osadzeniem gry, jak dowalą takie smaczki jak Tesla, czy Kubę Rozpruwacza, to kupuję dla tej gry konsolę.Pierwszy raz się zgadzam z Rozim. Pewnie jakoś na jesień sprawie sobie ps4.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Sami nie wiecie czego chcecie forumowe gwiazdki , a bioshock infinite nie jest liniowe a nasz diament the last of us nie jest , mimo wszystko tam też z punktu a do b trzeba dotrzeć . The order wygląda kozacko a że system strzelania jak z girsów czy uncharted to tylko na plus, gra śmiga w full hd i 30 klatkach ( u konkurencji problemem jest osiągniecie 1080p ) bedzie miód czy twórcy tej gry stworzyli kiedyś crapa ? maja swój pomysł na gre w starym klimatycznym mglistym londynie i za to kolejny mega plus chyba że ktoś woli laserki blasterki z kosmosu.
Opublikowano 18 lutego 201411 l ( u konkurencji problemem jest osiągniecie 1080p ) no to najważniejsze nie?
Opublikowano 18 lutego 201411 l O (pipi)a gadcie tak jakby to pierwszy twórca pokazał coś podobnego takimi urywkami, nagle wielki lament jak to gry się zmieniły. Butcher niedawno napisał w PE, że kiedyś gry nie były lepsze, były INNE. Jeśli gra jest dobra to każdy odnajdzie w niej masę funu. Najpierw narzekają na rozdziałkę, paski czy framerate,a później "o trafiłeś w samo sedno ziomek!" To już nie te czasy co kiedys!" No ja yebie xD Rozdwojenie jaźni. Edytowane 18 lutego 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 lutego 201411 l ( u konkurencji problemem jest osiągniecie 1080p ) no to najważniejsze nie? Tak bo to nowa generacja i ma być skok jakościowy a nie półśrodki .
Opublikowano 18 lutego 201411 l O (pipi)a gadcie tak jakby to pierwszy twórca pokazał coś podobnego takimi urywkami, nagle wielki lament jak to gry się zmieniły. Butcher niedawno napisał w PE, że kiedyś gry nie były lepsze, były INNE. Jeśli gra jest dobra to każdy odnajdzie w niej masę funu. Najpierw narzekają na rozdziałkę, paski czy framerate,a później "o trafiłeś w samo sedno ziomek!" To już nie te czasy co kiedys!" No ja yebie xD Rozdwojenie jaźni. Byly lepsze, Butcher sie nie zna.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Z-a-j-e-b-i-o-z-a. Właśnie na to czekałem (odpowiednik gearsów w klimacie steampunkowo-wiktoriańskiej). Za(pipi)isty klimat. Szkoda mi tylko co-opa. Taka gierka powinna go mieć. Liczę jednak na dobrą kampanie i odpowiednik hordy w multi.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Z-a-j-e-b-i-o-z-a. Właśnie na to czekałem (odpowiednik gearsów w klimacie steampunkowo-wiktoriańskiej). Za(pipi)isty klimat. Szkoda mi tylko co-opa. Taka gierka powinna go mieć. Liczę jednak na dobrą kampanie i odpowiednik hordy w multi. xD Od jak dawna o tym marzyles?
Opublikowano 18 lutego 201411 l Z-a-j-e-b-i-o-z-a. Właśnie na to czekałem (odpowiednik gearsów w klimacie steampunkowo-wiktoriańskiej). Za(pipi)isty klimat. Szkoda mi tylko co-opa. Taka gierka powinna go mieć. Liczę jednak na dobrą kampanie i odpowiednik hordy w multi. xD Od jak dawna o tym marzyles? Od kilkunastu lat, mówił mi kiedyś jak grałem z nim w Red Dragona.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Hehe klasyczny xbot. Nie ma multi, nie ma coopa, żaden spasły gimbus ńie będzie krzyczał do słuchaweczki, czyli maks 7/10 kolejny beka ex. A terez bujać wora do CW z tym bólem dupy, hejtem i recenzjami po 15 sek gameplayu, a Mendrka proszę o wy.je.ba ie tych gównianych postów i pozostawienie jakiś sensownych ifnormacji o tej grze. THX
Opublikowano 18 lutego 201411 l no wlasnie napisales ze nie ma sensownych informacji o tej grze, tylko 15 sek gameplayu.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Z-a-j-e-b-i-o-z-a. Właśnie na to czekałem (odpowiednik gearsów w klimacie steampunkowo-wiktoriańskiej). Za(pipi)isty klimat. Szkoda mi tylko co-opa. Taka gierka powinna go mieć. Liczę jednak na dobrą kampanie i odpowiednik hordy w multi. xD Od jak dawna o tym marzyles? Od kilkunastu lat, mówił mi kiedyś jak grałem z nim w Red Dragona. Haha Red Dragon. Gdzie graliśmy razem?
Opublikowano 18 lutego 201411 l Po prezentacji gameplayu zaczęli udzielać się tutaj niemal tylko Ci, którzy PS4 nawet nie mają. Oni wiedzą najlepiej przecież... Poza tym oczywiście nie można mieć swojego zdania i gra nie może się podobać, bo wyskoczy kilku takich xbotów i zaczną najeżdżać jaka to gra jest do dupy i nie masz gustu. Rany, czasami mam wrażenie, że niektórzy tutaj już dawno przestali interesować się grami i jarać nimi w ogóle. A nie - nowe Halo, Gearsy i Forza GOTY, zapomniałem.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Po prezentacji gameplayu zaczęli udzielać się tutaj niemal tylko Ci, którzy PS4 nawet nie mają. Oni wiedzą najlepiej przecież... Poza tym oczywiście nie można mieć swojego zdania i gra nie może się podobać, bo wyskoczy kilku takich xbotów i zaczną najeżdżać jaka to gra jest do dupy i nie masz gustu. Rany, czasami mam wrażenie, że niektórzy tutaj już dawno przestali interesować się grami i jarać nimi w ogóle. A nie - nowe Halo, Gearsy i Forza GOTY, zapomniałem. Geez czemu ty zawsze widzisz atak xbotow ? Prześladują cię chyba co ? Nie można mieć własnego zdania a ty właśnie starasz się narzucać komuś własne, że wszystkim musi się wszystko podobac oraz dlaczegoooo juz nikt nie jara się grami. Nie wiem moze dlatego, że gdy w planach jest kolejny bardziej film niz gra to ludzie mają prawo być wkur.wieni na to bo nie po to kupują konsole, żeby oglądać cutscenki i qte festy. Jakby mało było tego w grach o tellatale, QD czy cinematic experience w Uncharted albo Call of Duty. Moze wreszcie ludzie chcą pograć w gry a nie tylko oglądac zaje.bistość wylewajaca się z ekranu.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Dobra, nie płacz. Poczytaj co się tu dzieje, a nie sączysz jakieś pretensje, nie widzę wszędzie ataku xbotów, tylko dziwnym zbiegiem okoliczności udzielają się oni nieprzerwanie w tematach o grach na PS4, a "ich" dział jest niemal pusty.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Nie rozumiem kłótni w tym temacie... zaczyna się ta sama śpiewka co w przypadku wojenek 360vsPS3 w tematach o exach.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Niech jakis mod zrobi z tym porządek, idzcie z tymi przepychankami do CW nabijac strony.