Opublikowano 30 czerwca 201410 l Nie interesowałem się szczególnie The Order. W sumie do tej pory nie jest dla mnie priorytetem na PS4. Są nim Nietoperz i nowy Mortal. Dlatego spytałem o multi bo nie chciało mi się szperać w Sieci.
Opublikowano 13 lipca 201410 l Czy wiadomo coś więcej o fabule gry? Ten Galahad... sądząc po tych przeciekach o Czarnej Wodzie wydłużającej życie... to celtycki oryginał? Bo rozumiem, że markiz La Fayette tak?
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Wiedzmin 3 ma pierwszenstwo zakupu przed The Order, ale... my god... ta gra wyglada nieziemsko. Mam nadzieje, ze gra bedzie korytarzowa na poziomie Uncharted, gdzie droga do celu jest jedna, ale w tym "korytarzu" bedzie choc troche przestrzeni zeby sie przemieszczac z dopakowanymi skryptami i.... fabula na poziomie. Szczerze, to przy takiej grze, tym na co zapowiada sie The Order, licze, ze fabularnie gra zablysnie.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Graficznie to jest istna masakra, ta lokacja z katedrą. Day 1, nie ma innej możliwości.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l grafa miazga ale te fragmenty gameplayu dalej badzewne w chuuu.jjjj
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l mam takie same odczucia jak Ficus, super to wyglada, gameplay nic ciekawego wielka szkoda ze nie ma co-opa
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Kliknij aby powiększyć. grafa miazga ale te fragmenty gameplayu dalej badzewne w chuuu.jjjj A co być chciał tam zobaczyć, bo ja tam widzę Uncharted, Girsy, czyli korytarzowa strzelanka, czyli to co twórcy zapowiadali. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez YETI
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l betonowe otoczenie, najwezsze lokacje z wszystkich korytarzykowych gier jakie widzialem i dretwe strzelanie
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l kurde fajna sprawa że pojawia sie nikola tesla, mój ulubiony naukowiec przez większość zapomniany ponieważ był tak bardzo oderwany od swoich czasów że poległ w biznesowej walce z edisonem który dziś jest każdemu znany, i jest znany jako prekursor elektryczności, gdy tymczasem większość pomysłów ukradł od Tesli. gdyby tesla potrafił przekuć swoje wynalazki w biznes i zyskać pieniądze na dalsze kombinowanie to steampunk mógłby stać się rzeczywistością chociaż tak jak pare osób powyżej też mam lekkie obawy co do gameplayu, bo klimat gry, umiejscowienie i grafika są świetne, oby tylko strzelanie też sprawiało przyjemność btw mimo że jakoś nie widać tego na filmikach to przypominam że twórcy obiecywali dużą obecność fizyki w grze, łącznie ze zniszczalnym otoczeniem odbywającym się za sprawą fizyki a nie skryptów btw2 grafika i klimat są tak dobre że w wielu momentach ma się wrażenie oglądania CGI gdy tymczasem wszystko jest na silniku albo wręcz jest czystym gameplayem Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Można ściągać w 1080p http://www.gamersyde.com/download_the_order_1886_gamescom_trailer-32714_en.html
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Ten tytuł był mi prawie obojętny (głównie przez strzelankę na sznurku), chociaż graficznie i światem przypadł do gustu. Teraz jak widzę motyw z Teslą, na bank w to zagram, tylko pewnie przez cenę, nie na premierze. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Gość
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Wreszcie obejrzałem ten trailer i graficznie robi ogromne wrażenie. Widać różnicę pomiędzy czystym gameplayem, a cut-scenkami (coś jak w Uncharted), niemniej ten moment z katedrą - wooow. Dalej jednak mam wrażenie, że to będzie za(pipi)iście zamknięty shooter z większą ilością przerywników niż faktycznego gameplayu. Ale klimat ma
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Nie mam już najmniejszych wątpliwości, że będzie z tego bardzo dobra gra, a w momencie premiery - bezkonkurencyjnie najładniejsza. Zwiastun z Gamscomu gniecie ten z tegorocznego E3.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l A ja nie mam wątpliwosci że przy takiej grze PS4 będzie chodzić jakby chciało wystartowac na orbite okołoziemską.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Nicola Tesla, Girsy na PS4, to może być całkiem niezła mieszanka dobrej fabuły i gejmpleju.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l W końcu jakiś dobry zwiastun zrobili, i nawet strzelanie nie wygląda tak tragicznie. Może to jednak będzie w miarę udany tytuł.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l gameplay z gamescomu, niestety słaba jakość w dodatku kamerzysta wolał kręcić policzek rogera niż sam gameplay, w dodatku fragment który już kiedyś był prezentowany, ale mimo wszystko wrzucam
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l 9 min gameplay w jakości ok http://uk.ign.com/videos/2014/08/15/9-minutes-of-the-order-1886-gamescom-2014 Edytowane 16 sierpnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Ręka kolesia po prawo Biorąc pod uwagę, że takie rzeczy były już w Soldier of Fortune 2 z 2002 i FEAR z 2005, to jest sie czym jarać. Ale generalnie liczyłem bardzo na jeden aspekt w tej grze. Fizykę otoczenia, która miała prezentować imponujący poziom. To było zapowiadane, tego nie ma i mam nadzieje, sie gracze rozliczą kłamstwa Sony w tym temacie.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Ręka kolesia po prawo Biorąc pod uwagę, że takie rzeczy były już w Soldier of Fortune 2 z 2002 i FEAR z 2005, to jest sie czym jarać. Wtedy może tak, ale od pewnego czasu gore w AAA jest redukowane więc cieszy tutaj. Edytowane 18 sierpnia 201410 l przez Szatanek